ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › הערות ותודות
- This topic has 26 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, חודש 1 by יעל.
-
מאתתגובות
-
-
ארזמשתתף
או תודות והערות:
קודם כל, לגבי אייקון, תודה.
לכל מי שעשו וטרחו ועמלו להרמת הכנס, עבדו ותפעלו את המערך הלוגיסטי האדיר כדי שירוץ כראוי. לכל המבקרים שבאו, נהנו (ושילמו…), לכל התומכים למיניהם, ולאורסון סקוט קארד.
אישית מבחינתי – התור לחתימות של קארד היה הדבר בכנס, ב"הא" הידיעה. לא יאומן ובלתי צפוי לחלוטין.
לידיעת הדואגים: אנחנו כבר מתחילים לתכנן את אייקון 2004, פנטסיקון 2004, ודקהקון 2006.
עד עתה, הלכנו והשתפרנו מכנס לכנס. הפעם, הצבנו רף גבוה לאייקון. נראה איך נעבור אותו בפעם הבאה.
לענייני השעה: סיכום ישיבת האסיפה הכללית הועבר למנהל האתר, ויפורסם בקרוב.
לענייני הדקה: אני יודע שאי אפשר בלי קצת בוץ מסביב. אני חושב שכולם הבינו את העיקרון. אפשר כבר להפסיק? באופן עקרוני, בכוונתי להמליץ לועדות התכנים של הכנסים הבאים לארגן בריכת בוץ ומאבקי בוץ, כדי לפתור את הבעיות באופן מעשי. אני משוכנע שגם נקבל חשיפה תקשורתית ראויה יותר. מי יהיה הצמד הראשון?
-
NYמשתתף
-
???משתתף
אתה זוכר את הסיפורים על דו-קרבות העלבונות שאסימוב ואליסון נהגו לעשות בכנסים?
אני חושב ששיכנעתי את ניר ובוג'י לשחזר את החווייה ההיסטורית. *זה* ימשוך קהל.
-
Boojieמשתתף
-
אמברמשתתף
שאני נכנסת איתו לזירה בפעם הבאה
-
NYמשתתף
-
Boojieמשתתף
שארז דיווח עליהם לגבי המחזור הכספי והרווחים של האגודה בשנתיים האחרונות, כי באספה היה קצת קשה לשמוע. האם ארז יהיה מוכן לסבר את אוזנינו (ועינינו) בכמה מספרים משמחים?
-
???משתתף
בהתאם למסורת המפוארת שמאחורי, של לא לעשות כלום ורק לדבר הרבה, אני מסרבת בתוקף להתקרב לבוץ שהוא לא וירטואלי.
היאבקות בשוקולד לעומת זאת…
-
Boojieמשתתף
-
Boojieמשתתף
-
NYמשתתף
מאז שקילרוי הדביק אותי במחלה שהוא לא היה חולה בה. תחמן כזה…
-
???משתתף
אני אפילו לא מתעקשת שמישהו ממש יאבק בי. אני ובריכת השוקולד נסתדר מצוין לבדנו, תודה.
-
???משתתף
מה רע בזירה של הLARPים?
רק תדאג שהחרבות לא יהיו תקניות -
???משתתף
-
אמברמשתתף
שוקולד או בוטנים, במקום מטבעות של עשר אגורות (שאני מקווה שמנהל הזירה דאג לאסוף אותן, ולספור אותן אצל שי ותום)
-
???משתתף
-
???משתתף
איפה? בזירה?
לא יודע…מישהי לא הסכימה להכנס איתי לשם.
-
אמברמשתתף
שהקשו על התפקוד שלנו (אבל היי, זה עדיף על גיוס המוני כמו בפנטסי.קון)
-
???משתתף
אני מצטרף לכל בריכת שוקולד בסביבה(רק תזכרו שיהיה 60% קקאו ולזרוק פנימה גרידה של קליפת תפוז
-
Boojieמשתתף
-
NYמשתתף
-
???משתתף
-
אמברמשתתף
-
Boojieמשתתף
הישראלית למד"ב, פנטזיה ושוקולד מריר! אתם עוד תשמעו ממני!
-
עדומשתתף
-
יעלמשתתף
-
יעלמשתתף
-
-
מאתתגובות