קול קורא להגשת נושאים להרצאות באייקון 20

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה קול קורא להגשת נושאים להרצאות באייקון 20

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161966 הגב

חובבי מד"ב, פנטזיה ומשחקי תפקידים הקשיבו!
      בימים אלה מתחילה עבודת איסוף התכנים לפסטיבל אייקון 2005. הפסטיבל יתקיים בסינימטק ת"א בין התאריכים 18-20.10.2005 ונושאו יהיה "אשליות". אנו יוצאים בזאת בקול קורא לכל חובבי המד"ב, הפנטזיה ומשחקי התפקידים להגיש לנו הצעות להרצאות ופעילויות אחרות שיקחו חלק בפסטיבל. המעוניינים להציג את הצעתם מתבקשים לשלוח את ההצעה בקובץ "וורד" לכתובת דואר האלקטרוני הרשומה מטה. על ההצעה לכלול שם פעילות/הרצאה, פירוט קצר על תוכן הפעילות ומשך זמן משוער. כמו כן על המסמך לכלול פרטים מזהים (שם, שם משפחה וכינוי בפורומים אם יש), השכלה רלוונטית (תארים אקדמיים רלוונטים אם יש וכו), נסיון קודם בהרצאות (אם יש) ודרכי תקשורת רבים ככל האפשר. אנו ניקח כל הצעה לתשומת ליבנו ונעשה כמיטב יכולתנו להגיב בהקדם לכל הפונים.
      אנא קחו בחשבון שכל המציע הצעה מתחייב לקחת את הוצאתה לפועל בעצמו אם תוכנס לתוכניית הכנס, כמו כן קחו בחשבון שאיננו יכולים או מתחייבים להכניס לתוכניית הכנס כל הצעה שתישלח אלינו וישנה אפשרות שיקח לנו זמן מה להגיב לכל הצעה.
      ההצעות מתבקשות לעסוק בצורה זו או אחרת בנושא הכנס (שאפשר להכניס בתוכו גם קסמים, קונספירציות, מסדרים סודיים וכו) אך אין זה תנאי הכרחי לקבלת ההצעה.
      כתובת הדואר האלקטרוני למשלוח הצעות: shmuelsh23@gmail.com

בברכה,
      אסתי צפורי
      שמואל שמואל
      צוות מרצים אייקון 2005

• #173866 הגב
      ???
      משתתף

והיה ויש לי רעיון להרצאה, אבל אני רוצה לראות אם הוא אכן תקף, האם אכן יש מספיק חומר בנושא, מהו התאריך האחרון שבו אני יכול להציע לכם הרצאה?

• #173869 הגב
      kenny
      משתתף

גם אני אשמח לדעת את התשובה לשלאלה הזו.

• #173872 הגב

לא, אין דד-ליין.
      כמובן שעדיף לשלוח לנו את הבקשות בהקדם כדי שנוכל לסגור ת'בסטה כבר באמצע-סוף אוגוסט.

אגב, להבא, עדיף לשלוח לנו מייל, הרבה יותר יעיל:)

• #173874 הגב
      עופר 2
      משתתף

אפילו לא "קיבלנו, לא עסקנו- פנה לXYZ"

• #173875 הגב
      ???
      משתתף

אתה יודע שאף אחד פה לא עובד אצלך, נכון? כי במקור חשבתי שרק אליי אתה פונה בטון הזה של לקוח חשוב שלא שירתו אותו בזמן, אבל בהדרגה התברר שרק ככה אתה יודע לדבר. טיפה מטריד, ולא מוסיף לך כבוד.

• #173876 הגב
      kenny
      משתתף
מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־קול קורא להגשת נושאים להרצאות באייקון 20

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: