ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › נשלח המכתב החודשי של חודש דצמבר
- This topic has 15 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 12 חודשים by גרומיט.
-
מאתתגובות
-
-
גרומיטמשתתף
המכתב החודשי של האגודה לחודש זה נשלח זה עתה במייל לכל חברי רשימת הדיוור. לחברי אגודה שביקשו לקבל את המכתב בדואר רגיל, המכתב יישלח בהמשך השבוע.
מי שאמור לקבל את המכתב במייל ולא יקבל אותו היום מוזמן לפנות אלינו במייל לכתובת הרגילה: isfsff@hotmail.com
-
גלמשתתף
-
אמברמשתתף
ואני חשבתי שטעויות יש רק בשם של אייקון
-
גרומיטמשתתף
-
אין אורמשתתף
כיום נשלחים שני קבצים של המכתב, אחד במתכונת טקסט עשיר (rtf) ואחד במתכונת מסמך וורד (doc). למיטב הבנתי, כל מי שמסוגל לצפות ב-doc, מסוגל לצפות גם ב-rtf (גם בעזרת תוכנת וורד של מייקרוסופט). שליחת המכתב עם קובץ rtf בלבד תקטין את גודלו ותפחית את הסירבול (גם בצד השולח וגם בצד המקבל).
-
גרומיטמשתתף
ולרוע המזל היא לא מדויקת – יש אנשים שקבצי RTF עושים להם בעיות, בעוד שקבצי DOC עולים אצלם בסדר. לא ממש ברור לי איך ולמה, אבל זה המצב.
באשר להקטנת הסרבול, הצדק אתך. הלואי שיכולתי להסתפק בקובץ אחד )-:
-
אמברמשתתף
על הזיפ. סתם מוסיף עבודה לפתוח את זה.
וגם הייתי שמחה אם היו אירועי האגודה לא היו מאוייתים עם שגיאות, סתם ענין קטן כזה.
-
גלמשתתף
-
גלמשתתף
אנשים שבקשו ממני לא לשלוח בזיפ, והם היו מקבלים משלוח מיוחד של קובץ דוק בלבד לא בזיפ.
אבל לא נראה לי שזה מעשי עם רשימת הדיוור החדשה. -
גרומיטמשתתף
ארבעה אנשים מקבלים את המכתב החודשי בקובץ לא מכווץ, דרך חשבון ההוטמייל שלנו.
-
Boojieמשתתף
לא, זה לא כזה סיפור גדול להמיר את הקובץ ל-HTML. למעשה, בפעם האחרונה שבדקתי, כשמדובר בדברים לא מורכבים מדי, גם ההמרה המחורבנת של וורד עובדת יופי (מה שאומר – לדפדפנים שונים, גם ישנים, גם מוזרים).
-
NYמשתתף
לא עובדת לכל הישנים, המוזרים, ובעיקר המקינטושאים. אני, לעומת זאת, עדיין לא הבנתי לאיזה חלק מן האוכלוסיה יש בעיות עם RTF. זה נשמע לי *ממש* מוזר.
-
אמברמשתתף
לא מכווץ, אפילו למי שיש לו חיבור רגיל.
-
גלמשתתף
והכי טוב בשבילי אישית זה pdf, אבל אני מיוחד.
-
גרומיטמשתתף
אנשים – בעיקר כשמדובר בשרתי דואר עם נפח איחסון קטן יחסית, כמו הוטמייל ודומיו. אני משתדל להקטין את הקבצים כמה שיותר.
-
גרומיטמשתתף
הפורמט הנוכחי נוח לרוב האנשים, והמעטים שמתקשים איתו זוכים לפתרון אישי. אני לא מחפש כרגע אפשרויות אחרות.
-
-
מאתתגובות