אייקון זקוק לכם

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אייקון זקוק לכם

מציג 13 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161606 הגב

או ליתר הדיוק לציוד ששוכב אצלכם בבית.

לצורך זה שאיקון יעלה בצורה טובה, כלומר עם עמדות רישום ממוחשבות, משחקים מדהימים וכו', אנו זקוקים לפרטי ציוד מסויימים. אם יש לכם את אחד הפרטים מהרשימה להלן ואתם מוכנים להשאילו לנו לזמן איקון אנא צרו קשר איתי, יובל, במייל – gamarnik@bezeqint.net או בטלפון 54781420 או ב ICQ 75335192.

רשימת הציוד הדרוש:
      1. מחשבים
      2. מדפסות
      3. כבלים מאריכים ומפצלים
      4. אקדחי סיכות ושדכנים
      5. כבלי רשת ארוכים למיניהם.

בתודה מראש
      יובל
      אחראי מתחם אשכול ועירוני
      איקון

• #171689 הגב
      גל
      משתתף

טוב כן ברור לי למה – כסף. השאלה היא למה סומכים על כך שאנשים ישאילו את הציוד שלהם לכנס, ובמקום להוסיף את סעיף הציוד להוצאות הכנס.

ואקדח סיכות אני יכול להביא. אולי אפילו שניים :-)

• #171690 הגב
      יעל
      משתתף

האם יהיה ביטוח לכל הציוד הזה או לא?

(עם כל הרצון הטוב, מחשב נייד ששווה 8000 ש"ח לא יושאל ללא כיסוי ביטוחי הולם).

• #171692 הגב
      ???
      משתתף

מחשב שיושאל יוחזר לבעליו במצב שבו הושאל. במקרה של פגיעה או אובדן הבעלים יפוצה בציוד חדש או כסף.

יובל

• #171693 הגב

ענית לעצמך על השאלה. אנו משתדלים לחסוך איפה שאפשר.
      אני אשמח לקבל את אקדחי הסיכות שלך, רק תגיד לי כמה יש לך ומתי אתה יכול להביא אותם.

• #171695 הגב
      ???
      משתתף

יש לי איי מק ואולי אני יצליח להוציא מאמא שלי איי בוק
      אני יגיע באמצע היום השני

הבעיה שלי שאני מגיעה ברכבת מאזור המרכז
      ולקחת איתי אימק זה קצת כבד
      ונראה לי שכל מקו אפשרי יעצרו מאבטחים וכו

• #171697 הגב
      Kipod
      משתתף

אם צריך כבלי רשת מעל אורך מסויים, עדיף לקנות כבל רשת, וללחוץ את הפלאגים לבד. תנו לי תקציב (וכמובן, פירוט אורכים), ואעשה את זה.

• #171699 הגב
      אמבר
      משתתף
    • #171700 הגב
      יעל
      משתתף

קל להגיד שמישהו "יפוצה" אבל השאלה היא אם יש מקורות מימון. אם אני משאילה את המחשב הנייד שלי שעלה לי 8400 ש"ח בזמנו (היום שווה פחות, אבל עדיין שווה הרבה) אני צריכה לדעת שיש חברת ביטוח שתפצה אותי במקרה של גניבת הציוד/הריסתו/כל דבר אחר שימנע ממני לקבל אותו במצב בו נתתי אותו.

כשביקשו ממני את המחשב בשביל פנטסיקון נאמר לי שאין תקציב לביטוח. האם הפעם יש תקציב כזה? יש פוליסת ביטוח למקרים כאלה?

אני ממש לא מודאגת לגבי גורל המנורות הלבנות העגולות שהתנדבתי להשאיל, אבל מחשב זה סיפור קצת אחר.

• #171701 הגב
      ???
      משתתף
    • #171702 הגב

לא ידוע לי על פוליסת ביטוח, אבל ישנה הבטחה מאהמארגני שכל בעל ציוד אשר ינדב את ציודו לאיקון יקבל את ציודו חזרה במצב שבו מסר אותו או פיצוי בגין נזק/אובדן.

יובל

• #171706 הגב
      גל
      משתתף

יקרה נזק למחשב או חמישה, קשה לי לראות מהיכן יבוא לזה מימון ללא ביטוח.
      מה עם "יותר סוכנות לביטוח" שבטח יש פרסומת שלה בתוכניה?

• #171709 הגב
      אמבר
      משתתף

במקומנו. אם יקרה נזק – הנושא יטופל. לא צריך להתעסק בספקולציות של "כן יהיה כסף, לא יהיה כסף, כן ביטוח, לא ביטוח".

• #171741 הגב
      יעל
      משתתף

נידבתי מנורות קטנות עגולות – נידבתי כבל רשת ארוך (באימייל לשמואל), ואף אחד לא פונה אלי לתאם איסוף? בשביל מה ביקשתם ציוד אם אתם לא לוקחים אותו?

מציג 13 תגובות משורשרות
מענה ל־אייקון זקוק לכם

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: