העתקת סיפור מהפורום לוורד ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › העתקת סיפור מהפורום לוורד This topic has 3 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 19 שנים, 7 חודשים by elric win 1. מציג 3 תגובות משורשרות מאת תגובות אפריל 2, 2005 בשעה 2:09 pm #161934 הגב קוסם נחשמשתתף אני מעוניין להעתיק סיפור שפרסמתי בפורום הסיפורים לוורד, מאחר והקובץ שהיה לי נמחק בטעות. כשניסיתי לעשות זאת, כל המילים התהפכו. מישהו יודע על דרך שאני יכול להעתיק את הסיפור נורמלי? תודה, וסליחה אם זה מאוד לא טופיקי. אפריל 2, 2005 בשעה 2:45 pm #173812 הגב kennyמשתתף פתח את הדף שאתה רוצה, שמור אותו במחשב שלך (file-save as), ואז ערוך אותו באמצעות וורד (צ"ל אייקון של וורד בסרגל העליון). אפריל 2, 2005 בשעה 9:07 pm #173813 הגב יעלמשתתף פתח את הסיפור שלך. בחלון ה"תגובה" לחץ על "צטט". זה יהפוך את העברית בחזרה. אחר כך בוורד תצטרך לעשות חיפוש והחלפה על "> ". אפריל 3, 2005 בשעה 4:55 am #173814 הגב elric win 1משתתף להשתמש באתר הזה: http://telem.openu.ac.il/cgi-bin/util/CGIHeb יש שם פונקציה של הכנסת טקסט מאתרים שבהם העברית הפוכה, והוא הופך אותה לעברית רגילה. מאת תגובות מציג 3 תגובות משורשרות מענה ל־העתקת סיפור מהפורום לוורד You can use BBCodes to format your content.Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving. פרטים: שם (חובה): דוא"ל (לא יפורסם) (חובה): אתר: ביטול שליחה