פורום סיפורי מד"ב-פנטזיה חדש בתפוז.

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה פורום סיפורי מד"ב-פנטזיה חדש בתפוז.

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161294 הגב
      Boojie
      משתתף

בשעה טובה ומוצלחת נפתח פורום סיפורי מד"ב ופנטזיה בתפוז, בהנהלה משותפת שלי ושל הייזל. הפורום מיועד לפרסום סיפורים ולקבלת פידבק וביקורות מחובבים. בניגוד לפורום הסיפורים כאן, הגישה תהיה פחות כסאחיסטית, ועם יותר דגש על למידה והשתפרות (אה, כן, ניר, תשאיר בבקשה את הגרזן שלך בחוץ…).
      נשמח לראות את כל חובבי הכתיבה והקריאה בפורום, וכמו כן, מי שיש לו לינקים או מאמרים שימושיים להמליץ עליהם (כבר פרסמתי לינקים לשלושה מאמרים שהתפרסמו פה באתר, אני אשמח לעוד) יתקבל בברכה!

• #168856 הגב
      שלמקו
      משתתף

אז הפורום הזה יהיה שלב הביניים בין פורום האגודה לבמה חדשה?

בכל מקרה, אני לא חושב שאני אגיע לשם. די התרגלתי לאווירה הכסאחיסטית שיש כאן בפורום. כמות הסיפורים הטובים באמת שפורסמו כאן בזמן האחרון מראה שבאמת יש מגמת שיפורץ אולי לכותבים חדשים, יהיה מומלץ לפרסם קודם בפורום תפוז, אבל אני לא רואה למה שכותב ותיק יחסית, שכבר למד לספוג את סוג הביקורת שיש כאן, ורוצה לקבל הערות קטנוניות ומשמעותיות, לא יפרסם ישר כאן בפורום. אבל בהחלט, אם מתפרסם סיפור טוב בפורום תפוז, את יכולה לעודד את הכותב לפרסם אותו כאן.

• #168857 הגב
      Boojie
      משתתף

*אני* נמנעת מלפרסם בפורום פה כי אני לא אוהבת את האווירה. למה שאעשה את זה למישהו אחר?
      אבל ברצינות – שמתי לינק לפורום כאן ברשימת הלינקים של הפורום ההוא, בצירוף אזהרה חמורה לדאוג שהסיפור יהיה ברמה גבוהה ולקרוא את כללי הפורום קודם. יותר מזה?

• #168858 הגב
      ???
      משתתף

אבל ש*את* תפחדי מניר?

• #168859 הגב
      Boojie
      משתתף

לדף הלינקים של אתר האגודה, תבורך.

• #168860 הגב
      גל
      משתתף

וכתובת הדואל שלה מופיעה בדף הלינקים.

• #168861 הגב
      יעל
      משתתף

אני אוסיף קישור. העדכון יתבצע השבוע או בשבוע הבא.

• #168862 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #168863 הגב
      יעל
      משתתף
    • #168867 הגב
      ???
      משתתף

כדי שאם אגיע לדף הראשי של פורומים/תפוז, אדע איפה לחפש.

• #168868 הגב
      Boojie
      משתתף

גם הפורום הזה עוד לא מופיע ברשימת הפורומים של תפוז. לוקח כמה ימים עד שמעדכנים את זה, ואז אני אודיע לך בשמחה.

• #168877 הגב
      Boojie
      משתתף
מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־פורום סיפורי מד"ב-פנטזיה חדש בתפוז.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: