ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › לינה באייקון
- This topic has 5 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 2 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
כפי שרובכם כבר בטח יודעים, בין התאריכים 23-25 לספטמבר מתקיים לו כנס אייקון בסינמטק ובאשכול פיס בת"א. כפי שאתם גם בטח יודעים ישנם אנשים שרוצים להגיע לאייקון מאיזורי הפריפריה ואין להם היכן לישון. לכן אני, כאחראי לינה באייקון 2002, מארגן שירותי הלנה בהתנדבות.
זה אומר שדרושים לי מתנדבים מקרבכם אשר יוכלו לארח בביתם אנשים למטרות לינה. מלינים אלה צריכים לגור במרחק סביר ממיקום הכנס (ת"א והערים הקרובות) ושיהיה אצלהם מקום ללינה. לכל המתנדבים תודה מראש מקרב לב.
ולפן השני של האנשים, אלה שצריכים מקום לישון בו, נא לפנות אלי ותקבלו את השם ואת הפרטים של הבנאדם שאצלו אתם יכולים ללון כך שתוכלו לתאם בנכם את ההגעה למקום, הפגישה וכל השאר.
אם יש לכם בקשת מיוחדות בקשר ללנים/מלינים נא לצרפם.
דניאל, אחראי לינה, אייקון 2002.
אימייל לפניות: yuriv@netvision.net.il
-
Jadisמשתתף
המממ…
זה היה מבלבל…
האם ההודעה הזו לא סותרת את זו הקודמת?
או שמא דניאל ואור חד הם? -
Ange noirמשתתף
דניאל הנדון, ומי שהוצב מטעם האגודה, אותו אור (שהוא במקרה אני) הם שני אנשים שונים.
לא ברור לי מה הולך פה, אבל אשמח להסבר.
אם היה שינוי במצב הוא לא הועבר לי וככול שאני יודע, מטעם האגודה אני עדין מטפל בנושא לינה לכנס. שום דבר לא פורסם עד כה בפורומים כיוון שהועבר במכתב החודשי ושום דבר סופי עוד לא נסגר עם האכסניות ואני צריך לדבר עם מנהלת הכנס על כמה דברים קטנים.
המצב יובהר סופית בקרוב. -
יעלמשתתף
הוא בטח מטעמם או מטעם המועדון. אור, אולי נסה לשתף איתו פעולה. אתה תטפל באכסניות והוא יטפל באנשים הפרטיים. ככה יהיה יותר סיכוי שלאנשים יהיה איפה לישון.
-
אמברמשתתף
לכנס היתה מנהלת ועוד לא מעט מארגנים.אנא תשאירו לי את הטיפול בנושא.
-
Boojieמשתתף
אייקון זה דבר שממש מארגן את עצמו, לא? חבל לבזבז על זה מאמצים מיותרים.
(איי! איי! לא בראש!!!)
-
-
מאתתגובות