ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › המכתב החודשי נשלח בדואל לחברים
- This topic has 21 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, 8 חודשים by יעל.
-
מאתתגובות
-
-
גלמשתתף
אם לא קיבלתם סימן ש:
א) ביקשתם לקבל בדואר רגיל. בתקווה ישלח עד יום שישי.
ב) תיבת הדואר שלכם מלאה/כתובת דואל שלנו לא נכונה.במקרה ב' הנ"ל, אנא שלחו דואל לכתובת isfsff@hotmail.com בו ציינו את שמכם ואת כתובת הדואל הנכונה שלכם (או שציינו שניקיתם את התיבה) והמכתב ישלח אליכם בהקדם.
בברכה וכו' וכו'
-
אהרוןמשתתף
האם קיימת אפשרות ג' והיא:
ג) תוקף חברותך פג
והאם, אבוי, זו הסיבה שהדואל לא הגיע אלי?
-
גלמשתתף
-
גלמשתתף
במכתב מופיע בטעות שמסיבת פורים ברחובות תערך בתאריך 18/2. התאריך הנכון הוא, כמובן, 18/3.
אתכם הסליחה. -
שלמקומשתתף
רק שאלה אחת- מסיבת פוריעם של ספיר היא לא באמת בפברואר, נכון?
-
גלמשתתף
הודעתך פרסמתי הודעת תיקון, ממש בפתיל זה.
מיתרונות מכונת הזמן
הודעת תיקון בדואל תשלח היום בלילה או מחר בצהריים. -
אהרוןמשתתף
המצב היה זהה או שהיו פונים אלי ומזכירים לי לחדש חברות?
זו לא שאלה קנטרנית, אלא נסיון לוודא שיש אכן מעקב אחרי חידושי חברות. -
שלמקומשתתף
חצי שעה לפני ששלחתי. את התגובה כתבתי כבר אתמול בלילה, אבל בעיות במחשב מנעו את שליחתה עד הבוקר.
-
אהרוןמשתתף
-
גלמשתתף
תזכורות נשלחות חודש-חודשיים לפני תום החברות, בין אם אתה חבר ועד, בעל תפקיד אחר או חבר מן המניין.
אם בעל תפקיד מסוים אינו מחדש חברות, אני בדרך כלל מנדנד לו, אם וכאשר יוצא לי. לחברים נן המניין אני לא מנדנד, אלא אם כן הם חברים שלי
מי שתוקף חברותו פג, עובר מרשימת החברים לרשימת החברים לשעבר (אשר לצערי גדולה בערך פי שניים מרשימת החברים), עד אשר יחדש את חברותו, אם בכלל.
זו עבודה קשה מספיק לשלוח דואל/דואר לחברים, מכדי שאני אתחיל גם להוסיף בעלי תפקיד ששכחו לחדש אבל הם יעשו זאת, מתישהו בעתיד. -
אהרוןמשתתף
את חברותם אומר דרשני. אגב, לא זכור לי שקיבלתי מכתב תזכורת חודש לפני חידוש החברות.
אבל מנסיוני עם אגודה אחרת, ידועה וגדולה קצת יותר, אני יודע שמכתב כזה אינו מספיק. רוב האנשים פשוט שוכחים. אין ברירה, צריך עוד תזכורות, נדנודים – בפניה אישית בטלפון. באגודה הנ"ל עושים כל מס' חודשים מאמץ מרוכז של טלפונים, במשך ערב או שניים, בו משתתפים חברי ועד ומתנדבים נוספים.לפי הנתונים שלך, יש לאגודה פוטנציאל להיות גדולה פי 3 או יותר, רק על בסיס ה"לשעברים", אפילו בלי להתחשב במצטרפים חדשים. נניח שרק חצי מהם ישתכנעו לחזור "הביתה". זה יכפיל את מס' החברים הנוכחי – וזה יעשה הבדל אדיר.
-
סיוןמשתתף
קיבלתי אותו, אבל הוינזיפ לא עולה לי
גם המכתב של החודש שעבר (שעלה מצוין אז) לא עולה לי עכשיו
בקיצור, יש פה מישהו שיודע מה לעשות? -
גלמשתתף
כמה שננדנד זה לא יעזור, אם לאותו אדם זה לא מספיק חשוב כדי לחדש.
וצר לי, אבל אין לי ולמזכיר מספיק זמן לנדנודים חוזרים ונשנים, וגם לחברי הועד האחרים יש מספיק עבודה, כידוע לך. אני שולח לפחות תזכורת אחת, בדרך כלל שתיים.
יש אנשים שלא רוצים לחדש, או שאין להם כסף, בדיוק עכשיו, או שאומרים שיחדשו בכנס הבא.
אין לי כוונה לרדוף אחרי כל אחד ולברר איך מה ומתי. לא אם זה שלושה אנשים בחודש ובטח לא אם זה חמישים אנשים בחודש. -
יעלמשתתף
ואכן, חברותי תפוג בעוד כחודש. אני אחדש אותה בטח אחרי שאני אקבל כמה תשלומים שמגיעים לי (ולא מאספמיה…)
-
elric win 1משתתף
תשלחי מייל לגל שישלחו לך להבא את המכתב בקובץ וורד. זה מה שגם אני עשיתי בחודש הקודם אחרי שגיליתי שתכנת האבטחה שלי מחסלת קבצי זיפ אופן מיידי.
-
Jadisמשתתף
אני בטוחה שלא תהיה בעיה לארגן מתנדבים שינדנדו לחברים לשעבר.
גל – אתה מוזמן לנדנד לי לארגן את זה. -
אהרוןמשתתף
בתנאי שזה יהיה מבצע מרוכז, בתאריך שייקבע מראש, שבו ישתתפו חברי הועד ו/או מתנדבים נוספים. נראה לי שלעשות מבצע כזה פעם-פעמיים בשנה זה לא בשמיים.
אלא אם כן, הועד מרוצה ממספר החברים הנוכחי. האם זה המצב?
-
גלמשתתף
מבצע "נדנוד" פעם או פעמיים בשנה הוא אפשרי.
לי אישית נראה שמכתב בדואר יותר יעיל, אבל מצד שני זה גם יותר יקר.
אני אעלה זאת לדיון בישיבת הועד הקרובה. -
יעלמשתתף
חד פעמי. לשלוח מכתב לכל החברים לשעבר עם הודעה שחברים באגודה יכולים לעשות מנוי לאספמיה בהנחה לא קטנה. זה יראה יותר טוב מסתם מכתב נדנוד, ועשוי לשכנע כמה מהם לחדש חברות באגודה וגם לעשות מנוי לאספמיה.
איזה כיף לי שאני יכולה לזרוק כל מיני רעיונות שמישהו אחר צריך לשלם על הביצוע שלהם…
-
שלמקומשתתף
-
Boojieמשתתף
לפני הכנסים הגדולים. נראה לי שזה הזמן שהכי יעיל, כי אז לאנשים יש משהו מוחשי שבשבילו שווה להם לחדש, וככה גם מזכירים להם את הכנסים. ואני מוכנה להתנדב גם למבצע נדנוד טלפוני שכזה.
אגב, לפחות במה שנוגע לעדכון באימייל, נראה לי שהיה שווה להמשיך לשלוח אותו גם לחברים שחברותם פגה. לפחות שישימו לב מה הם מפסידים… -
יעלמשתתף
-
-
מאתתגובות