ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › יופי ניר, מחיאות כפיים סוערות
- This topic has 12 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 10 חודשים by NY.
-
מאתתגובות
-
-
אמברמשתתף
באמת חוכמה גדולה לקיים דיונים בצורה הזאת.
-
NYמשתתף
כדוגמת הודעותיך הנדונות, יוסרו לאלתר מאתר האגודה.
לא טוב לך? את יודעת מה את יכולה לעשות.
כלום.
תתרגלי. -
אמברמשתתף
ותתפלא, גם שניים יכולים לשחק את המשחק הזה.
-
NYמשתתף
אבקש מקיפוד להורידה, ולמעשה את כל הפתיל. איני רואה סיבה לתת כאן פתחון פה לתסכוליה הפרטיים של אמבר.
-
נחוםמשתתף
את עיני בנושא הזה.
ניר בזמן האחרון מנהל את אתר האגודה כאתרו הפרטי.
הוא מאיים על המגיבים באתר, כאשר התגובה לא מוצאת חן בעיניו וזאת למרות שהתגובה רלוונטית.
דוגמה עכשווית (שלא קשורה לאמבר), השפה בה ניר מגיב ללודביג בפתיל של השמש החדשה.
אני לא נכנס לפירושים או המשמעויות של תגובות הפתיל.
בתגובה האחרונה ניר איים על כותב התגובה למחוק כל תגובה נוספת, וזאת למרות שאני מדגיש, התגובה של לודביק רלוונטית לחלוטין.
חברנו הנכבד הגדיש את הסאה בדרישתו מלודביק לקצר את תגובותיו ובאיום אני אמחוק לך תגובות באורך כזה.
מה זה???
לדעתי זה מצביע על מנהל לא תקין. -
NYמשתתף
לא לזיוני מוח (וזה ניבול הפה היחיד שתוציא ממני היום). כשמישהו, באופן עקבי ומגמתי, מציף את מערכת התגובות שלנו בבירבורים הזויים וארכניים שאינם קשורים לנושא, מתפקידי להעיר לו, להזהירו, ולנקוט בצעדים המתאימים אם לא ישמע לי, וזאת לטובת *כלל* המשתמשים באתר.
נהגתי סבלנות רבה בלודוויג, ורק כאשר הוא המשיג בנוהגו *למרות* אזהרותי פורסמה התגובה הנ"ל. גם אז נמנעתי מלמחוק הודעות שלו, לרבות ההודעה האמורה.
פרט לכך, אני מציע לך לשפר את תחום הבנת הנקרא, שהנו לקוי מאד אצלך, שכן מעולם לא איימתי על לודוויג שאמחק את *כל*, תגובותיו, ואפילו לא את "כל תגובותיו הארוכות". להיפך: הבהרתי מה לא בסדר, נתתי דוגמאות של נושאים עליהם *כדאי* לו לכתוב כאן *והזמנתי* אותו לעשות כן.אלה היו 60 שניות בתוכניתנו "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".
-
רנימשתתף
כולו, וצערי אני נאלץ לומר לך שבחרת בדוגמא מאד לא מוצלחת. לודוויג הנ"ל, יהיה מי שיהיה, מערים שם גיבובי שטויות בזה אחר זה, מביא טענות לא מנומקות – וכשהוא כבר טורח לנמק – הוא עושה זאת על בסיסי נתונים לא מדויקים (מסתמך על עותקים לא מאושרים של הספר הנדון) ובכלל חושף את ערוותו שלו ברבים.
יתרה מזאת: לודוויג מסית את הדיון לענינים עקרים והתשובות שהוא מקבל (ולא רק מניר) נוגעות בדיוק לכך. המשך הדיון בקווים אלה היה מביא אותו רק לפתיל ארכני ומייגע שאינו מחד דבר, ובכלל לא לענין. והתשובה של ניר, במקרה זה, היא דווקא מאד ענינית. אז תרד מהעץ, נחום ותעזוב את ההתנפלות הזו על ניר. בס"ה הוא עורך אתר מצוין (גם האתר וגם העורך) וכל ההאשמות חסרות השחר שלך ושל אנשים נוספים לא יעזרו. (ואגב: גם הוועד חושב כך. היה כבר דיון בנושא אתמול, העמדה שאתה הצגת נפסלה ברוב גדול. מה לעשות, הועד הנוכחי דווקא מבסוט מניר – הן בתפקידו כעורך האתר, הן בתפקידו במימד).
-
נחוםמשתתף
אני לא נכנס לתוכן התגובות, זאת לא הבעייה.
בסך הכל ציינתי עובדות.
זה שהתגובות של לודביג פלספניות , לא שולל את הרלוונטיות שלהן.
דרך אגב אני מסכים איתך שהתגובות שלו ארכניות ופליסופיות יותר מדי.
לא ששאר המגיבים בפתיל הזה היו יותר טובים בתגובות שלהם.
זאת לא הנקודה.
עצם העובדה שניר מאיים למחוק תגובות נוספות באותו נושא, מרתיחה אותי.
אני חוזר זה לא האתר הפרטי של ניר.
האתר הזה הוא אתר האגודה ובתור אתר כזה הוא אתר של כל חברי האגודה.
ניר מנהל את האתר ומנהל אותו יפה מאד, רק שהוא זקוק לתזכורת בסגנון "ניר האתר הזה הוא אתר האגודה ולא האתר הפרטי שלך".
התגובות של לודביג היו בנושא תרגום הספר ולכן הן רלוונטיות.
אולי תאיר את עיני ותסביר לי מדוע התגובות לא קשורות לנושא מד"בפ.
אולי נעביר את העניין לוועדת ביקורת ושהיא תחליט בעניין.
רק לשם תזכורת לודביג השתמש באותן סוגים של תגובות במאמר של הראשון בבידור.
השוני היחידי, לודביק היה בעד כותב המאמר, מעניין ששם לא היו איומים מצד ניר. -
אמברמשתתף
אתה לא יודע שלא מתווכחים עם טרולים?
-
גרומיטמשתתף
הועד דן בתלונה אחת שהוגשה נגד ניר, ואפילו בה טרם סיים את הדיון. רני מייצג כאן את דעתו האישית בלבד, ודבריו על דיוני הועד אינם נכונים ובודאי אינם מלאים. מוטב לו נושאים שעולים לדיון בועד יישארו שם לפחות עד שתתקבל החלטה רשמית בעניינם.
-
רנימשתתף
או שהדברים יתנהלו בדרך של אמבר או שהם לא יתנהלו בכלל, מה? כל אחד אחר הוא טרול. פעם חשבתי שלמרות כל חילוקי הדעות הקשים בינינו את מועילה לאגודה, ואפילו בחרתי בך בפעם האחרונה שהיית מועמדת. היום אני כבר לא חושב כך. כי כרגע זה נראה רע מאד: מרגע שעזבת את הועד כל מה שאת עושה (לפחות פומבית) הוא לשבת בצד ולהשמיץ אנשים אחרים רק משום שהם פועלים על פי דעתם שלהם ולא זו שלך. אני מציע לך להפסיק: בסופו של דבר זה מקרין רק עלייך.
וזו התגובה האחרונה שלי בפתיל הזה. תעני מה שתעני, תגידי מה שתגידי, תשמיצי ותעוותי עובדות כמה שתרצי, אני כבר לא עונה פה יותר. לא לך.
-
אמברמשתתף
אני לא שמה הודעות בפורומים כל פעם שאני מזיזה איזה נייר, רק בשביל שאנשים ידעו שאני עושה דברים.
וזה לא סוד שניר סוחב אחריו הרים של תלונות כבר המון זמן. לא היה בנאדם אחד בפורומים שלא התלונן על ההתנהלות של ניר בזמן זה או אחר. כמה פעמים נאלצתי להרגיע אנשים זועמים בגללו? כמה פעמים אנשים עזבו את האתר בגללו?
-
NYמשתתף
שאף אחד לא התלונן עליך אף פעם ושכולם אוהבים אותך כמו את אמא שלהם?
ובמילים אחרות: לא קיים, כפי שידוע לך מנסיונך האישי מאד, ממלא-תפקיד שאף אחד לא מתלונן עליו. היו "הרים של תלונות" גם על אופן הניהול שלך באיקוןים השונים וההחלטות שהגעת אליהן, ואני לא זוכר שזה הזיז למישהו בועד.
באשר לאנשים שעזבו את האתר – כנראה שבגלל *זה* הוא נבחר להיות אתר השנה בתחומו, בסקר של Ynet; כנראה שבגלל *זה* יש לנו כמות צפיות כזו שהשרת לפעמים מתקשה לעמוד בעומס. כן, זו חייבת להיות הסיבה. כל הדחויים מתקבצים לפתחנו. אהא.(הם נובחים… ונובחים… לרגלי…. ההרים….)
-
-
מאתתגובות