ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › 48
- This topic has 7 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 6 חודשים by
???.
-
מאתתגובות
-
-
רני
משתתף48
שעות, זה הזמן שנותר לכם להשפיע על תוצאות שלב א' בבחירות הספרים והסיפורים שיעלו לשלב ב' (הגמר) בפרס "גפן" 2002.
כזכור, הבחירות של חברי האגודה הן שיקבעו אלו ספרי מד"ב, ספרי פנטסיה וסיפורי מקור יהיו אלה שיעמדו לבחירת כלל מבקרי "אייקון 2002".
את פרטי ההצבעה המלאים ניתן למצוא כאן.
טופס הצבעה, למי שרוצה, ניתן להוריד פה.
את ההצבעות יש לשלוח לדואר האלקטרוני הזה:
geffenaward@yahoo.comולהזכירכם, ההצבעה תיסגר ביום ראשון הקרוב, ה-1 בספטמבר, בחצות. הצבעות שיגיעו לאחר המועד הנ"ל לא יחשבו.
תוצאות ההצבעה יתפרסמו באתר האגודה ובפורומים כבר ביום שני בערב, לאחר תום ספירת הקולות.
-
גל מבולבל
משתתף48 שעות + 14 יום נותרו לכם להציע את מועמדותכם לועד האגודה או לועדת הביקורת.
-
Boojie
משתתףטוב, כנראה מאוחר מדי לבחירות הבאות, אבל עלה בדעתי שלאור נסיון הבחירות האחרונות, זה קצת לא הגיוני שיו"ר הוועד נבחר כ"חבר הוועד הנבחר בעל מספר הקולות הגבוה ביותר או זה שאחרים ויתרו למענו על התפקיד". איכשהו נראה לי, שתפקיד יו"ר הוועד שונה משהו מתפקיד חבר ועד מן המניין (תקנו אותי אם אני טועה – אני לא ממש מכירה את זה מקרוב), והיה הגיוני לבצע בחירות ליו"רות הוועד באופן ספציפי. ההליך הקיים נראה לי קצת לא מסודר מהבחינה הזו.
אני רואה שתי צורות אפשריות לבצע את זה: האחת – לבחור שישה חברי ועד (מבין אלה שהגישו מועמדותם להיות רק חברי ועד) ואחד יו"ר (מבין אלה שהגישו מועמדות להיות יו"ר, ואין מניעה להגיש מועמדות לשני התפקידים), והשניה – לבחור שבעה חברי ועד ומתוך הועד הנבחר, להצביע על היו"ר.
האם זה לא יותר הגיוני מההליך הקיים, שבו למעשה נבחר היו"ר כחבר ועד רגיל לחלוטין? שהרי התפקידים אמורים להיות שונים, ויותר הגיוני לבצע בחירה ייעודית להם, לא?אגב, עוד הצעה שגלגלתי עם עוד כמה אנשים, ואני תוהה מה יהיו הדעות לגביה, היא לבחור לאגודה גם נשיא. בעוד יו"ר הוועד תפקידו במידה רבה מנהלי/פיננסי/ארגוני/איך שלא תבחרו להגדיר את זה, נשיא האגודה יוכל להיות התפקיד הייצוגי (נו, בדומה לנשיא המדינה) – אדם מהתחום האמנותי יותר של המד"ב, נגיד. מה דעתכם, רעיון דבילי או שיש בו משהו?
-
אמבר
משתתףושבאמת אין הגיון לבחור ליו"ר דווקא את מי שקיבל הכי הרבה קולות.
-
גל
משתתףחברי הועד הם אלו שבוחרים את היו"ר מתוכם.
ולגבי ההצעה השניה שלך, בוג'י – מה דעתך להיות נשיאת האגודה?
-
Boojie
משתתףמילא שהתפקיד לא מתאים לי, גם אני לא מתאימה לתפקיד. אני לא בדיוק בנאדם ייצוגי למטרה הזאת. אני דווקא חשבתי על מישהו כמו עמנואל לוטם.
ולגבי ההצעה שלי, הרעיון היה לתת לחברי האגודה לבחור את יו"ר הוועד שלהם, אם כי גם האפשרות שחברי הוועד בוחרים אותו בינם לבין עצמם היא הגיונית. מכיוון שהבחירות לועד האגודה הן אישיות וישירות, זה רק נראה סביר שגם לתפקיד יו"ר הוועד (שהוא בסך הכל תפקיד שונה מאשר חבר ועד) יהיו בחירות כאלו.
אבל זה עניין של טעם, וזה תלוי בשאלה אם יש עוד אנשים שמעוניינים באפשרות הזאת. -
יעל
משתתףלדעתי "הצנחת" יו"ר על ועד יכולה להביא לסכסוכים ולחוסר שיתוף פעולה. חבל. אם חברי הועד יהיו אלו שבוחרים את היו"ר, לפחות נדע שהוא קיבל את תמיכתם של רוב חברי הועד – שאותם אנחנו בחרנו. נראה לי סביר בהחלט, וגם חוסך בהליכי הצבעה מרובי משתתפים.
-
???
משתתף
-
-
מאתתגובות