ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › אז מה, האגודה הפכה
- This topic has 21 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 19 שנים, 5 חודשים by
???.
-
מאתתגובות
-
-
אוריעייף
משתתףלמפיצת דואר זבל?
או שהאזכור לאייקון אמור להצדיק את זה?
-
Boojie
משתתף -
אוריעייף
משתתףובפנים פלייר של סיינטיפיק אמריקן, בלי שום קשר נראה לעין לאגודה, ופלייר של גליליאו שמצהיר על "הנחה מיוחדת לבאי פסטיבל אייקון!".
וזהו.
-
???
משתתףבמסגרת הסכמי שיתוף פעולה וחסויות של פסטיבל איקון עם גופים אחרים (לדוגמה גלילאו וסיינטיפיק אמריקן) הוחלט להעביר לחברי העמותות המארגנות פרסום על מבצעים של המגזינים.
הפרסום הזה הוא חד פעמי ובתמורה קיבל הפסטיבל הטבות שונות וביניהן פרסום במגזינים.
האגודה, ביחד עם העמותות האחרות, שומרת על הפרטיות של חבריה ואינה מפיצה את פרטיהם לגופים מבחוץ, לכן כל הפרסום מגיע דרכה בלבד.
אתה אולי יכול לראות בזה דואר זבל אבל התמורה לאיקון (ומכאן לאגודה) היה שווה את הוספת הפלאיירים למכתב החודשי. -
יעל
משתתףכי הוא מקבל הנחות.
כל עוד הם לא גונבים כתובות, זה בסדר מבחינתי.
-
אורי אביב
משתתףלמקרה שלא שמת לב, קיבלת הצעה מיוחדת מטעם שני המגזינים האלה… האגודה דואגת לך וחברותך באגודה מזכה אותך בהצעות מיוחדות מדי פעם… זה לא נראה לי נורא ואיום.
-
אוריעייף
משתתףגליליאו- "הטבה מיוחדת לבאי פסטיבל אייקון".
נו. נניח שזו הצעה מיוחדת. לקבל גליון חינם אם מכתתים רגלינו לדוכן. כמובן שלא אומרים דבר על כרטיס חבר, אזני יכול להניח בבטחון מה שמדובר בהצעה לכל עובר אורח.
עכשיו בכל מה שנוגע לסיינטיפיק אמריקן ישראל..
מחפש..מחפש.יש "מבצע מיוחד לעובדי החברה"- זו הכוונה?
איזו חברה?ולא, שום מילה בנוגע לאייקון או לחברי אגודה.
אז מה בדיוק בחברותי(במקרה הספציפי הזה, כמובן) מזכה אותי בהצעות מיוחדות?
-
חגית
משתתףבמבצע.
איקון הוא בין היתר של האגודה ולכן חברי האגודה נהנים ממבצעים שסגל איקון השיג עבור הפסטיבל.
לא נראה לך ? זרוק את הפלאייר לפח.
נשמע לך מעניין ? בוא לדוכן של המגזינים בפסטיבל.
למה אתה מנסה להוציא את כל העניין מחוץ לפרופורציה ? -
אוריעייף
משתתףאבל מר אביב אמר שמדובר בהצעה מיוחדת לחברי אגודה, כשיש שני פלאיירים, ובאחד מהם יש הצעה שמיוחדת לכל מי שרוצה אותה, ובשני אין שום הצעה מיוחדת(אלא אם אנחנו עובדים ב"חברה"..מה שהיא לא תהיה).
ובאמת שאין לי בעיה עם ההסבר שלך מקודם, פשוט חורה לי סילוף עובדות, שנעשה על ידי מר אביב.
-
אמבר
משתתףמיוחד עבור אייקון. אז הם מיחזרו הצעות שהם נותנים גם לארגונים אחרים. יש איזושהי סיבה לניטפיקיות הזאת?
-
אוריעייף
משתתףמחזרו פלייאר שרשום עליו "מבצע מיוחד לעובדי החברה"
אני, בתור חבר אגודה, ולא בתור עובד חברה, מה אמור להבין מזה? שיש לי מבצע?
לא נראה לי.
-
גל
משתתףחבריה הם בעלי שכל קצת מעל הממוצע, יכול להבין שכאשר כתוב חברה הכוונה לאגודה, כיוון שזה הגיע במכתב מטעם האגודה.
רק ככה, קצת שכל ישר. -
אוריעייף
משתתףזה הרי רשום בשחור על גבי לבן
"חברי החברה"
או "עמיתי החברה"או שלא.
או שאולי רשום "עובדי החברה".
וחוץ מכמה, שמתנדבים ב"חברה" הזו, לא נראה לי שמישהו יכול להיות מוגדר כעובד.
אז אולי, אחד מאותם מתנדבים עם שכל מעל הממוצע, היה מסתכל על הפלאייר, היה מבין שזה בכלל לא משתמע מהכתוב שמדובר בחברי אגודה.
-
???
משתתףהאגודה מקפידה לא למסור את פרטי חבריה לשותפים מסחריים אך מסכימה לעתים רחוקות להפיץ חומרים שלהם שרלוונטיים לחלק מחברי האגודה כחלק מהסכמי שיתוף פעולה שיש לנו עם השותפים האלה. שיתופי הפעולה האלה מאפשרים לנו, למשל, לפרסם מודעות בגלילאו (לקהל גדול בהרבה ממה שאנחנו נותנים להם) בתמורה למודעות שלהם במימד העשירי. במקרים אחרים, מועטים, נשלחים גם חומרים לחברי האגודה בדואר או במייל – למשל מכתבים ששלחנו בזמנו לחלק מחברי האגודה מטעם "חלומות באספמיה", וכעת מכתב בודד עם מודעות פרסומת של ספונסרים מועילים מאוד. מכתב פרסומת בודד פעם בשנה רחוק מלהיות "ספאם".
זו המדיניות והיא תימשך כל עוד לא נמסר אחרת. אם אתה רוצה לשנות אותה אתה מוזמן להעלות את הנושא באספה הכללית או לשכנע את ועד האגודה הבא בצדקתך.
-
???
משתתףלהודעות כל כך מטופשות, מרושעות וגסות-רוח.
-
עופר 2
משתתףולא שאני חושב כמוהו, אני דווקא חושב שפלאייר אחד בשנה הוא מחיר סביר, כל עוד האגודה משאירה את כתובת הדואל שלי חסוייה.אבל הוא חבר אגודה, וככזה מגיעות לו תשובות.
זה גם מראה לאנשים אקראיים שנכנסים לפורום שאנשי האגודה עונים לתלונות בצורה שקולה ועניינית ולא ב"עליהום", מה שמיטיב את דמות האגודה בעיני אותו קורא אלמוני(דבר שחשוב בעיני).
-
גל
משתתף -
אהרון
משתתףבמעטפה שאני קיבלתי, הפלאיירים לא צורפו למכתב החודשי, מהסיבה הפשוטה שלא היה בה מכתב חודשי…
היו רק הפלאיירים. -
???
משתתףואיכשהו תמיד מוצא איזה סעיפון אחר להתלונן עליו בצורה האגרסיבית המגוחכת הזאת. לא צריך לעודד את זה ע"י מתן תשובות רציניות – זה לא יהיה חינוכי…
-
גל
משתתףבמייל, כמו לבערך עוד שלוש מאות מחברי האגודה. ומכיוון שלא היה לנו את הפלאיירים בפורמט אלקטרוני, שלחנו אותם בדואר.
-
???
משתתףלא לנו לחנך אנשים. חובתנו לענות לעניין לכל שאלה שמעלה חבר אגודה, וזה בדיוק מה שעשינו.
וחוצמזה, אורי בחור טוב, אפילו כשהוא נודניק
-
???
משתתף
-
-
מאתתגובות