ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › הסעה מאורגנת?
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 3 חודשים by עופר 1.
-
מאתתגובות
-
-
עופר 1משתתף
יש לי הצעה)זה לא תחליף לסידורי שינהת אבל זה לפחות יעזור( למה שלא יתארגנו כל האנשים מעיר מסוימת)לדוגמא- חיפה( שמתכננים להישאר מאוחר ואין סידורי לינהת כךת וישכרו יחד מונית לעירם?)ביררתי מחירים לגבי חיפהת וזה צריך לעלות בערך 200 שקל למונית- כלומר בערך 50 שקל לאדם(
-
עופר 1משתתף
סליחה על שגיאות הכתיב והמראה המוזר, אני כותב מנטסקייפ שלא מסכים להרשות לי לכתוב בכיוון הנכון, כך שההגהה נעשית הרבה יותר קשה.
-
יעלמשתתף
-
עופר 1משתתף
לכל מי שרוצה ליסוע ביום חמישי מהדסון הוק לחיפה- נא ליצור איתי קשר דרך האי-מייל במהירות האפשרית, אם לא כרגע אני מכנן על להזמין מונית בגודל רגיל, ואנסה להזמין מונית גדולה יותר רק אם מספיק אנשים ייצרואיתי קשר עד מחר בלילה.
-
pazroמשתתף
ההופעה האחרונה נגמרת ב0200 נסיעה לחיפה עוד + פיזור לפחות שעה ובבוקר עוד שעה לפחות. מה שמשאיר לנו אולי 3.5 שעות שינה, זה לא מעשי.
-
יעלמשתתף
לשים שקי שינה באיזו פינה?
דרך אגב, למי שלא יודע, יש מלון במרחק כמה דקות הליכה ממקום הכנס. אבל אני חושבת שהוא קצת יקר בשביל סתם לישון בו.
אני לא מאמינה שהם יתנו לכם, אבל שווה לשאול אם יש שם איזו פינה שאפשר לשים שק שינה – אולי תמורת תשלום סמלי.המלון נמצא ברחוב קריניצי פינת ביאליק.
-
pazroמשתתף
-
עופר 1משתתף
ההצעה היתה ,ועדיין עומדת לשלושת הראשונים שייצרו איתי קשר( אני מזמין כרגע מונית רגילה, כלומר 4 מקומות) ליום חמישי אחרי הדסון הוק- ואם יש לך משהו ביום שישי בבוקר היא תועיל לך יותר, למעשה, למי שגר בחיפה.
-
-
מאתתגובות