ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › המכתב החודשי נשלח היום!
- This topic has 7 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 6 חודשים by גל.
-
מאתתגובות
-
-
גלמשתתף
לאחר מאמץ מרוכז המבצע הוכתר בהצלחה כמעט מלאה: %93.8 מן המכתבים נשלחו היום לחברים. השאר ישלחו ביום ראשון הקרוב.
אם לא קיבלת את המכתב במהלך הימים הקרובים, או אם ידוע לך על חבר אחר שלא קיבל את המכתב, אנא ידעוני בהקדם.בברכת סופשבוע נעים,
גלנ.ב. מכיוון שהמכתב נארז ללא עזרת צוות האוריגמי מהפעם שעברה, הפעם אין ציורים על המעטפות , מפאת חוסר זמן וחוסר כשרון.
-
גרומיטמשתתף
במכתב שהגיע אלי מופיעים שלושה סעיפים שממוספרים בסדר התמוה 1, 2, 5. האם פיית הבולים המלכותית גנבה לי בדרך פלא שני סעיפים כעמלת משלוח, או שהמיספור, אבוי, שגוי?
-
elric winמשתתף
ואם תפתח את המימד שנשלח ביחד עם המכתב הנ"ל בסיפור של גיימן, תוכל להבחין כי המספור של שלושת הקטעים הראשונים בו הינו 1 , 2 ו – 5! אבוי, הטמפלרים הללו פשוט העלימו את מספרי 2 ו – 3 מכל פרסומי האגודה…
-
elric winמשתתף
אבוי , הטמפלרים רודפים אחרי באופו אישי…
-
גלמשתתף
המספור, אבוי, שגוי.
-
Jadisמשתתף
להפתעתי ושימחתי הרבה גיליתי שהדואר מגיע גם אלינו, בקוטב הצפוני. המכתב אכן הגיע. אולם עוד טרם פתחתי אותו ידעתי לפי גודל המעטפה שאת ה"מימד" כנראה לא קיבלתי (אלא אם כן נעשו שינויים דרסטיים בפורמט או שהוחלט להתחיל לשלוח אותו על מיקרופילמים).
האם יכול להיות שהמרחק הרב קשה מידי עבור יוני הדואר ושאנשי הפריפריות אינם מקבלים מימד, או שזה פשוט אישית נגדי (אז מה אם אני חדשה? אז מה אם אין לכם מושג מי אני? אז מה? אז מה?) ?!? -
גלמשתתף
-
גלמשתתף
יש תלונות ("לא קיבלתי את המכתב/מימד"; "קיבלתי מימד פגום"; "הבול על המעטפה קרוע ואני לא יכול להוסיף אותו לאוסף הבולים שלי" וכיוב'), אנא שלחו זאת אלי לדואל (באנגלית בבקשה) כדי לא להעמיס על הפורום.
-
-
מאתתגובות