ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תוכניות של כנסי עבר – שאלה שהעליתי
- This topic has 7 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 19 שנים, 8 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
גם בפורום אורט:
חקרתי פעם את ניר, ולא קיבלתי תשובה סבירה – למה אין באתרי הכנסים השונים את התוכניות של כולם? לעתים קרובות קרה לי שרציתי להיזכר באיזה כנס זה היה, נגיד, שהוקרן "ג'אברווקי". כשיש תוכניה באתר אפשר להיזכר מה היה באותו כנס. כשאין – לא.
אני מדברת, למשל, על כנסי פנטסי.קון, שבאתר המוקדש להם אין כלום חוץ מתמונות (נו, וקישור לאיזה טור ניר הזועם או משהו). זהו? זה כל מה שיש לנו כמזכרת מהכנסים האלה? לא קצת יותר חשוב שכל מי שרוצה לדעת מה היה בכנסים האלה בעבר, ואולי, לא יודעת, שוקל לבוא אליהם בעתיד, או לכתוב עליהם עבודת תזה, או השד יודע מה – יוכל לדעת, נגיד, מה היה *התוכן* שלהם?
אני פונה אליכם בקריאה נרגשת: יועלו תוכניות הכנסים השונים בחזרה לאתריהם! יוכל כל דכפין להתרשם מתכניהם של הכנסים, ולא רק מתמונות של המון פסיכים שהוא בכלל לא מכיר!
(בכלל, אני חושבת שראוי לשמר אתרי כנסים בצורתם המקורית, ורק להוסיף קישורים לתמונות, אבל זאת אני, ומה אני יודעת.) -
NYמשתתף
-
NYמשתתף
כל האתרים עדיין קיימים, כולל התוכניה וכל השאר. נסי כאן, למשל.
-
גלמשתתף
אבל, האם יש לך אפשרות להעלות גם את הפירוט ולא רק את הטבלה? כי הרי שמות האירועים הם לא תמיד אינפורמטיביים
-
גלמשתתף
לפחות של 2004 נראה כמו הטיוטה של התוכניה. אתה יכול לתקן, פריטי פליז?
-
Boojieמשתתף
-
NYמשתתף
לא אני ניהלתי את אתרי פ2003-04. אם מישהו ישלח לי את התוכניה המדויקת של 04, אפרסם אותה במקום זו שנמצאת באתר כרגע.
-
???משתתף
אז מה יש לנו בינתיים? אחד "באפי", אחד 1984, ארבעה "סטארגייט", שניים "מסע בין כוכבים", אחד פיות, אחד "אבודים" (הראשון הידוע לי), אחד "בבילון 5", אחד על אנשי זאב, אחד על רוח היער, אחד טרי-טרי מאמש על פיירפלי (פילק פיירפלי הראשון הידוע לי) ואחד על "אייקון".
ומה אתכם? מה עם מה שאתם אוהבים? מה עם הספר/סרט/סדרה שלכם? 10 ימים נותרו לתחרות נושאת הפרסים. קדימה, נסו ותהנו.
כאמור, הזוכים יוכרזו באירוע הפילקים והקליפים שבכנס עולמות 2005, יום חמישי, 22:00.בהצלחה
פורום התחרות
כל הפרטים על התחרות
-
-
מאתתגובות