דרושים מנדבים להלין את הבאים לאיקון

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה דרושים מנדבים להלין את הבאים לאיקון

מציג 22 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161381 הגב
      Ange noir
      משתתף

כנס איקון הבא עלינו לטובה בעוד שבועיים מושך עליו חובבים וסתם אנשים מכל רחבי הארץ ואפילו כמה מחו"ל.
      אלו אינם אנשים עשירים במיוחד וחלקם אין קרובים או מכרים בת"א רבתי. הם באים ממרחקים גדולים ונאלצים לצאת ברכבת של שש בבוקר כדי להגיע לראשית היום ונאלצים לעזוב כבר בשמונה כדי להגיע הביתה באוטובוס האחרון. עקב מערכת הנסיעות הגהנומית הזאת הם יכולים לרוב להגיע רק לאחד הימים של הכנס ונאלצים להפסיד את רובו.
      כדי להקל עליהם ולחזק את הקשרים בתוך הקהילה מנסים למצוא לבאים אלו אתר לינה בטווח נסיעת אוטובוס לא ארוכה במיוחד ממקום הכנס.
      אם מישהו מכם גר באזור ת"א ויש לו מקום לאכסן נשמות טועות אלו או מכיר מישהו שגר באזור ת"א ויש לו מקום ונונות להלין אנשים הבאים לכנס, אנא ידעו אותנו במהרה.

דוא"ל להתנדבות להלין, מידע על אנשים המוכננים להלין או אם גם את צריכים מקום לינה: magic_eye@hotmail.co.il

• #169556 הגב
      NY
      משתתף

נכון, על פניו זה נראה כמו בדיחה, אבל בעצם – למה לא? אוהל הוא זול, ניתן למקם אותו ברחבת הסינמטק, ניתן לנצל אותו לפעילויות חובבים כאלה ואחרות, ניתן להפוך אותו לאטרקציה תקשורתית ("חובבי מד"ב ישנים ברחוב! Film at 11!"), והוא יחסוך לחובבים נסיעות ותיאומים מיותרים. השאלה היחידה היא, האם באמת אפשר ומותר להקים אוהל שכזה?

• #169558 הגב
      Ange noir
      משתתף

אבל במידה ואפציה זאת תתגלה כאפשרית ננסה לארגן זאת (אתה יודע איפה אפשר להשיג אוהל שכזה?)

• #169560 הגב
      NY
      משתתף

אבל נראה לי שאפשר לשכור דברים כאלה. אם מישהו כאן יודע, יואיל נא ויודיענו דבר…

• #169564 הגב
      Kipod
      משתתף

הסיכוי שהמשטרה תאשר הקמת אוהל מגורים באמצע ת"א, ועוד בימים טרופים אלו אינו כה גבוה – הייתי מוותר על הלבנת הפנים של הנסיון לשאול.

• #169576 הגב
      Ange noir
      משתתף

אשמח גם לשמוע אם יש לך פיתרון אפשרי עבורי עבור עשרים וקצת דורשי הלינה (מנסיון הולכים צוץ לי עוד בשבוע הקרוב) שאין לנו מקום לאפסן.

• #169580 הגב
      ???
      משתתף

לתת לאנשים לא מוכרים מקום לינה. כל נסיונותי לשכנע אותה עלו בתוהו.

• #169581 הגב
      ???
      משתתף

זה שהמרפסת שייכת לסינמטק זה לא ממש רלוונטי.. לשים אוהל ברחוב זה לא בטוח. צריכים להוציא מלא רשיונות אם רוצים שהא יהיה חוקי, ועוד צריך לארגן תאורה, שזה אומר כבלים של חשמל וסכנות שריפה, וכד' וכד'.

אני עדיין מנסה לחשוב על פיתרון..
      ANGE NOIR – בבקשה תשאיר אימייל שאפשר להשיג אותך בו במקרה הצורך.

דובי.

• #169583 הגב
      Kipod
      משתתף

באמתחת.

כמה אנשים יש לך בוודאות? כמה הם יהיו מוכנים לשלם עבור אולם ריק שיאפשר להם לפרוש שקי שינה?

לכשתדע את התקציב שלך, יהיה לך יותר קל לנסות למצוא פתרונות.

• #169586 הגב
      Boojie
      משתתף

ידידותית לצורך הזה. אני זוכרת שפעם שהינו באכסניה בזמן אייקון – המחיר היה סביר למדי, והיינו רק שלושה. מן הסתם, עשרים איש שיסכימו לישון במיטות קומותיים יוכלו להשיג הסדר טוב. לא?

• #169587 הגב
      Boojie
      משתתף

בסיועו של אתר שימושי למדי. משום מה, אני זוכרת יותר אכסניות בת"א, אבל לא נורא.

• #169590 הגב
      Ange noir
      משתתף

magic_eye@hotmail.co.il
      אני די בטוח שהזכרתי אותו כבר קודם

• #169591 הגב
      Ange noir
      משתתף

זה לא שלא ניסינו, התקשרתי ובדקתיאך התגלה שישנה בעיה של שעת כניסה מוקדמת (קרי ב23:00 הם סוגרים את הדלתות) או מחיר גבוה מכפי שהבאים יכולים להרשות לעצמם, נוסף על בעיה באירגון הזמנה שמיד אסביר.
      הבעיה השניה היא שלא הקצו לעניין תקציב. נושא הסדרת מקומות הלינה אמור להיות ממונמן ישירות ובאופן בלעדי מכיסם של הלנים (החלטת ועדת הכנס) לפיכך גם צומצמה יכולתנו לארגן מקום מסודר ונאלצנו להיות תלויים בחסדם של אנשים טובים (אולמות צריך להזמין ואף להשאיר מקדמה מכסף, שכאמור, לא היה לנו).
      נכון לעכשיו הצלחנו (אני ודניאל, האחראי על הנושא מטעם העמותה) לאתר מקומות אצל אנשים לכשליש מדורשי הלינה אצל אנשים שגרים בטווח סביר מהמקום.
      אני מתקשה להאמין שנמצא מקום לכולם, בכנס הקדום הצלחתי למצוא מקום לרבע מכל האנשים שנרשמו. אז היה אפשר להאשים בהתחלה מאחורת ופירסום מועט, בכנס הזה התירוץ לא תופס. היה פירסום, הן בפורומים (הודעות פורסמו אף בפורומים הנידחים ביותר בעוסקים במד"ב ופנטזיה, כך שאפילו בפורום ב"סוכנות ארוטיקה בע"מ" פירסמנו) והן דרך המכתב החודשי של האגודה. אנשים פשוט לא ממהרים לפתוח את דלתם.
      אני מקווה שבשבוע וקצת הנותרים נצליח למצוא מקום או פיתרון לשאר.

• #169592 הגב
      יעל
      משתתף

הם ישמחו לארגן את השמירה… :-)

• #169593 הגב
      יעל
      משתתף
    • #169594 הגב
      יעל
      משתתף

אבל ספר להם את הבעיות, החל מהחתול, דרך האוטובוסים הבעייתיים וכלה בזה שאני לא אשאר לפעילויות המאוחרות. מי שעדיין מעונין, ברוך הבא. (כל עוד הוא לא מעשן בבית).

• #169596 הגב
      Kipod
      משתתף

זה מקדמה – היית מצליח לקבל את הסכום כ-"הלוואה". לצפות מצד האגודה לשלם על ההלנה באמת מתחיל להיות מוגזם.

ושוב, אם אנחנו לא יודעים כמה אנשים מגיעים, וכמה כל אחד מהם מוכן לשלם, יהיה קשה להציע חלופות.

• #169600 הגב
      Boojie
      משתתף

כי אנחנו מצאנו אז בלי בעייה אכסניה שמחיר השהייה בה היה סביר, ולא היתה כל בעייה להכנס בשעה מאוחרת (לא היינו מוותרים על אירועי אייקון לצורך העניין). אולי כדאי לבדוק שוב?

• #169608 הגב
      Ange noir
      משתתף
    • #169609 הגב
      עופר 1
      משתתף

הבעיה שאז התוקפים יתלוננו על אלימות יתר מצד השומרים(אלה שישארו בחיים כמובן- סמוראי רחוב עצבני נוטה להשאיר ספוגי עופרת ולא אנשים)

• #169610 הגב
      שלמקו
      משתתף

ככל שמתקרב הזמן עולה הסיכוי שתהיה לי מיטה פנויה או שתיים, אבל אני לא יכול להתחייב, ועדיף להגיד כן מאוחר מאשר לא מאוחר מדי.

• #169612 הגב
      ארז
      משתתף

אבל דיברתי היום עם המנהל האדמיניסטרטיבי, והוא ינסה לחשוב על משהו. אל תבנו על זה יותר מדי. אם יהיו עידכונים בנושא, אפרסם מייד.

• #169615 הגב
      Ange noir
      משתתף

חלק גדול מאלו שנרשמו (ללינה) לא בודקים את כל הפורומים ויהיה יעיל יותר אם תוכל לדא"ל לי במקרה שאופציה חלופית תעלה על מנת שאוכל להעביר להם את המידע.
      תודה מראש.

מציג 22 תגובות משורשרות
מענה ל־דרושים מנדבים להלין את הבאים לאיקון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: