דובר ועד

מציג 16 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161482 הגב
      ???
      משתתף

לא הוחלט באיזה בחירות פעם שיהיה לועד דובר כדי שדיון מסוג זה המתרחש מטה לא יגרר לפורומים ?
      אני מבינה את רצונו של הממסד לקבל תשובה, אך התגובות כ"כ זועמות, שנאלצתי לכבות את הרמקולים כדי לא לשמוע את הצעקות….
      היכן הדובר ?! האיש שאמור לענות לממסד בשם כל הועד…

• #170640 הגב
      אמבר
      משתתף
    • #170642 הגב
      גל
      משתתף
    • #170643 הגב
      גל
      משתתף
    • #170650 הגב
      גרומיט
      משתתף

הרעיון עלה בסביבות הבחירות לועד הקודם, אבל בפועל זה לא ממש עבד. חברי הועד הם אנשים דעתניים מיד בשביל לשתוק כשצריך.

בכל מקרה, כל עוד ויכוח מתקיים בפורום פנימי של האגודה, אין ממש ערך לדובר. דובר הוא מי שצריך להציג את העמדה הרשמית והתשובות המוסמכות של האגודה בפני אנשים מבחוץ, בעוד שהפורום הזה מיועד בדיוק לדיונים כאלה (גם אם היה עדיף אם הטונים ירדו קצת – או הרבה)

הבוטנים שלא חולקו לחברי הועד בישיבה האחרונה יחולקו עכשיו בין הצופים הנלהבים בויכוח למטה. כל הקודם זוכה :-/

• #170652 הגב
      NY
      משתתף

בינם לבין עצמם צריכים להשמר לפורומים פרטיים עוד יותר, כמו רשימת הדיוור שלהם או מה שזה לא יהיה. הפורום הזה הוא ציבורי מדי לשם כך, לדעתי.

• #170653 הגב
      אמבר
      משתתף
    • #170661 הגב
      Boojie
      משתתף

לדיונים כאלה?
      אני חשבתי שדיונים כאלה אמורים להתמצות בין חברי ועד לבין עצמם. אותי לא ממש מעניין לשמוע את הויכוחים בין חברי הועד בשאלה איך צריך לבחור ועדת תכנים, מי הגיע באיחור ומה לא נעשה כראוי.
      אני מסכימה שהיה רצוי לפרסם את זהותם של חברי ועדת תכנים ברגע שהוחלט עליהם. אני לא מסכימה עם העליהום שחוסר הפרסום הזה יצר. ואני לא חושבת שדיון כמו שיש למטה, בין חברי הוועד לבין עצמם, מתאים בפורום הזה.
      קודם תסגרו את הנושאים ביניכם לבין עצמכם, ואז תפרסמו תגובה, לא ההפך. מה שאתם עושים כאן נותן תחושה מאד רעה של ועד לא מתפקד. ומכיוון שאני מאמינה שהוועד כן מתפקד, אני חושבת שהיה עדיף להמנע מדברים כאלה.

• #170665 הגב
      השמ
      משתתף

כחבר האגודה, שהצטרף לאור "מטרות האגודה" כפי שהן רשומות ומוצגות.
      אני ממש מתבייש.
      הזה גוף אשר אליו הצטרפתי ?
      הזה גוף אשר לו החלטתי לתרום את תרומתי הכספית הצנועה ?
      האלו הם נבחריו ??
      כל ויכוח /דיון / מחלוקת ומשא ומתן הם לגטימיים בתנאי ש :
      1. הם מכווני מטרה ולא מכווני אנשים.
      2. הם מתנהלים בצורה … תקינה.

אין פה, לא ענייניות ובטוח לא התנהלות תקינה.
      אני מתבייש, בי ובנו.
      כל הדיון הנ"ל היה צריך להיות בדלתיים סגורות ! הרי לשם כך נבחר הועד !
      כבר בדיונים קודמים טענתי,
      לועד יש חובות ויש זכויות, זכויותיו הן ההחלטות שהוא מקבל וחובותיו הם להחליט ולעמוד מאחרי החלטותיו בצורה תקינה ומכובדת.
      כולי צער כי אלו הם פנינו.
      )-:

• #170666 הגב
      גרומיט
      משתתף

אבל הפורום בהחלט מיועד לשאלות כמו זו של דידי (גם אם אולי היה עדיף אם היה שואל את זה במדיום פרטי יותר). הווכחנות של כמה מחברי הועד היא כבר עניין נפרד.

• #170667 הגב
      אמבר
      משתתף

בועדת תכנים דווקא. זה נראה לך הגיוני שכל אחד מהם יבוא ויבקש הסבר מדוע הוא לא נבחר? מה השלב הבא? כל מתנדב שלא קיבל משמרת או ששכחו לתת לו סנדויץ יעלה את זה כאן? ואחרי זה ידרשו בתקיפות הסבר מנומק למה מוישה קיבל יותר משמרות או סנדויץ יותר גדול?

כל מי שרוצה לתרום לכנסים מוזמן, כל מי שיש לו רעיונות והצעות מוזמן להציע אותם. אבל הדיון הזה מוכיח שאנשים כבר מזמן עברו את הגבול בין רצון לתרום להצלחה של אירוע לבין התעקשות לשמה שכל דבר יעשה בהתאם למה שהם רוצים, ורק בהתאם למה שהם רוצים.

• #170668 הגב
      Boojie
      משתתף

כי בסך הכל חברי הוועד הם בני אדם, אבל אני כן חושבת שצריך למצוא דרך להמנע מדברים כאלה.
      הטחת רפש כזו מעל דפי הפורום, והתנצחות על דברים שהיו צריכים להיסגר בפורומים סגורים, נותנת לחברי האגודה תחושה שהוועד לא מתפקד כראוי. אני לא חושבת שזו תחושה שרצוי שתהיה לחברי האגודה, במיוחד לא באגודה שכל כך לחוצה לגייס עוד חברים. בנוסף לכל דבר אחר, זה פשוט נראה רע.
      השאלה של דידי, לדעתי, היתה לגיטימית לחלוטין. מה שבא בעקבותיה… נו, זה מחזיר אותי לשאלה שבראש הפתיל, "איפה דובר האגודה?"

• #170670 הגב
      ???
      משתתף

אז מגיע לו סנדביץ' גדול.
      מה שאני לא מבינה זה – NY אם אתה לא מסכים (ובצדק) לדיון שהתפתח למה אתה לא מוריד אותו ? אין לך אפשרויות עריכה וצינזור ?

• #170671 הגב
      יעל
      משתתף

חוץ מזה, הפורום מיועד לדיונים בנושא האגודה. זה דיון בנושא האגודה. גם אני מעדיפה שדיון כזה יתנהל בישיבת הועד הבאה ולא כאן, אבל זה לא אומר שאסור שיהיה כאן דיון כזה.

• #170672 הגב
      NY
      משתתף

אבל:
      א. כאמור, לא אני מנהל את הפורום הנ"ל, ובמיטב רוח האצלת הסמכויות החביבה עלי, אין לי כל כוונה לדחוק במנהל האמיתי, הלא הוא קיפ מיודענו.
      ב. גם לו הייתי, הרי שאין זה מתפקידו של מנהל הפורום לפקח ללא הרף על מוצא פיהם של חברי הועד. ממילא מחיקה שכזו תגרום לשתי תוצאות לא רצויות: 1. חברי הועד השונים יתחילו לזעוק לשמים לאמר "לי מחקת הודעה אחת יותר מלה! אתה שונא אותי! תמיד ידעתי שאתה שונא אותי!" ולריב אפילו יותר בינם לבין עצמם – וגם עם מנהל הפורום, מנהל האתר וראש עיריית שדרות, ו-2. הם לא יעברו על זה בשתיקה, ויתחילו לפזר את מרכולתם בפורומים אחרים, ציבוריים אפילו יותר. ואת זה אנחנו כבר *ממש* לא רוצים, נכון?
      ג. לדעתי אין בעיה בכך שדידי הציג את עמדתו כאן. הפורום מיועד לדברים ממין זה. הבעיה היא בכך שחברי הועד לא קיימו דיון בינם לבין עצמם לפני שהגיבו. אבל אני חושב שמיצינו את הנושא…

• #170673 הגב
      Boojie
      משתתף

לינץ' ביו"ר! שחין על אחראית מתנדבים! לשרוף את המועדון!
      (אחחחח, איזה קתרזיס! תנסו!)

• #170694 הגב
      שלמקו
      משתתף

לסתום לשלמקו את הפה!

וואלה, באמת עוזר!

מציג 16 תגובות משורשרות
מענה ל־דובר ועד

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: