ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מי נבחר בסוף לועד?
- This topic has 29 תגובות, 13 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים by אמבר.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
לצערי לא יכלתי להגיע לאסיפה אתמול בגלל בעיית נסיעות, אבל רציתי לשאול אם יש דרך לקבל תקציר של מה שהלך שם.
וגם מי החברים בועד החדש, לא ראיתי פרסום של השמות באתר. -
יעלמשתתף
בשבוע הבא יתפרסם כל המידע החסר.
בינתיים – לועד נבחרו כל המועמדים למעט רותם ברוכין. תנחומי לרותם. (נו, מישהו היה חייב להשאר בחוץ).
-
גרומיטמשתתף
רוצים אותך, רותם! ככה זה כשלא מכירים אותך )-:
-
NYמשתתף
בקרוב. הסיכום יכלול את תוצאות הבחירות. כמו כן יעודכנו פרטי חברי הועד במקומות המתאימים באתר.
גם התוצאות המדויקות של פרס הגפן יפורסמו כאן בקרוב.בהזדמנות זו הריני לבקש מחברי הועד החדשים (כלומר – אלה שלא כיהנו בקדנציה הקודמת) לשלוח אלי דוא"ל ולציין בו את כתובת הדוא"ל שתופיע על שמם כאן באתר, וכן את מספר(י) הטלפון שלהם (*לא* יפורסם כאן או בכל מקום אחר, כמובן).
-
אמברמשתתף
גם כמה אנשים חדשים ומעולים. אבל אני מקווה שהיא תמשיך לפעול במסגרת האגודה ושבפעם הבאה יכירו אותה מספיק אנשים כדי שתבחר שוב.
-
Boojieמשתתף
עדיין יש לה אפשרות לפעול במשך השנה גם בלי להיות בוועד, ותמיד יש את שנה הבאה.
-
Boojieמשתתף
-
???משתתף
-
יעלמשתתף
לי באופן אישי ממש היה קשה לבחור. בשנה שעברה היה הרבה יותר קל ופשוט…
בכל מקרה, אני משוכנעת לחלוטין שהמרוץ היה צמוד. אחרי ששמעתי את כל המועמדים הייתי מוכנה להגדיל את מספר חברי הועד לשמונה, רק כי נראה היה לי שמגיע לכל אחד מהם להיות בועד.
-
Boojieמשתתף
רק לאנשים רעים וחסרי כשרון מגיע להיות בוועד. לאנשים טובים ומועילים לא מגיע, אבל אנחנו עושים להם את זה בכל זאת.
-
NYמשתתף
-
חגיתמשתתף
שמתי לב לכמה נקודות חשובות :
1. אני הבחורה היחידה בועד. לאן נעלמו כל הבחורות ? תמיד ידעתי שאנחנו במיעוט, אבל לא עד כדי כך…
2. הועד הזה הוא מאד מחוזי, כלומר בנוי מנציגים של מחוזות, שהיו פעילים שם ועכשיו עלו לרמה הארצית :
אור שהתחיל ברחובות, אני שהתחלתי בבאר שבע ואסף, שכמדומני גם היה שייך לאותה קליקה חיפאית שנפגשה בסלון של נומי והוציאה תחת ידיה פרקי בבילון 5.
רמי הוא ירושלמי (לא הגיע הזמן שגם לכם יהיה חוג?), וארז, דורון ורני הם מהמרכז (מה קורה עם התא התל אביבי ?),
3. הועד מאד צעיר-רובו מתחת לגיל 30.
זה מה שהצלחתי לאסוף עד עכשיו.דרך אגב-תודה לכל מי שבחר בי.
-
אמברמשתתף
-
יעלמשתתף
-
גלמשתתף
אפחד לא מכיר אותה – אני חושב שאתם טועים.
רותם לא נכנסה לועד בהפרש של קולות בודדים בלבד. -
Boojieמשתתף
טובים וראויים. אחד מהם נשאר בחוץ בלי סיבה טובה של ממש…
גם אני הצבעתי לרותם, אגב, וזה בלי להכיר אותה באופן אישי, אבל אני לא צריכה להכיר מישהו באופן אישי. מספיק לי שהאנשים הנכונים ממליצים עליו, כדי לדעת שהוא ראוי. ויש לי תחושה שבשנה הבאה היא כן תיבחר. -
אורי עייףמשתתף
אפשר לדעת למה לא מדווחים את המספרים המלאים?
אאז"נ בישיבת האגודה הראשונה שבה נכחתי(זו שבה ארז נבחר לראשונה ליו"ר) נתנו בדיוק את הנתונים של כמה קולות למי.
-
ליאהמשתתף
וזה בסדר, חבר'ה, אני לא מרגישה שבעטו לי בתחת. כמו שנאמר: שמונה אנשים, מישהו צריך ללכת, ואותי אף אחד לא מכיר (מה גם שנאמר לי שדיברתי יותר מדי על באפי. טוב, לפחות יש לקח אחד לפעם הבאה). אני אוהבת את האגודה מאוד ואני אשמח להמשיך לעבוד איתה.
-
ליאהמשתתף
אבל זה באמת לא נורא. מי יודע, אולי אפילו ניסיתי להיכנס לנעליים גדולות עלי מדי בהתחשב בכך שאני מתחילה שנת לימודים אוניברסיטאית ראשונה ומי יודע אם אפילו היה לי זמן לתרום כמו שרציתי.
-
גרומיטמשתתף
לנעליים האלה, כל אחד מתאים (-;
-
הממסד האפל 2משתתף
וגם אני במצטערים מאד שלא נבחרת. וגם אני הצבעתי בשבילך.
אולי, אם הייתי צריך למצוא סיבה, זה היה בגלל שלא היית מעורבת כל כך באייקון השנה. את דורון, אור, חגית ואסף ראינו כולנו בפעולה. אותך, מי שלא היה מעורב במסיבאפי לא כל כך מכיר כביצועיסטית.
אם, במשך השנה, תהיה פעילה כפי שאני משוכנע שאת יכולה, ותהיי מעורבת בפנטסי.קון ו/או באייקון, אני בטוח שתיבחרי בשנה הבאה.
-
Boojieמשתתף
אתה לא חושב שמשהו קצת יותר סולידי היה מתאים לך יותר?
-
???משתתף
כמו שנומי השקתה את אחד המתנדבים שלה כדי שיגדל ויהיה א. כוח אדם.
כדאי לבדוק אפשרות קידום למתנדבים שהוכיחו עצמם באיקון, לנסות לערב אותם יותר בפסטיבלים הבאים כדי שירגישו חלק מהצוות ואולי בעתיד גם ינסו להתמודד לועד.
ליצור מעין מדרג : מתנדב-אחמ"ש-סגל-ועד. -
Kipodמשתתף
אבל סביר ביותר שאי ההתייחסות לדברים אחרים הרתיעה אנשים.
-
ליאהמשתתף
למרות שהעקרונות של מה שרציתי להגיד היו כתובים לי, שכחתי את כל השאר. פשוט התרגשתי יותר מדי (אני מניחה שהיה אפשר לראות מהצורה שבה החלקתי בחזרה לכיסאי וטמנתי את פני בכתף של רז עד שכל המתמודדים סיימו לדבר
והממסד צודק גם. לא הייתי ממש מעורבת השנה – רציתי להתנדב, אבל כיוון שגררתי חברה איתי זו לא היתה אופציה. בכל מקרה, הבחירות לועד באמת לא היו העניין כאן. העניין היה שרציתי להיות יותר מעורבת – ופתחתי לי פתח לזה, וזה מה שחשוב.
-
הממסד האפל 2משתתף
ויש פנטסי.קון עוד כמה חודשים. אם את רוצה להיות מעורבת בארגונו, אני די בטוח שניתן יהיה למצוא לך תפקיד…
-
ליאהמשתתף
-
רנימשתתף
ולועד, אני חייב להזכיר, נבחרים בבחירות חופשיות ופתוחות – לא עפ"י מדרג.
-
???משתתף
אבל…
לדעתי, מישהו עם נסיון בפעילות במסגרת האגודה (או מסגרת דומה) בין אם זה התנדבות בכנסים/אירועים/קייטנות/פסטיבלים או אירגון תא מחתרתי בעמק נידח בצפון הארץ, למישהו כזה (שוב, זו דעתי האישית בלבד) יש עדיפות על פני מועמדים לועד שלא היו פעילים קודם.
זו אמנם הכללה, כי יש דוגמאות של חברי ועד שלא היו פעילים לפני הצטרפותם לועד, ומאז שהם שם הם לא מפסיקים לעשות דברים.
אבל הם לא הרוב.
הרי האגודה יצאה בקול נרגש וחיפשה אנשים שיריצו אירועים. מאיפה יגיע הדור הבא של המארגנים ?
לדעתי, מתוך קהל המתנדבים הקבוע ומתוך הפעילים בשטח.
ממש לא התכוונתי לומר שבועד מכהן רק מי שהיה בעבר מתנדב. רק ציינתי שהמתנדבים הם מאגר כוח האדם של האגודה וכדאי לדחוף אותם להמשך פעילות גם מחוץ לפסטיבלים. -
אמברמשתתף
להבחין מי באמת יודע לעבוד
-
-
מאתתגובות