מה? לא נפתח פתיל על תחרות הקצרצרים?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מה? לא נפתח פתיל על תחרות הקצרצרים?

מציג 14 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161491 הגב
      שלמקו
      משתתף

אז הנה אני אפתח את זה: ניר, מה הם הקריטריונים למחיקת סיפורים? הצלחתי לקלוט לפחות שני סיפורים שנמחקו, שניהם בצדק (אחד היה מלא בשגיאות ואחד פשוט לא היה ז'אנרי, לא משנה איך מסתכלים עליו). אבל מכיוון שהסיפור השגוי נשלח שוב, עולה השאלה שמא הוא לא נמחק בגלל בקשתו של השולח (על מנת שהוא יוכל לפרסם אותו שוב, כמו שצריך).

בקיצור- מהם הקריטריונים שלך למחיקת סיפורים? ברור כמעט לחלוטין שסיפורים שהגיעו לרמה של מחיקה לא יהיו הזוכים, אבל למה שהם ימחקו?

• #170750 הגב
      NY
      משתתף
    • #170751 הגב
      שלמקו
      משתתף

התרשמתי. דרך אגב, הכותרת כלולה במגבלה?

• #170752 הגב
      Boojie
      משתתף

1. מסמנים באמצעות העכבר את הסיפור הרלוונטי.
      2. לוחצים CTRL+C.
      3. נכנסים למסמך וורד ריק ולוחצים CTRL+V.
      4. נכנסים לתפריט כלים>ספירת מילים ומבצעים ספירת מילים של וורד על הטקסט שהתקבל. וזה בכלל לא משנה שהטקסט הפוך.
      סה"כ זמן – עשרים שניות, גג, כולל הזמן שלוקח להפעיל את וורד. נ-ו-ר-א מסובך.

• #170753 הגב
      שלמקו
      משתתף

חייב לסתור איזה חוק טבע אחד או שניים.

• #170754 הגב
      NY
      משתתף

כן.
      הכותרת אינה כלולה במגבלת האורך.
      ספירת המילים היא דבר די פשוט וקל בעזרת תוכנה. כמובן, תמיד יש חכמולוגים שחושבים שאם הם יצמידו את סימני הפיסוק למילים לא נשים לב. נו, באמת.

• #170757 הגב
      שלמקו
      משתתף

ואני חשבתי שהצמדת סימני הפיסוק למילים עוזר רק להראות שאתה לא יודע לפסק כמו שצריך.

ועכשיו הצלחתי לצמצם את הסיפור שלי ל250 מילים. דווקא עובד לא רע.

• #170758 הגב
      Boojie
      משתתף

מה רע בלהצמיד סימני פיסוק למילים?כאילו שזה מפריע למישהו.סתם קרציות. :-)
      (חסכוני, אה?)

• #170759 הגב
      שלמקו
      משתתף

תחשבי על המהפכה, איך זה יאפשר לכותבים של תיאורים ארוכים לכתוב קצרצרים! אחרי הכל, הסיפור הקצרצר,נהדר,מושלם,העשיר,החדשני,פורץ-הדרך,האקספרמנטלי,החוץ-ז'אנרי שלהם יוכל סוף סוף להכנס!

• #170761 הגב
      יעל
      משתתף

בדיוק באתי להגיב לזה שכתב אותה הודעה שלוש פעמים בשמות שונים, ואז הלכת ומחקת אותו! אוף!

מה שכן, זה היה מפתיע מאוד ללחוץ על "הגב" ולקבל מסך ריק.

• #170765 הגב
      NY
      משתתף

נראה לי ששוב ממש העלבתי מישהו, שטרח להביע את עלבונו בכמה מקומות נפרדים באתר. הוא לא העלה בדעתו, כמובן, שאני יכול, בקלות, בנוחות וללא כל מאמץ מיותר, לסתום לו את הפה.
      אין מה לעשות – הרשת מלאה רפי שכל, ולעתים אנו מקבלים את חלקנו.

• #170769 הגב
      ???
      משתתף
    • #170782 הגב
      יעל
      משתתף

בגירסה החדשה של הסיפור יש רק 287 מלים, אחרי שהפרדתי את כל המלים שצמודות לפסיק או הנקודה שלפניהן.

נדמה לי שחסרים שם כמה משפטים, אבל העיקר שהאורך בסדר. דווקא סיפור חמוד (שסובל מבעיות הגהה קשות).

• #170783 הגב
      שלמקו
      משתתף

לו הייתי יודע מי זה, הייתי מציע לו שאני אעבור על הסיפור, אתקן את השגיאות הרציניות, ואציע ניסוחים חדשים בשביל להפוך את הסיפור לקריא. כמו שהסיפור נראה כרגע, פשוט אין לו שום סיכוי לנצח, אפילו שהרעיון חמוד, ובמיוחד כאשר בהחלט חסרים לו עכשיו כמה משפטים.

ובנימה אחרת, אני מחכה לראות איזה סיפור יתברר כזה שבוג'י שלחה, שלא על מנת לקבל פרס.

• #170784 הגב
      Boojie
      משתתף

אבל לא יותר מעשר שניות. נחמד לראות שאתה חשבת עליו יותר (לפחות כמה שנדרש כדי לכתוב הודעה בנושא).

מציג 14 תגובות משורשרות
מענה ל־מה? לא נפתח פתיל על תחרות הקצרצרים?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: