ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › משחק תפקידים – קמפיין חולית
- This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 9 חודשים by
נמרוד נוטע.
-
מאתתגובות
-
-
נמרוד נוטע
משתתףשלום לכולם!
בזמן האחרון אני מנסה לארגן קמפיין המבוסס על העולם המתואר בספר "חולית" (מאת פרנק הרברט).
ביום שבת הקרוב אני מבקש לארגן הרצה של משחק בן פגישה אחת, המבוסס גם הוא על יקום חולית, כהקדמה/חויה/היכרות עם האנשים שישתתפו ועם עולם המערכה, והדרך שבה הוא ינוהל. המשחק מיועד לשש דמויות, שישחקו 6 שחקנים. הדמויות כבר מוכנות ולמעשה אין צורך בהכנה מוקדמת למשחק, מלבד דבר אחד – המשתתפ/ת קרא מתישהוא את הספר "חולית" בעברו.
כל מי שבכוונתו להצטרף לקמפיין, מוזמן ל"משחק הטעימה". הגעה למשחק היא בפרוש לא התחייבות להשתתפות בקמפיין, אך במקרה של היענות מוגברת, עדיפות תינתן למי שבכוונתו לשחק בקמפיין בהמשך. כמו כן, בגלל שיש לי שלושה שחקנים שכבר אישרו את הגעתם, עדיפות תינתנה לשחקניות שמעונינות להצטרף, על פני שחקנים נוספים. המשחק יתרחש בכל מקרה, ללא קשר לכמות השחקנים/יות שיהיו.
נקודה קריטית – יכולת שינוע עצמית היא הקריטריון החשוב ביותר. מי מכם שאין לו יכולת שינוע עצמית, אנא ותרו על הרעיון מראש. איני יכול להבטיח שאוכל לעזור במקרה החד פעמי הזה ועל אחת כמה וכמה באם תרצו להצטרף לקמפיין.
המשחק יתנהל ביום שבת הקרוב 29/6/02, משעות אחר הצהריים המוקדמות ועד לשעות הערב המאוחרות. לתיאום ההגעה, יש ליצור קשר איתי בטלפון 03-9564456. במידה ואיני נמצא, אנא השאירו שם וטלפון ואחזור אליכם ברגע שיתאפשר לי.
תודה על תשומת הלב וכולי תקוה לשמוע מכם בקרוב מאד.
נ"נ
-
שלמקו
משתתףאבל אתה לא יכול לצפות לאנשים עם יכולת הגעה עצמאית בלי לומר להם אפילו להיכן הם אמורים להגיע, נכון?
-
Boojie
משתתףהפורום הזה מיועד בין השאר להודעות על פעילות שקשורה למד"ב ולפנטזיה. ככל שאני הבנתי, זו פעילות שקשורה למד"ב ולפנטזיה. כך שזה שייך לחלוטין לפורום.
אני טועה? -
נמרוד נוטע
משתתףהיי כולם (כולל שלמקו)
תשובה לגבי השאלה "איפה?".
ובכן – מיקום סופי אינו סגור אך אנו כולנו מובילים וגמישים. כולם מאזור גוש דן והשפלה הדרומית, אך אין בעיה להרחיק גם למקומות כמו הוד השרון או הרצליה (אבל זה בערך הגבול). אם מישהו יש לו מקום להציע, אז מגניב.
רציתי גם לציין שהמשחק הועבר בכנס "ביגור 2" שהיה בפסח האחרון ונחל הצלחה לא מועטה, כך שיש סיכוי מאד גבוה להנות בכל מקרה.
נ"נ
-
-
מאתתגובות