המכתב החודשי נשלח היום!

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה המכתב החודשי נשלח היום!

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161302 הגב
      גל
      משתתף

לאחר מאמץ מרוכז המבצע הוכתר בהצלחה כמעט מלאה: %93.8 מן המכתבים נשלחו היום לחברים. השאר ישלחו ביום ראשון הקרוב.
      אם לא קיבלת את המכתב במהלך הימים הקרובים, או אם ידוע לך על חבר אחר שלא קיבל את המכתב, אנא ידעוני בהקדם.

בברכת סופשבוע נעים,
      גל

נ.ב. מכיוון שהמכתב נארז ללא עזרת צוות האוריגמי מהפעם שעברה, הפעם אין ציורים על המעטפות , מפאת חוסר זמן וחוסר כשרון.

• #168905 הגב
      גרומיט
      משתתף

במכתב שהגיע אלי מופיעים שלושה סעיפים שממוספרים בסדר התמוה 1, 2, 5. האם פיית הבולים המלכותית גנבה לי בדרך פלא שני סעיפים כעמלת משלוח, או שהמיספור, אבוי, שגוי?

• #168906 הגב
      elric win
      משתתף

ואם תפתח את המימד שנשלח ביחד עם המכתב הנ"ל בסיפור של גיימן, תוכל להבחין כי המספור של שלושת הקטעים הראשונים בו הינו 1 , 2 ו – 5! אבוי, הטמפלרים הללו פשוט העלימו את מספרי 2 ו – 3 מכל פרסומי האגודה…

• #168907 הגב
      elric win
      משתתף

אבוי , הטמפלרים רודפים אחרי באופו אישי…

• #168908 הגב
      גל
      משתתף

המספור, אבוי, שגוי.

• #168913 הגב
      Jadis
      משתתף

להפתעתי ושימחתי הרבה גיליתי שהדואר מגיע גם אלינו, בקוטב הצפוני. המכתב אכן הגיע. אולם עוד טרם פתחתי אותו ידעתי לפי גודל המעטפה שאת ה"מימד" כנראה לא קיבלתי (אלא אם כן נעשו שינויים דרסטיים בפורמט או שהוחלט להתחיל לשלוח אותו על מיקרופילמים).
      האם יכול להיות שהמרחק הרב קשה מידי עבור יוני הדואר ושאנשי הפריפריות אינם מקבלים מימד, או שזה פשוט אישית נגדי (אז מה אם אני חדשה? אז מה אם אין לכם מושג מי אני? אז מה? אז מה?) ?!?

• #168914 הגב
      גל
      משתתף
    • #168915 הגב
      גל
      משתתף

יש תלונות ("לא קיבלתי את המכתב/מימד"; "קיבלתי מימד פגום"; "הבול על המעטפה קרוע ואני לא יכול להוסיף אותו לאוסף הבולים שלי" וכיוב'), אנא שלחו זאת אלי לדואל (באנגלית בבקשה) כדי לא להעמיס על הפורום.

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־המכתב החודשי נשלח היום!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: