קידום ספרות המד"ב במסגרת לימודי הספרות

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה קידום ספרות המד"ב במסגרת לימודי הספרות

מציג 23 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161639 הגב
      קוסם נחש
      משתתף

הייתי מעוניין לדעת אילו צעדים ננקטים ע"י האגודה כרגע, למען קידום מטרה זו?

• #172022 הגב
      ארז
      משתתף

עימנואל לוטם טיפל בנושא זה מספר שנים. תוכל לפנות אליו על מנת להתעדכן.
      emlottem@netvision.net.il

• #172025 הגב
      גרומיט
      משתתף

אסף אשרי, אם כי לא במסגרת האגודה, מרצה בענייני מד"ב כחלק מתוכנית הרשות בלימודי ספרות. בנוסף, למיטב ידיעתי הוצאת אופוס מנסה לדחוף את קידום מעמדו של "המשחק של אנדר" בתוכנית הלימודים (כיום, בין ספרי הרשות לבגרות).

וכן, בהחלט – זה לא הרבה. מערכת החינוך שמרנית, ולנו אין כרגע אדם שהנושא בוער בו מספיק בשביל להביא לתפנית משמעותית ביחס משרד החינוך למד"ב. הנושא לא מוזנח על-ידי האגודה, אבל המאמצים למענו פועלים על אש קטנה בלבד.

רמי

• #172026 הגב
      גל
      משתתף
    • #172027 הגב
      גל
      משתתף

אז בכנס הגיע מישהו שטען שהוא כתב של איזה עיתון צבאי (לא במחנה), והגיע לכנס על מנת לראיין את קארד. המטרה שלו, לפי מה שאמר לי בכמה משפטים, היא להכניס את המשחק של אנדר לתוכנית הלימודים של קורסי קצינים. בהיותו כתב, הפניתי אותו לאורי אביב ואין לי מושג מה קרה הלאה.

• #172029 הגב
      קוסם נחש
      משתתף

נו, אז מצאת כזה.
      בתור אדם שסיים השנה את חוק לימודיו במסגרת משרד החינוך ובתור אדם שאיכפת לו מהחינוך בארץ- הייתי מעוניין לקדם מטרה חשובה זו.
      אם אני לא טועה, היום (יום שני) היתה לכם פגישת ועד ואחת מהחברות בוא- העלה הצעה לקידום הרעיון ביוזמתי.
      אני מקווה שהועד אהב אותה ושנוכל לקדם את הרעיון.

• #172030 הגב
      ???
      משתתף

אולי כדאי לחזור למסורת של דיווח פרטי רכילות עסיסית מהפגישות הנ"ל? איך היה הקפה? מה קורה עם הקאדילאק? רני איחר?

• #172031 הגב
      גרומיט
      משתתף

1. חברת הועד ח' הביאה בורקסים. היה טעים.
      2. חברת ועדת הביקורת נ' באה עם תחבושת על היד. בהיעדר הסבר טוב יותר, עלי לשער שהדבר קשור בדרך כלשהי לדסקטופ של אורי אביב.
      3. ברוב קולות, חבר האגודה הנערץ ר. גרינברג מונה לעמוד בראש מנהל פנטסיקון
      4. ברוב קולות, חבר האגודה המהולל ר. גרינברג מונה לעמוד בראש ועדת התכנים של פנטסיקון
      5. ברוב קולות, חבר האגודה רב ההוד ר. גרינברג מונה לעמוד בראש אייקון.
      6. ברוב קולות, חבר האגודה הנאדר ר. גרינברג מונה לעמוד בראש ועדת התכנים של אייקון.
      7. ברוב קולות, חבר האגודה הנכבד ר. גרינברג מונה לעמוד בראש פאן-קון.
      8. ברוב קולות, חבר האגודה הבלתי נלאה ר. גרינברג מונה לעמוד בראש.
      9. הסתייגויות של חברי ועד נטולי מעוף הביאו לביטול החלטות 3-8 בנימוקים תמוהים הקשורים לרצונותיו של חבר האגודה ר. גרינברג ולחלוקה נכונה של כוח האדם שלנו. הודעה רשמית על מי שכן מונו לתפקידים יימסרו ברגע שייסגרו כל הפרטים. מי שרוצה להציע עוד מועמדים מתבקש לפנות עוד היום לאחד או יותר מחברי הועד.
      10. הישיבה התחילה בזמן. ועדת חקירה הוקמה לבדוק כיצד אירע המחדל.
      11. כרטיסי החבר החדשים הגיעו לידינו. בגלל כשל קטן (משהו כמו סנטימטר) בתקשורת בינינו לבין בית הדפוס, כרטיסי החבר יהיו בשנתיים הבאות גדולים במעט מאלה ששימשו אותנו עד כה. פנו לכם מקום בארנק.
      12. ההצעה להביא לאייקון 2004 את הסופר המנוח פיליפ ק. דיק נדחתה בשל מחסור במומחי סיאנס טובים באגודה. עם מעריציו הסליחה.
      13. לאחר שתקופה קצרה לא היה לנו מזכיר בכלל, לישיבת הועד הנוכחית הגיעו שניים. חבר הועד ר' טוען שאין קשר בין ריבוי המזכירים ובין תיקונו של המסתנתז המולקולרי המצוי על פי השמועה במרתפי האגודה.
      14. הסיכום האמיתי של ישיבת הועד יתפרסם בימים הקרובים.

• #172032 הגב
      Boojie
      משתתף

יש לי רק כמה תנאים קטנים:
      1. שהוא יתקיים בביתי, כי אני לא כל כך נוסעת נסיעות בינעירוניות.
      2. שלא ישתתפו בו יותר משלושים איש, כי זה נורא בלגן לנקות אחר כך.
      3. שהוא לא יימשך יותר מערב אחד.
      4. שהמשתתפים יעזרו לי עם הנקיון אחר כך.

• #172033 הגב
      אמבר
      משתתף

ר. גרינברג על ההחלצות המהירה עד למאוד. הרווח כולו שלו, אבל ההפסד כולנו שלנו ):

• #172034 הגב
      ???
      משתתף

בדבר (שבראש אחד מהם עומד חבר הועד המהולל ר' שלהבת), יממשו את תוכניותיהם הזדוניות וישלחו את חבר האגודה המהולל ר' גרינברג ליפאן כדי לראיין את במאי האנימציה האהוב עליו, ויעשו זאת בתנאים המתאימים (טיסה הלוך ושוב במחלקה ראשונה, מלון חמישה כוכבים, מתורגמנית בלונדינית חטובה), אותו חבר אגודה מהולל יהיה מוכן לקחת על עצמו את ניהולם של כנסי פנטסי.קון, אייקון, פאן-קון, או מה-שהאגודה-תרצה-קון.

• #172035 הגב
      השמ
      משתתף

הרבה זמן לא צחקתי ככה
      הודעת סיכום הועד והסיכויים להסכמתו של חבר הועד המהולל חובב היפנואוטו…
      יצורפו פרוטוקלי ישיבות הועד למימד העשירי לאלתר (לא ואין כל צורך לדבוק במציאות ! )

• #172036 הגב
      Boojie
      משתתף

אני כבר רואה את זה – ניגש רז בלוויית מתורגמניתו הבלונדינית אל איזה יפני אומלל, ואומר משהו, והיא מתרגמת: "שרום, אני לז גלינבלג, וזו המתולגמנית הברונדינית שלי". יכול להיות יותר גרוע מזה?

• #172037 הגב
      השמ
      משתתף

כשיש פעולה של חובבי מד"ב מכל סוג שהוא למען קידום התחום בארץ, האגודה חייבת לתמוך בפעילות הנ"ל, בין אם היא ספר, סרט, הצגה….
      כקורא מב"ב בעברית בלבד, אני בהחלט מעדיף לקבל תרגום לא מושלם ולא מקצועי מאשר לוותר מראש על התענוג.

• #172038 הגב
      רני
      משתתף

רז סאן עוד עול למצוא את עצמו במחלקת עסקים (במקום בראשונה) כל הדרך לטוקיו, ואז, עם נחיתתו הקשה, להישלח למלון ארבעה כוכבים ולא חמישה.

החיים, כמו שמלמדת הדוגמה הזו ממש, יכולים להיות מאד קשים לפעמים.

• #172039 הגב
      ארז
      משתתף

רבי גרינברג הנכבד,

אינני רואה בעיה כלשהי עם שתי דרישותיך הראשונות (דהיינו, מחלקה ראשונה וחמישה כוכבים, אבל איפה תשיג בלונדינית ביפאן?

מה, לא תסתפק בשתי שחרחורות נמוכות במקום בלונדינית אחת?

• #172040 הגב
      קוסם נחש
      משתתף

הוא בטח רוצהבלונדינית מהארץ…
      :)

• #172041 הגב
      ליאה
      משתתף

אני אתרגם בשמחה כל מילה שרז יגיד! (לא יודעת מילה ביפנית, אבל גם רוצה לפגוש את מיאזאקי).

• #172042 הגב
      גרומיט
      משתתף

שנעשה באמצעות שפת סימנים מאולתרת. מהפכני!

• #172043 הגב
      Boojie
      משתתף

לעתים קרובות מדי נדמה לי שראיונות שנוגעים למד"ב – אלה שמצליחים להתפרסם בעיתונות – נעשים בדיוק בשיטה הזאת.

• #172050 הגב
      סיון
      משתתף

אצלי בבי"ס יש לפחות 2 כיתות שלומדות השנה את "המשחק של אנדר" לבגרות בספרות…

• #172051 הגב
      קוסם נחש
      משתתף

באמת? איזה כיף להם.
      מאיזה בית סםר את?

• #172090 הגב
      ???
      משתתף

אני במקומך הייתי בהחלט מוכן להתפשר במלון 4 כוכבים וגיישה צמודה.
      אבל בתמורה לירידה ברמה (למעט הגיישה) היידי דורש ארוחת ערב מלאה+קינוח במסעדה של רוסברו משיבה.
      מאחר ואתה (לפי הבנתי) לא מת על מאכלים יפניים, הרשה לי להמליץ לך על הירוקי סקאיי.
      מקווה שאתה נהנה ממאכלים צרפתיים.

למי שלא יודע על מה אני מדבר אז תתביישו לכם ! (איירון שף, כל יום שני-חמישי בשעה 19:30 בערוץ 8, שידור חוזר בשעה 23:30 כל ערב, לראות על בטן מלאה)

(במקרה הלא סביר שהנהלת האגודה משום מה תחליט שזה רעיון טוב, שתדעו שיש במנות שלהם מכריבים כמו למשל פטריות מסטאקה שכל פטריה עולה בסביבות ה150 דולר… :-) )

• #172098 הגב
      סיון
      משתתף

שמתי לב שלא עניתי לך…
      אני מתיכון אחד העם מפ"ת (עיר האורות :) )

חבל שאני לא לומדת אותו.

מציג 23 תגובות משורשרות
מענה ל־קידום ספרות המד"ב במסגרת לימודי הספרות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: