ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עדכון אחרון לשנה זו לדף פרס גפן 2004
- This topic has 10 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 19 שנים, 7 חודשים by
שירה כץ.
-
מאתתגובות
-
-
ועדת פרס גפן
משתתףתהליכי הצבעת שלב א' יחלו ביום 1 ביולי ויסתיימו ביום 31 באוגוסט.
ביום 1 ביולי תעלה באתר האגודה הרשימה הסופית של הזכאים למועמדות לפרס גפן 2004. לעת עתה, הנה העדכון האחרון לשנה זו:
במידה ויש לכם השגות או הצעות, נא לשלוח לתיבת הדוא"ל הבאה:
-
Boojie
משתתףשעשויים להיות מתאימים לקטגוריית המקור, שניהם "ספרי נעורים" או משהו כזה:
"תלתלים מכושפים" של סיגלית דיל (עם עובד)
"לך תבין מכשפות" של רועי אהרוני (משכל – חמד+ידיעות אחרונות), נכתב על ידי נער בן 14 -
אמבר
משתתףספר ישן יחסית.
-
???
משתתףטעות הקלדה. הכתובת הנכונה היא:
-
Boojie
משתתףועכשיו נשאלת השאלה: מה דינו של ספר ז'אנרי שלא נכלל ברשימת פרס גפן בשנה הרלוונטית לו? שהרי הוא היה אמור להכלל בשנה שעברה.
ושאלה משנית: האם יש מישהו שמרכז רשימת ספרי ז'אנר ישראליים, מעבר לרשימת גפן (ומעבר לרשימה של אלי אשד, שהיא בכל זאת קצת רחבה מדי)? -
אמבר
משתתףלא אמורים להכלל ברשימת פרס גפן ספרי ילדים ונוער מובהקים. כי אחרת, הרשימה (גם במקוריים וגם במתורגמים) היתה צריכה להיות הרבה יותר ארוכה.
-
גרומיט
משתתףכחלק מרשימת הספרים שלו, שבניגוד לרשימת ארז כוללת גם ספרי ילדים.
ואני בספק אם הוא מקטלג אותם בנפרד משאר הספרים הז'נריים.
-
Boojie
משתתףאיפה עובר הקו? איפה עובר הקו שמפריד בין "קורליין" לבין "תלתלים מכושפים", נגיד? לא, לא קראתי אותו עדיין, אם כי אני אקרא אם הוא יגיע לידיי.
-
רועי פלדמר
משתתףקראתי את הספר "תלתלים מכושפים" יותר מפעם אחת. זה ספר ממש מותח וסוחף ולא יכלתי להפסיק באמצע עד שגמרתי את כולו.
אני ממש ממליץ בחום וגם שמעתי שלסופרת של זה – סיגלית דיל יוצא עכשיו ספר חדשממני רועי שחולה על על ספרים
-
רועי פלדמר
משתתף"תלתלים מכושפים" זה אחד הספרים היפים ביותר שקראתי. ועכשיו קראתי את ספרה החדש של סיגלית דיל: הפנימייה שלא היתה, זה ספר מיוחד מיוחד הכי מהמם שיכול להיות, פשוט שתיתי אותו וגם עכשיו אני לא מפסיק לחשוב עליו.
הכי מסתורי ומעורר מחשבות. מומלץ בחום!!!!!!!!!!!!! -
שירה כץ
משתתף"הפנימייה שלא היתה" של סיגלית דיל הוא אכן ספר שונה. הוא חסר גיל ומתאים לבני נוער ולמבוגרים כאחד, מאוד יכול להתאים לפרס כי זה ספר איכותי ביותר וחדש
-
-
מאתתגובות