ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עוד שבועיים וזה מתחיל….
- This topic has 6 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 8 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
אמברמשתתף
ואוטוטו, נגמרים הכרטיסים…..
לאחר הרבה עבודה קשה נסגרו סוף סוף כל הקצוות בארגון פנטסי.קון 2004.
פרטים מעודכנים ניתן למצוא באתר הכנס, כולל תוכניה עדכנית, מחירים, לינק למחפשים
טרמפ ולינק למחפשים מקום לינה.שימו לב שחלו שינויים במועדי חלק מהאירועים, כך שמומלץ להתעדכן בתכניה.
אתם מוזמנים להציץ ולהתרשם (וכמובן לבוא בהמוניכם)…..
-
אמברמשתתף
הנהלת הכנס מעמידה לרשות המשתתפים דוכן בו ניתן למכור ולקנות פריטים מיד-שניה – ספרים, קלטות וידאו, DVD, משחקים, אבזרים, מזכרות ועוד. כל המעונין למכור פריטים מוזמן להביאם לדוכן, ומתנדבי הכנס ימכרו אותם עבורו. בסוף הכנס יקבל כל מוכר שכזה את כספו או את פריטים שלא נמכרו.
כדי לחסוך זמן, מומלץ להוריד לפני ההגעה לכנס את הטופס למסירת פריטים לדוכן ואת ההסברים כיצד למלאו, למלאו בבית ולהביאו לכנס יחד עם הפריטים.בנוסף, ביוזמה משותפת נרתמו הנהלות שני הכנסים ושני הארגונים לטובת הקהילה ושירות הסעה יוסדר בין שני המתחמים. ההסעה תצא אחת לשעה בזמנים קבועים מאבק כוכבים אל פנטסי.קון וחזרה, מהשעה 08:45 בבוקר עד 00:15, כאשר בצהריים תתקיים הפסקה למשך שעה בנסיעות. עלות נסיעה תהיה 5 ₪ לכל כיוון. ייתכנו שינויים בלו"ז, לפרטים מעודכנים יותר שימו לב לאתרי הכנסים או שאלו את הצוות בכנסים עצמם.
חוץ מזה, תתחילו להציע טרמפים. יש הרבה אנשים שמחפשים הסעות לכנס. תודה!
-
יעל אחראית לינהמשתתף
מי שיפנה לקבלת מקום לינה ברגע האחרון לא יהיה לו מקום!
מי שגר באיזור המרכז ויש בביתו מקום לשק שינה – שבבקשה ישלח לי אימייל, ויעשה טובה לחובב אביון!
-
NYמשתתף
קבלו שק שינה אחד במצב טוב, חינם, בתנאי שתקחו איתו את חובב המד"ב האביון שמסתובב לה בבית…
-
עופר לובזנסמשתתף
-
יעל אחראית לינהמשתתף
כי הפוך זה extra….
-
Boojieמשתתף
אני חייבת לשאול – האם הייתה הסקת מסקנות מהגניבות המרובות בדוכן יד-שניה באייקון? אני יודעת על די הרבה אנשים שנגנבו להם ספרים (גם לי נגנבו שניים), ונראה שהייתה ממש מכת גניבות (שיתכן שחלק מהן נבעו מרישום לא תקין מצד חלק מאנשי הצוות, אבל חלק מהן מן הסתם היו גניבות של ממש). מה עושים כדי למנוע את זה?
בזמנו הציע מישהו הצעה שאולי כדאי לשקול: להחזיק בדוכן יד שניה את הפריטים המיועדים למכירה מחוץ להישג ידם של הקונים (למשל, על מדפים מאחורי צוות הדוכן), ולאפשר להם לעלעל רק בקטלוג (זו לא בעייה לערוך קטלוג כזה, כחלק מהטופסיאדה של קבלת פריטים לדוכן), כשרק לצוות הדוכן יש גישה לפריטים עצמם. זה יפגע באווירה הירידית שיש תמיד בדוכן כזה, אבל עשוי להפחית במידה משמעותית את מכת הגניבות שנראה שמאפיינת את הדוכנים האלה בשנים האחרונות.
-
-
מאתתגובות