ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › המכתב החודשי של האגודה
- This topic has 17 תגובות, 9 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, 3 חודשים by שלמקו.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
במכתב החודשי (לפחות בזה שעבר) היה מצוין שניתן לקבל אותו בדוא"ל במקום בדואר פיזי.
בתחילת יולי שלחתי דוא"ל לכתובת שצוינה שם עם בקשה לקבל את המכתב בדוא"ל בלבד.החודש קיבלתי שוב מכתב בדואר פיזי, ופתאום כבר אין את האופציה הזו (שהיתה כתובה במסגרת בתחתית הדף).
אפשר בכל זאת לקבל אותו רק בתור דוא"ל?
-
רזמשתתף
וסליחה שאני מנג'ס.
אני מתבונן בהסברים אודות פרס גפן במכתב החודשי הנוכחי ועולה אצלי שאלה מציקה.
מה עם אותם חברי אגודה שאינם מחוברים לאינטרנט (אתם יודעים, אלה עם הזנב בין הרגליים והקרן על המצח)? מה עם אותם חברי אגודה שלא נוהגים לשוטט באינטרנט על בסיס יומי (יש גם כאלה)? איך הם אמורים לדעת על ההצבעה לפרס? המכתב הנוכחי קורא להם לעקוב אחר הודעות באתר האגודה (לא פרקטי, כאמור) ומפנה אותם למידע נוסף בגיליון הקרוב של "המימד" אשר עדיין לא הגיע (אלי לפחות). האם המימד החדש כולל את כל רשימות המועמדים הראשוניות להצבעה? האם הוא עתיד להגיע לפני תום סבב ההצבעות הנוכחי? כי עבור מצביעים פוטנציאליים מהסוג אותו הזכרתי כאן, מדובר בעניין קריטי.
כרגיל, אשמח לגלות כי אני חושד בכשרים, הבעיה כבר נדונה ובאה על פתרונה, וכו'. -
Boojieמשתתף
-
גרומיטמשתתף
אין לי מושג איך זה שקיבלת את המכתב החודשי גם בדואר רגיל. נראה לי שבגלל לחץ הזמן וקשיי תקשורת בינו לביני, מזכיר האגודה שלח בטעות מכתבים בדואר רגיל לא רק למצטרפים חדשים לאגודה אלא גם למי שחידשו את חברותם בפנטסיקון. אנחנו כרגע בתליך של ארגון מחדש של רשימות החברים, ואני מקווה שבעיות דומות לא יחזרו בעתיד. בכל מקרה, טוב שסיפרת לי.
באשר להצבעות לסיפורי המקור בפרס גפן – הבעיה אמנם נדונה בדיעבד, אך עד כה לא נמצא לה פתרון. נהלי ההצבעה לפרס גפן שונו ברגע האחרון ונוסף להם השלב המקדים שנועד ליצור סינון ראשוני בקטגורית הסיפורים הקצרים. נכון לעכשיו אין כל דרך להגיע לאותם חברים באגודה שאינם מחוברים לרשת וההודעה תגיע אליהם יחד עם המכתב החודשי הבא – כשכבר ההצבעה המשותפת לכל הקטיגוריות תהיה בעיצומה.
והמימד יישלח לחברי האגודה עד אמצע השבוע הקרוב. העותקים יגיעו אלינו מבית הדפוס ביום ראשון.
-
Boojieמשתתף
-
גרומיטמשתתף
אבל לאור המועד שועדת הפרס קבעה לתום השלב המקדים, אני לא יודע אם יש ממש טעם. רוב האנשים יקבלו את ההודעה רק יום או יומיים לפני מועד סגירת הרשימה, וחלקם אפילו לא זה.
-
גרומיטמשתתף
לא רק שאפשר, זה גם ייעשה (אלא אם תקרה תקלה לא צפויה בדרך, כמובן). אני רק בספק אם תהיה בכך תועלת בלוח הזמנים הנוכחי, ושינוי שלו יהיה אפשרי רק בהחלטת ועדת הפרס.
-
???משתתף
שהודעה תישלח במייל עד יום ראשון לכל מי שנמצא ברשימת התפוצה של האגודה, כך שגם מי שלא משוטט דרך קבע באתר האגודה ידע על ההצבעה. הבעיה כרגע היא רק עם חרברי אגודה שאינם נמצאים אונליין בכלל.
-
רנימשתתף
על המצח הוחלט להאריך את מועד שלב המוקדמות. במקום להסתיים ב 10 באוגוסט הוא יסתיים ב 17 באוגוסט.
פתיחת שלב א תידחה, והשלב יפתח ב 18 לאוגוסט ויסתיים ב 28 לאוגוסט.
דף מידע לא אינטרנטי יצורף למשלוח המימד כדי להודיע על כך לכל חברי האגודה שאינם מחוברים לאינטרנט.
כדי למנוע עיכוב במשלוח הבחירה בדואר רגיל תינתן גם אפשרות הצבעה בפקס.
-
Kipodמשתתף
הראשוני צריכה ועדה לבצע, ולא כ-ו-ל-ם.
-
רנימשתתף
העמדות של כולם.
-
Kipodמשתתף
יותר מדי אנשים לא השמיעו את דיעותיהם, וחבל.
-
רזמשתתף
-
רנימשתתף
אנשים המביעים איזושהי דעה בענין.
-
גלמשתתף
של גליון 18 באתר המימד.
60 ומשהו עמודים של תוכן איכותי. איזה יופי! -
רזמשתתף
המימד? דותן או ג'ו?
-