ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › דוכן היד שניה באייקון 2003
- This topic has 6 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 10 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
הייזל מפורום תפוזמשתתף
מישהו מוכן בבקשה להגיד לי מה אני צריכה לעשות כדי לקבל הכסף המגיע לי?
ספר שכביכול נגנב התגלה לבסוף אצל מישהו שמאשר שהוא שילם עליו את הסכום הנדרש (מה שקרוב לוודאי מעיד ששלושת הספרים האחרים נקנו גם הם) לפני יותר מחודש שנינו (הקונה ואני) פנינו להנהלת אייקון 2003 על פני הפורום הזה כדי שהעניין יטופל. אני עדיין מחכה.
אני לא רוצה להיות מגעילה אבל 40 ש"ח זה הרבה כסף, לפחות בשבילי, ואני רוצה אותו. זה הכסף שלי.
די ויותר שניהול הדוכן היה רחוק ממושלם, עכשיו יש לי הוכחה שהספר שלי נמכר ולא נגנב, אז איפה הכסף? היה לי מזל שסימנתי את הספרים שלי ומישהו זיהה את הספר שקנה כשלי, מה לגבי כל האחרים? אני מתקשה להאמין שהספרים שלי נגנבו, אני מתחילה לחשוב שהמתנדבים פשוט שכחו לסמן אותם ככאלו שנמכרו. אז איפה הכסף?
העלמות 4 ספרים לא זולים היתה מאד מטרידה ומרגיזה כבר כשנודע לי על כך לראשונה, ההתעלמות הממושכת הזאת ממני מתחילה לעצבן. -
Kipodמשתתף
אף אחד לא מנסה להתחמק, או להתעלם. יש כמה נושאים נקודתיים בהקשר אשר ידונו בישיבת הוועד הקרובה, וברגע שניישב את כל הנקודות הללו, הענין יטופל.
כאמור, *אני* אחראי אישית על הנושא, ובכל שאלה או קושיה את יכולה לפנות אלי ישירות.
kipod (shtrudel) netvision.net.il -
אמברמשתתף
-
גרומיטמשתתף
משומשים שהושארה בטעות באשכול פיס. מי שאיבד אותה מוזמן לפנות אלי עם סימנים מזהים.
-
Boojieמשתתף
אה… זאת הייתה שקית! והיו בה ספרים!
זה מספיק סימנים מזהים? אז איך אני מקבלת את שקית הספרים הזאת? -
גרומיטמשתתף
והיא אמרה לי שזו לא היית את. או שהיא דוברת אמת, או שהיא סתם לא אוהבת אותך (שקית מוזרה).
-
Boojieמשתתף
אתה מגדל שקית, משקיע בה, מחנך אותה, וככה היא גומלת לך. יפה, יפה. פעם הבאה, שתקפוץ לי עם ה"כבד לי קשה לי רע לי, למה את ממלאת אותי עם כל השיר-של-אש-ושל-קרח האלה?" בי נשבעתי, איך שהיא חוזרת לידיי, את כל כישור הזמן אני תוחבת לתוכה! (טוב, אני אצטרך לקנות את זה קודם. המממ.)
-
-
מאתתגובות