חלוקת מימדים ישנים בכנסים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה חלוקת מימדים ישנים בכנסים

מציג 15 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161412 הגב
      יעל
      משתתף

עד עכשיו הבנתי שנוהגים לחלק בכנסים את המימדים הישנים למי שרוצה כדרך לפרסם את האגודה ולהפטר ממלאי של מימדים ישנים.

הרעיון מאחורי זה ברור. אנשים יקראו את המימד שיקבלו בחינם, יתלהבו וירשמו לאגודה.

אז יש עם זה בעיה קלה. בכנס אייקון ניסיתי לשכנע מישהו להרשם לאגודה. בין השאר הזכרתי את המימד העשירי אותו הוא יקבל בחינם. הוא אמר לי שאין לו צורך להרשם לאגודה בשביל זה, כי בכנסים הוא בכל מקרה מקבל את המימדים הישנים. אז אמנם זה באיחור של כמה חודשים, אבל לא אכפת לו.

אני לא יודעת כמה אנשים עושים את השיקול הזה, אבל אולי כדי לחשוב על להפסיק עם החלוקה החופשית של המימדים. אם זה מיועד רק לחברי אגודה, צריך לחלק את זה רק לחברי אגודה. את המימדים הישנים אפשר לתת בחינם לחברי אגודה חדשים או למכור במחיר מוזל לאנשים שאינם חברי אגודה (למשל חמישה ש"ח החוברת), ובמחיר סופר מוזל לחברי מועדון או עמותה. (3 ש"ח?).
      כך לא ירד ערכו של המימד העשירי. וגם אם מישהו יגיד שאין לו טעם להרשם לאגודה כי הוא יכול לרכוש את המימד במחיר מוזל בכנס הבא – לפחות לאגודה יצא מזה משהו. גם חמישה שקלים זה כסף.

• #169831 הגב
      Ange noir
      משתתף

רק מי שמראה כרטיס אגודה מקבל חינם מהישנים (מלבד העדכני אותו הוא נרשם שלקח)

• #169832 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #169834 הגב
      אבישי 1
      משתתף

*איקון; יום שלישי. בוקר.*
      אבישי: "שלום."
      מתנדבת: "שלום! אתה חבר אגודה? לא? כדאי לך!"
      אבישי: "אני חבר אגודה."
      מתנדבת: "אה. קיבלת כבר מימד?"
      אבישי: "לא."
      מתנדבת: "אז בבקשה!"
      אבישי: "תודה רבה."

-X-

*איקון; יום רביעי. אחר צהריים מאוחר.*
      אבישי: "שלום."
      מתנדבת: "שלום! אתה חבר אגודה? לא? כדאי לך!"
      אבישי: "אני חבר אגודה."
      מתנדבת: "אה. קיבלת כבר מימד?"
      (פאוזה; אבישי חושב)
      אבישי: "אם לקחתי אחד אתמול, ולא הייתי אומר לך שלקחתי, היית נותנת לי עוד אחד, נכון?"
      (פאוזה; מתנדבת חושבת)
      מתנדבת: "נכון. אל תעשה את זה."
      אבישי: "טוב."
      מתנדבת: "טוב."

-X-

אמורים לרשום אותי כשאני לוקח מימד, או שסומכים על חברי אגודה ("ובצדק", הוסיף מיד בתמימות)?

• #169835 הגב
      אמבר
      משתתף

כדי שלא ישלחו לך אותו הביתה.

• #169836 הגב
      יעל
      משתתף

אמרו בפירוש שמהמימדים הישנים אפשר לחלק לכל אחד כדרך לפרסם את האגודה. מי שרוצה, שיקח. את החדש מוכרים בעשרה שקלים או נותנים חינם לחברי אגודה. אלה היו ההוראות בפנטזיקון.

• #169837 הגב
      elric win
      משתתף

שאלתי את המתנדב האם הוא לא אמור לרשום שלקחתי מימד, הוא הסתכל עלי כאילו לא ידע מאיפה נחתתי, ענה לי "אולי, אם אתה אומר", אבל בסוף לא רשם ולא כלום.

• #169838 הגב
      יעל
      משתתף

גם לי היה בדיוק אותו סיפור. ביקשתי מימד חדש, ביקשו לראות כרטיס חבר, הראיתי כרטיס חבר, קיבלתי מימד, אמרו לי שלום יפה.
      אמרתי למתנדב שיסמן שלקחתי את המימד. הוא שאל אותי למה, והסברתי לו שזה נועד לכך שלא ישלחו לי את המימד הזה בדואר. אז הוא הודה לי שהסברתי לו וסימן ברשימות.

יכול להיות שהיו מתנדבים שלא תודרכו כראוי?

כשאני תודרכתי בפנטזיקון, הנקודה הזו היתה מאוד מאוד ברורה.

• #169839 הגב
      גל
      משתתף

שהמתנדבים לא תודרכו כראוי.
      אז אם מישהו לקח מימד בכנס, שלא יתפלא אם יקבל עוד עותק בדואר :-)

• #169840 הגב
      Jadis
      משתתף

שהמתנדבים לא תודרכו כראוי.
      אני יודעת לבטח שבשני התדריכים הנקודה הזאת נאמרה.
      מה שכן, יכול להיות שחלק מהמתנדבים לא הבינו / לא הקשיבו.
      בכל מקרה נצטרך להסיק מסקנות לקראת הפעם הבאה, כי פחות משנה מה הסיבה לכך – עובדתית היו מתנדבים שלא ידעו איך לבצע את תפקידם כראוי, וזה לא בסדר. אנחנו עובדים על שיפור השיטה לקראת הכנס הבא.

וככלל – כל מי שיש לו איזושהן הארות ו/או הערות לגבי תיפקוד המתנדבים (בכלל או פרטנית) מוזמן מאוד מאוד להעבירן לדואלי הנ"ל. גם הצעות לשיפור תיפקודו של כח-האדם יתקבלו בברכה.

• #169841 הגב
      Boojie
      משתתף

ואני לא יודעת אם בוצעה או לא – לקחת את כל הנקודות החשובות בתדריך, לכתוב אותן בצורה מאירת עיניים כ"דף הוראות למתנדבים", ולוודא שלכל מתנדב יהיה עותק ושבכל דוכן יהיו כמה עותקים. ככה יהיו יותר סיכויים שהמתנדבים גם יזכרו את ההוראות.
      אם זה כבר נעשה, לא אמרתי כלום. :-)

• #169842 הגב
      גל
      משתתף

יש דף כזה לפחות מאז פנטזיקון הראשון (ותודה לצ'שר על כך).

• #169843 הגב
      גל
      משתתף

אבל אם מתנדבים לא הבינו/הקשיבו/הגיעו לתדריך, זה מבחינתי "לא תודרכו כראוי".
      אבל שנינו עוד נדבר, הרבה, על זה. לא? :-)
      תרגישי טוב.

• #169844 הגב
      Jadis
      משתתף

90 מתוך 115 המתנדבים היו בתדריכים המוקדמים. האחרים (בעיקר אנשים שעזרו לנו לסתום חורים בלתי צפויים ברגע האחרון) תודרכו אישית.
      וכן. במסגרת ה"אנחנו עובדים על לשנות את זה לקראת הכנס הבא" יש גם שיחות איתך…
      ודף עם נקודות למתנדבים אכן קיים, ואני מתכוונת לכעדכן אותו בקרוב.
      ותודה, אני מרגישה הרבה יותר טוב.
      :-)

• #169845 הגב
      ???
      משתתף

מעצבן לגמרי.
      ישב על מחשב אחד ולא הרשה לאף אחד כמעט לגעת בשני.
      ממש חוצפה מצדו!

• #169846 הגב
      שלמקו
      משתתף
מציג 15 תגובות משורשרות
מענה ל־חלוקת מימדים ישנים בכנסים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: