השתגעתם? :-)

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161421 הגב
      אהרון
      משתתף

בנאדם לא עשה שומדבר רע, מדליק לתומו את המחשב (כיממה אחרי הפעם הקודמת שעשה זאת), ומותקף ב-110 הודעות דוא"ל – כולן תגובות בנושא תקנון פרס גפן בפורום!

לא קראתי את רובן (סליחה על עצלותי), ועל כן אני מתנצל מראש אם אחזור על דברי מישהו.

אולי צריך לשמוח על כך שנושא פרוצדורלי משעמם שכזה מעורר כל כך הרבה עניין, ושאנשים מייחסים חשיבות רבה לפרס גפן.
      מסקנה – במקום להמשיך ולהתנגח, כדאי לשבת שוב על הניסוח, לעיין בתגובות שהגיעו, ולשקול תיקונים פה ושם. נדמה לי שבין כל ההערות היו יותר עקרוניות ופחות עקרוניות, ולפחות את העיקריות ביניהן אין בעיה ליישם בשינוי מילים בודדות פה ושם (למשל, מניעת אפשרות החלטה בפה אחד של יו"ר ועדת הפרס בניגוד לדעת יתר חברי הועדה – אפשרות שבהחלט קיימת בנוסח הנוכחי. לא סביר בעיני שמישהו ירצה להשתתף בועדה כל עוד זה כך).

ועכשיו יגיעו עוד 114 מיילים? לא!!!!

• #170034 הגב
      Boojie
      משתתף

ואו. מפחיד למדי.
      רגע, ההודעות האלה, זה הודעות "יש הודעה חדשה בדיון בפורום" או הודעות דואל של ממש?

• #170035 הגב
      רני
      משתתף

ואני מניח שהן כוללות גם את אלה שנמחקו.

• #170036 הגב
      יעל
      משתתף

נדמה לי שבמערכת הזאת אין דבר כזה "יש הודעה חדשה" אלא מקבלים את כל ההודעה לדוא"ל. וזו כמובן הבעיה האישית של מי שהחליט שהוא רוצה לקבל הודעות חדשות בפורום לדוא"ל. אז נא נא נא!!!

מה שכן, לי קרה דבר די מוזר. כשאני נכנסתי לפורום בבוקר, היו בפתיל המטורף של פרס גפן מאה הודעות. איכשהו קראתי את כולן, הוספתי שתיים משלי, ואחר כך היו שם 108. המתימטיקה קצת לא הסתדרה לי, אז נכנסתי שוב לפתיל כדי לראות אם יש עוד הודעות חדשות חוץ מהשתיים שלי, ולא איתרתי כאלה… מממ……..

(כן, כן, לא לצעוק כולם ביחד, אני יודעת שכנראה הוספו עוד כמה הודעות בזמן שהייתי שקועה בקריאה, ולכן לא שמתי לב שיש שם כאלה שלא היו כשנכנסתי לפתיל בהתחלה…)

• #170054 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #170055 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #170056 הגב
      שלמקו
      משתתף

ובמקרה של פתיליפלצת זה אכן מפחיד. האופציה הזאת עוזרת כאשר מישהו עונה לפתיל עתיק- למשל, בין כל ההודעות שקשורות לתקנון יש שתי הודעות שקשורות לספריות המד"ב.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־השתגעתם? :-)

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: