מימדים ישנים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מימדים ישנים

מציג 12 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161473 הגב
      mori vult
      משתתף

בתור חברת אגודה חדשה, רציתי לדעת כיצד ניתן לקבל מימדים ישנים. האם נותרו כאלו בכלל? או שמא, התעוררתי מאוחר מדי?

• #170567 הגב
      גל
      משתתף

שלחי דואל לכתובת הזו: isfsff@hotmail.com
      ובה צייני אילו גליונות את רוצה .
      בעקרון, לחברי אגודה העלות היא רק על משלוח המימדים בדואר (לחילופין, ניתן לתאם מסירה באחד מאירועי האגודה – הרצאת גפן, כנס וכד').

• #170568 הגב
      elric win 1
      משתתף

האם אפשרי לחסוך את עלות המשלוח על ידי כך שתצרפו עותק, למי שיבקש, למעטפה שבה אתם ממילא שולחים את הגליון הקרוב של המימד בשבוע הבא?

• #170569 הגב
      גל
      משתתף

וחוץ מזה, אני לא בטוח שניתן להכניס שני מימדים לאותה מעטפה. אבל אני אברר עם המזכיר.

• #170571 הגב
      ארז
      משתתף

ואני לא רואה סיבה למה זה לא ייעשה, לתשומת לב המזכיר.
      בכל מקרה, בכנסים מחולקות חוברות ישנות שבנמצא לכל דורש.

• #170572 הגב
      elric win 1
      משתתף

אזי אם גל או המזכיר או כל מי מטעמם שאחראי על הנושא יוכל לצרף לעותק הקרוב של המימד שישלח אלי גם את גליון מספר 7, הרי הוא יזכה לתודתי והערכתי הנצחית.

elric win
      חבר אגודה 1530
      (השם המלא מופיע במייל ששלחתי אתמול)

• #170573 הגב
      גל
      משתתף
    • #170574 הגב
      elric win 1
      משתתף

טוב, האמת שמחציתה עכשיו ומחציתה השניה תועבר בעת המסירה :-)

• #170575 הגב
      ???
      משתתף

משהו קרא את הספר האחרון שיצא?mori vult כתב/ה:
      >
      > בתור חברת אגודה חדשה, רציתי לדעת כיצד ניתן לקבל מימדים ישנים.
      > האם נותרו כאלו בכלל? או שמא, התעוררתי מאוחר מדי?

• #170576 הגב
      יעל
      משתתף

שימי לב, אפרת, הפורום הזה מיועד לדיונים בנושאי האגודה למד"ב ופנטסיה.

דיונים על כישור הזמן שאינם שייכים לאגודה, ניתן לנהל באחד ממגוון פורומים המיועדים לשם כך, כמו פורום המד"ב של נענע, תפוז, YNET או הפורום שיש לו קישור ממש מעל רשימת ההודעות כאן – פורום המד"ב של אורט, אך אני לא מייעצת לך לפתוח פתיל בנושא כישור הזמן בפורום האורטי.

בברכה.

(ואם את לא חברת אגודה, זה הזמן להאיץ בך להצטרף למען תמיכה במד"ב בארץ. ואם אין לך מנוי לחלומות באספמיה, אז כדאי לך לרכוש אחד. קישור לאתר אספמיה נמצא בדף הקישורים).

• #170591 הגב
      Kipod
      משתתף

מחיר מוזל מאוד לחברי אגודה, כן, אבל לא בחינם. דברים שניתנים בחינם לרוב אינם מקבלים הערכה הולמת.

ולא זאת בלבד אלא שהתחלתי לבדוק אפשרות להעמיד דוכנים של האגודה בשבוע הספר הקרוב. עדיף שישאר לנו מה למכור שם, לא?

• #170597 הגב
      mori vult
      משתתף

הסר דאגה מליבך, אני יכולה להבטיח לך, שהמימדים יזכו אצלי לכל מלוא הערכה שמגיעה להם. לא רק זה אלא, שאני מבטיחה גם להסיר מהם אבק פעם בשבוע וכן לשמור את הניילון המקורי בו הם הגיעו. (זה יעלה את ערכם אצל האספנים בעתיד).
      ועכשיו ברצינות, אני לא רואה סיבה לגיטימית, למה לא לתת לחברי אגודה שמעוניינים בכך עותקים ישנים. אני מניחה שאם מישהו טורח בכלל לבקש אותם, הוא מן הסתם יידע להעניק להם את תשומת הלב המגיעה להם.יתר על כן, אחת הסיבות שאני וידיד שלי הצטרפנו באייקון האחרון הייתה המימד שקיבלנו. והעובדה שהאגודה מאפשרת לי לקבל מימדים ישנים, רק מעלה את ערכה בעיניי עוד יותר.

• #170600 הגב
      Kipod
      משתתף

אני מבין אנשים שרוצים לקבל עותקים ישנים. גם אני עצמי לקחתי כמה מימדים ישנים, שהיו חסרים לי.

אבל. המימדים הללו הם משאב מוגבל.להניח אותם, כפי שנעשה בכנסים עד כה, כך שכל מי שרוצה לוקח, ללא מעקב, זה פשוט בזבוז של משאב מתכלה.
      אז כן, לחברי אגודה יש לתת אותם בחינם תוך מעקב קפדני, או תמורת תשלום סמלי. אסור לבזבז משהו שאנחנו יכולים למכור, ולא רק להכניס קצת דינרוס לקופה, אלא גם להרחיב את מעגל השותפים שלנו. ואיזו דרך טובה יותר לעשות זאת יש מאשר דוכן בשבוע הספר?
      (או, לצורך הענין, דוכנים בימי סטודנט.)

מציג 12 תגובות משורשרות
מענה ל־מימדים ישנים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: