המכתב החודשי נשלח בדואל לחברים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה המכתב החודשי נשלח בדואל לחברים

מציג 21 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161474 הגב
      גל
      משתתף

אם לא קיבלתם סימן ש:
      א) ביקשתם לקבל בדואר רגיל. בתקווה ישלח עד יום שישי.
      ב) תיבת הדואר שלכם מלאה/כתובת דואל שלנו לא נכונה.

במקרה ב' הנ"ל, אנא שלחו דואל לכתובת isfsff@hotmail.com בו ציינו את שמכם ואת כתובת הדואל הנכונה שלכם (או שציינו שניקיתם את התיבה) והמכתב ישלח אליכם בהקדם.

בברכה וכו' וכו'

• #170577 הגב
      אהרון
      משתתף

האם קיימת אפשרות ג' והיא:

ג) תוקף חברותך פג

והאם, אבוי, זו הסיבה שהדואל לא הגיע אלי?

• #170578 הגב
      גל
      משתתף
    • #170579 הגב
      גל
      משתתף

במכתב מופיע בטעות שמסיבת פורים ברחובות תערך בתאריך 18/2. התאריך הנכון הוא, כמובן, 18/3.
      אתכם הסליחה.

• #170580 הגב
      שלמקו
      משתתף

רק שאלה אחת- מסיבת פוריעם של ספיר היא לא באמת בפברואר, נכון?

• #170581 הגב
      גל
      משתתף

הודעתך פרסמתי הודעת תיקון, ממש בפתיל זה.
      מיתרונות מכונת הזמן :-)
      הודעת תיקון בדואל תשלח היום בלילה או מחר בצהריים.

• #170582 הגב
      אהרון
      משתתף

המצב היה זהה או שהיו פונים אלי ומזכירים לי לחדש חברות?
      זו לא שאלה קנטרנית, אלא נסיון לוודא שיש אכן מעקב אחרי חידושי חברות.

• #170583 הגב
      שלמקו
      משתתף

חצי שעה לפני ששלחתי. את התגובה כתבתי כבר אתמול בלילה, אבל בעיות במחשב מנעו את שליחתה עד הבוקר.

• #170584 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #170585 הגב
      גל
      משתתף

תזכורות נשלחות חודש-חודשיים לפני תום החברות, בין אם אתה חבר ועד, בעל תפקיד אחר או חבר מן המניין.
      אם בעל תפקיד מסוים אינו מחדש חברות, אני בדרך כלל מנדנד לו, אם וכאשר יוצא לי. לחברים נן המניין אני לא מנדנד, אלא אם כן הם חברים שלי :-)
      מי שתוקף חברותו פג, עובר מרשימת החברים לרשימת החברים לשעבר (אשר לצערי גדולה בערך פי שניים מרשימת החברים), עד אשר יחדש את חברותו, אם בכלל.
      זו עבודה קשה מספיק לשלוח דואל/דואר לחברים, מכדי שאני אתחיל גם להוסיף בעלי תפקיד ששכחו לחדש אבל הם יעשו זאת, מתישהו בעתיד.

• #170586 הגב
      אהרון
      משתתף

את חברותם אומר דרשני. אגב, לא זכור לי שקיבלתי מכתב תזכורת חודש לפני חידוש החברות.
      אבל מנסיוני עם אגודה אחרת, ידועה וגדולה קצת יותר, אני יודע שמכתב כזה אינו מספיק. רוב האנשים פשוט שוכחים. אין ברירה, צריך עוד תזכורות, נדנודים – בפניה אישית בטלפון. באגודה הנ"ל עושים כל מס' חודשים מאמץ מרוכז של טלפונים, במשך ערב או שניים, בו משתתפים חברי ועד ומתנדבים נוספים.

לפי הנתונים שלך, יש לאגודה פוטנציאל להיות גדולה פי 3 או יותר, רק על בסיס ה"לשעברים", אפילו בלי להתחשב במצטרפים חדשים. נניח שרק חצי מהם ישתכנעו לחזור "הביתה". זה יכפיל את מס' החברים הנוכחי – וזה יעשה הבדל אדיר.

• #170587 הגב
      סיון
      משתתף

קיבלתי אותו, אבל הוינזיפ לא עולה לי
      גם המכתב של החודש שעבר (שעלה מצוין אז) לא עולה לי עכשיו
      בקיצור, יש פה מישהו שיודע מה לעשות?

• #170588 הגב
      גל
      משתתף

כמה שננדנד זה לא יעזור, אם לאותו אדם זה לא מספיק חשוב כדי לחדש.
      וצר לי, אבל אין לי ולמזכיר מספיק זמן לנדנודים חוזרים ונשנים, וגם לחברי הועד האחרים יש מספיק עבודה, כידוע לך. אני שולח לפחות תזכורת אחת, בדרך כלל שתיים.
      יש אנשים שלא רוצים לחדש, או שאין להם כסף, בדיוק עכשיו, או שאומרים שיחדשו בכנס הבא.
      אין לי כוונה לרדוף אחרי כל אחד ולברר איך מה ומתי. לא אם זה שלושה אנשים בחודש ובטח לא אם זה חמישים אנשים בחודש.

• #170589 הגב
      יעל
      משתתף

ואכן, חברותי תפוג בעוד כחודש. אני אחדש אותה בטח אחרי שאני אקבל כמה תשלומים שמגיעים לי (ולא מאספמיה…)

• #170590 הגב
      elric win 1
      משתתף

תשלחי מייל לגל שישלחו לך להבא את המכתב בקובץ וורד. זה מה שגם אני עשיתי בחודש הקודם אחרי שגיליתי שתכנת האבטחה שלי מחסלת קבצי זיפ אופן מיידי.

• #170592 הגב
      Jadis
      משתתף

אני בטוחה שלא תהיה בעיה לארגן מתנדבים שינדנדו לחברים לשעבר.
      גל – אתה מוזמן לנדנד לי לארגן את זה.

• #170593 הגב
      אהרון
      משתתף

בתנאי שזה יהיה מבצע מרוכז, בתאריך שייקבע מראש, שבו ישתתפו חברי הועד ו/או מתנדבים נוספים. נראה לי שלעשות מבצע כזה פעם-פעמיים בשנה זה לא בשמיים.

אלא אם כן, הועד מרוצה ממספר החברים הנוכחי. האם זה המצב?

• #170594 הגב
      גל
      משתתף

מבצע "נדנוד" פעם או פעמיים בשנה הוא אפשרי.
      לי אישית נראה שמכתב בדואר יותר יעיל, אבל מצד שני זה גם יותר יקר.
      אני אעלה זאת לדיון בישיבת הועד הקרובה.

• #170595 הגב
      יעל
      משתתף

חד פעמי. לשלוח מכתב לכל החברים לשעבר עם הודעה שחברים באגודה יכולים לעשות מנוי לאספמיה בהנחה לא קטנה. זה יראה יותר טוב מסתם מכתב נדנוד, ועשוי לשכנע כמה מהם לחדש חברות באגודה וגם לעשות מנוי לאספמיה.

איזה כיף לי שאני יכולה לזרוק כל מיני רעיונות שמישהו אחר צריך לשלם על הביצוע שלהם… ;-)

• #170596 הגב
      שלמקו
      משתתף
    • #170598 הגב
      Boojie
      משתתף

לפני הכנסים הגדולים. נראה לי שזה הזמן שהכי יעיל, כי אז לאנשים יש משהו מוחשי שבשבילו שווה להם לחדש, וככה גם מזכירים להם את הכנסים. ואני מוכנה להתנדב גם למבצע נדנוד טלפוני שכזה.
      אגב, לפחות במה שנוגע לעדכון באימייל, נראה לי שהיה שווה להמשיך לשלוח אותו גם לחברים שחברותם פגה. לפחות שישימו לב מה הם מפסידים…

• #170599 הגב
      יעל
      משתתף
מציג 21 תגובות משורשרות
מענה ל־המכתב החודשי נשלח בדואל לחברים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: