נמצאה שקית עם ספרים משומשים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה נמצאה שקית עם ספרים משומשים

מציג 12 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161617 הגב
      גרומיט
      משתתף

אחרי האסיפה הכללית של האגודה באשכול פיס, נמצאה באולם שקית גדושה בספרים משומשים. הבעלים מתבקשים ליצור עמי קשר על מנת שנוכל לתאם את החזרת האבידה לבעליה.

• #171755 הגב
      Boojie
      משתתף

מדוכן יד שניה?

• #171757 הגב
      Kipod
      משתתף
    • #171762 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #171768 הגב
      גרומיט
      משתתף

אבל אם כך היה, הייתי מוצא שם גם את עותק "מרשעת" שגנבו לי.

• #171789 הגב
      Marvin
      משתתף

כמה קשה המצב?

כמה ספרים נעלמו? בערך? סתם הערכה?

כמה ספרים נשארו ללא דורש?

(התנדבתי בדוכן ואני רוצה לדעת מה הסיכום של החוויה…)

• #171796 הגב
      Kipod
      משתתף

נדון, נלמד, נשקול אפשרויות.
      בכל אופן, מסיבות אלו ואחרות, אני לא חושב שדיון פומבי בשאלה הנ"ל יעזור. לכל מי שיש רעיונות לטיפול בנושא, בבקשה צרו איתי קשר דוא"לי.

בבקשה, לא כאן.

• #171802 הגב
      Boojie
      משתתף

לפתוח איזה סיעור מוחות בנושא. אולי למישהו יהיה רעיון טוב איך לארגן מחדש את העסק.
      אגב, המלצה שהמלצתי גם בשנים קודמות: לארגן את הספרים על השולחנות בתוך קרטונים נמוכים (אפשר למצוא בכמויות ליד כל סופר). זה עוזר לשמור על הסדר, מפחית את הסיכויים שדברים יפלו לרצפה, ויקל את החיים על אנשי הדוכן.

• #171809 הגב
      ???
      משתתף

תוך כדי היה לשים אדם שתפקידו יהיה להשגיח על הדוכן מגניבות…

ויש לציין שלמרות שאותו אדם היה מבקר "רגיל", ולמרות שגנבו לו שלושה ספרים, הוא הגיע בחיוך ואמר משהו בסגנון "אני יודע שאין מה לעשות וזה בסדר, אבל זה אחלה כנס וכל הכבוד"

• #171816 הגב
      Boojie
      משתתף

ש*יש* מה לעשות, ורצוי לגלות מה זה ולעשות את זה, וזה, כמובן, מעבר ל"אחלה כנס וכל הכבוד". חייבים להסיק מסקנות שישפרו את הנקודה הזאת, כי אני, כפי שציינתי כבר פה או במקום אחר, ארתע מלהמליץ לאנשים (כפי שעשיתי השנה) להשתמש בשירותי הדוכן בעתיד, כל עוד לא יימצא לכך פתרון.
      אגב, הייתי בעבר אחראית דוכן יד שניה, ויש לי היכרות לא רעה עם הבעיות הלוגיסטיות שהולכות עם זה, כך שיש לי המון הערכה לאנשים שעשו את העבודה, אבל גם חוסר נכונות מובנה להרים ידיים ולהגיד "ככה זה".

• #171845 הגב
      נחום
      משתתף

מה לעשות גניבות תמיד יהיו.
      אני מציע שבשנה הבאה, אחוז מסוים מכל מכירה ינתנו לגוף שמארגן את האיקון.
      כך יהיה כסף לפצות את הקורבנות.

• #171920 הגב
      ???
      משתתף

אין לי מושג איך הם עושים את זה אבל באוניברסיטה העברית הם עושים שוק של ספרי לימוד משומשים כל שנה. אני לא יודע איך הם מתמודדים עם גניבות אבל שוה לברר עם החברה באגודת הסטודנטים שם.

• #171922 הגב
      ???
      משתתף

מה דעת הוועד על האפשרות לפתוח דוכן בימי הסטודנט באוניברסיטאות?(לצערי קצת קשה לי להתנדב שם כי אני בצבא:()

מציג 12 תגובות משורשרות
מענה ל־נמצאה שקית עם ספרים משומשים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: