שפע מחמאות לצוות המימד!

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה שפע מחמאות לצוות המימד!

מציג 23 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161489 הגב
      Boojie
      משתתף

קראתי את רוב גליון 17 (נו, עוד לא היה לי זמן לקרוא הכל), ואני רוצה להביע את מחמאותיי הכנות לצוות המימד על העבודה המצוינת. בחירה נהדרת של סיפורים (שאפו, גרומיט!), יופי של תרגום – אחלה.
      מאד אהבתי את הסיפור ההומוריסטי של פול די-פיליפו, "הקיצוצים הכואבים מכל", בתרגומו של דותן דימט. כל כך נכון. :-)
      תמשיכו ככה!

• #170725 הגב
      גרומיט
      משתתף
    • #170726 הגב
      גרומיט
      משתתף
    • #170727 הגב
      שלמקו
      משתתף
    • #170728 הגב
      רז
      משתתף

למה אני עוד לא קיבלתי אותו? :-(

• #170729 הגב
      סיון
      משתתף
    • #170730 הגב
      יעל
      משתתף

אלה שהיו בסדנת הכתיבה.

ככה יעשה לאנשים שגל חפץ ביקרם. הם מקבלים את המימד ראשונים. (וחוסכים לאגודה את מחיר המשלוח).

• #170731 הגב
      שלמקו
      משתתף

מחר נהיה ברחובות, גם יחסוך עלויות משלוח.

• #170732 הגב
      יעל
      משתתף

מי שיגיע מחר למסיבה אמור לקבל את המימד לידיו, אם אני לא טועה.

• #170733 הגב
      גל
      משתתף

לפני שבוע, אך היו בעיות טכניות.

אבל בשעה טובה, אני שמח לומר שהם נשלחו היום, סוףסוף.

• #170734 הגב
      אמבר
      משתתף

לפני המלחמה.

• #170735 הגב
      Boojie
      משתתף

כל עוד זה ביום-יומיים הקרובים…

• #170743 הגב
      סיון
      משתתף
    • #170744 הגב
      שלמקו
      משתתף
    • #170745 הגב

קראתי. הכל. היה, באופן מפתיע, יותר מעניין מתמיד…
      אולי בגלל שכ-ל הסיפורים קלעו לטעמי. במיוחד "הפירמידה": מיוחד, מעניין, לא ארוך מדי. כלכבוד לבוחר הסיפורים ולמתרגמיהם גם!

אני חושבת שההבדל בין האספמיה למימד ברורה מאוד כאן: הסיפורים שונים לא רק בארץ המוצא שלהם אלא גם באופיים, ושני המגזינים נותינים שתי זוויות שונות, משובחות ומעניינות. ובמיוחד, ברות קיום בלי ספק, זו לצד זו.

כלכבוד, ישר כח, כן ירבו וכו' וכו'.

• #170746 הגב
      אריק
      משתתף

מוזרים (צורן) ולכן לא יוכל כנראה אף פעם להיות זה שמכריז כי הגיע אליו המימד לפני כולם,
      אבל זה לא חשוב. חשוב כן להכריז שגם אני קיבלתי אותו בסוף. ועוד הרבה יותר חשוב להגיד שאני חוזר בי. בדיון שקיימנו לפני זמן מה לגבי הצורך בשני כתבי עת למד"ב – החלומות והמימד טענתי שכדאי לאחד כוחות. אני לא טוען שהכיוון שגוי אבל אני שמח להגיד שהרבה יותר כיף לקבל שתי חוברות במקום שרק אחת היתה מתקבלת אם הכוחות היו מתאחדים.
      ועכשיו רק צריך להפוך את שני כתבי העת לירחונים, להגדיל את היקף החומר במימד ולגלוש במימדי הקריאה..

• #170747 הגב
      גל מבולבל
      משתתף
    • #170780 הגב
      רני
      משתתף
    • #170785 הגב
      רני
      משתתף

לא רק איור שער יפיפה, שכרוך בנסיבות מצערות, אלא גם סיפורים משובחים של ממש ומאמרים מעניינים לא פחות.

ואולי זה באמת הזמן לשלוח את כולכם (אלה שלא קראתם) את כתבי מייקל סוואנוויק, ובמיוחד את "בת דרקון הברזל" שהוא אחד מספרי הפנטסיה המשובחים של העשור האחרון.

• #170786 הגב
      השמ
      משתתף

באיחור אופנתי (נו טוב צריך לגשת לתא הדואר לאסוף דואר…)
      הגיע המימד, אתמול.
      הספקתי לקרוא את מאמרי ההספד לאילן רמון, הספקתי לקרוא את הביקורות לספרים (על חלקם אני חולק בחלקם), קראתי את הסיפור של ניר הלוחם בדרכים (וצחקתי…) וכמובן שקראתי כבר את הסיפור של דיק, איזה תענוג, צעדה ברורה לסוף בלתי נמנע וידוע מראש, אבל איזה כתיבה איזה חיוך לאורך כל שורה.
      ונשארו לי עוד הארוכים ממש…
      חוברת יפיפיה, מאויירת ומאירת פנים ועד כה, עם חומר משובח.
      תודות לעושים במלאכה, יישר כח.

• #170790 הגב
      mio
      משתתף

מה דק
      "סוחב" בקושי אחה"צ רגוע אחד.
      כן ירבו (וישמינו).

• #170792 הגב

הסיפור הקצר של פיליפ ק. דיק כל כך שונה מהסרט ההוליוודי(הזבלוני למדי, לטעמי)- התחלתי לקרוא אותו רק מתוך סקרנות, אבל הוא ריתק אותי עד הסוף ה(לא)מרץ.

• #170793 הגב
      NY
      משתתף
    • #170794 הגב
      יעל
      משתתף

לדעתי העיבוד של הרעיון בסרט היה טוב יותר. לא הביצוע רווי האלימות והדם של וורהובן, אלא הדרך שבה עיבדו את הרעיון כולל הפואנטה בסוף.

אצל דיק זה היה צפוי מדי, הסוף ילדותי מדי. מוזר, אבל לא אהבתי אותו כל כך.

מה שעוד יותר מוזר, כי ביצירה אחרת של דיק "האם אנדרואידים חולמים על כבשים חשמליות" אהבתי את הספר הרבה יותר מאשר את הסרט המהולל.

מה שכן, מאוד אהבתי את "הפירמידה של אמירה" ואת הסיפור על השיבוטים.

מציג 23 תגובות משורשרות
מענה ל־שפע מחמאות לצוות המימד!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: