ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פוסטרים, מימדים ושאר ירקות.
- This topic has 16 תגובות, 9 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 7 חודשים by cheshercat.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
לפני זמן רב, העליתי כאן ובפורום אורט את השאלה אם יש סיכוי שהאגודה תפיק פוסטר על פי שער גליון המימד העשירי מס' 10 – הציור הנפלא של אבי כץ לפי "שלג, זכוכית, תפוחים" של גיימן. התשובות לא היו החלטיות – כרגיל, הבעייה היתה בכיוון של כסף.
אני רוצה להעלות את השאלה שוב, כי תשוקתי לפוסטר כזה לא ירדה כלל, ויש עוד אנשים שמעוניינים בו. לכן, הייתי רוצה לשאול:
א. מי מעוניין בפוסטר כזה, להפקה, נאמר, באייקון? (וזה אומר אנשים שבאמת מתכוונים לקנות אותו).
ב. מה תהיה עלות ההפקה של, נאמר, חמישים פוסטרים כאלה? האם זה סכום שכמה אנשים מהיישוב יכולים להתארגן ביחד כדי לממן (או להעביר לאגודה את הסכום למימון), ואחר כך למכור אותם באייקון?השאלה השניה שלי נוגעת לגליונות ישנים של המימד העשירי. ידוע שאת חלקם (המוקדמים מביניהם) אין להשיג יותר. אבל אני מתארת לעצמי שהקבצים ששימשו להפקתם נמצאים (אולי, אם יש לנו מזל) אצל מישהו על המחשב. האם יש סיכוי כלשהו להפיק את החוברות הישנות בפורמט PDF או משהו דומה, למען אלה שנורא היו רוצים לעלעל במימדים הישנים, אבל אין להם גישה אליהם?
-
untitledמשתתף
-
Rogue 7 1משתתף
אני הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות כללית לפוסטרים. אם כן אני אשמח לקנות את השער (ישן) של ספוק בסוכות
-
Boojieמשתתף
מישהו יודע אם הקבצים המקוריים עוד נמצאים איפה שהוא?
ואם לא, אולי מישהו מוכן לסרוק את החוברות הישנות? -
cheshercatמשתתף
הישנים.
יש לי את חוברות 3 ו- 6. אם זה מעניין אותך אני אנסה לסנג'ר משהו שיסרוק את זה ואבדוק עם ניר אם אפשר להעלות את הקבצים (זה כמובן בתנאי שאין שם שום דבר שקבלנו עליו זכויות למהדורה מודפסת בלבד).
-
NYמשתתף
נראה לי הגיוני בהרבה להעלות מאמרים שמקורם במימד (ובכלל) כ-"כתבות" באתר, ולא כקבצים גרפיים או PDF. מדוע? היות והעלאה כזו שאני מציע מאפשרת למאמרים הנ"ל להופיע במנוע החיפוש שלנו, באופן אוטומטי, ובכך להגדיל את המידע העומד לרשות חובבי המד"ב. מדובר לא רק בחיפוש על פי שם המאמר או כותבו (כרגיל), אלא גם בתוך הטקסט עצמו. בקובץ גרפי, כידוע, אין אפשרות לבצע חיפוש כזה, וקבצי PDF הנם, בעת ובעונה אחת, גדולים מאד ולא נוחים לקריאה.
כבר דיברתי עם דותן בנושא, לפני זמן רב, ולמיטב ידיעתי לא שרדו קבצים של המימדים הראשונים – אך איני בטוח. -
ארזמשתתף
כאן.
-
שלמקומשתתף
אני יכול לחפש את המאמר שכתבתי לאחד המימדים. אמנם ישן, והסגנון שלי השתפר מאז, אבל אם אתה רוצה לפרסם אותו…
-
NYמשתתף
כעת כשאתה בוגר ומנוסה יותר, ושלח…
-
NYמשתתף
יקומו מתנדבים אשר בנפשם הדבר, ויקלידו את המאמרים המעניינים יותר מתוך המימדים הישנים, וישלחו לי, ותהי שמחה ואורה וששון ויקר!
כנ"ל, אגב, בכל הנוגע להרצאות בפנטסי.קון או בסדרת גפן: אשמח לקבל את החומר מן המרצים או, באישורם, מכל מי שטרח/יטרח להקליט *ולהקליד*. -
cheshercatמשתתף
את הכל או שסריקות של הכתבות זה מספיק טוב?
-
NYמשתתף
-
יעלמשתתף
בתנאי שיסופקו לי צילומים שלהם כמובן.
דרך אגב, דגש על *אחד* או *שניים*. אל תציפו אותי בעשרות מאמרים, כי לא יהיה לי זמן לזה.
-
Boojieמשתתף
-
theoyמשתתף
-
NYמשתתף
אם כך – מי יכול לסרוק מימדים ישנים, לטובת קלדנינו המתנדבים?
-
cheshercatמשתתף
לזכויות.
תרגום שאושר להוציא בכתב לאו דוקא מותר לפרסם ברשת.אם אני אקבל אישור מדותן אני יכולה לשלוח/לפקסס מאמרים סיפורים וכו' (ולהקליד כמה בעצמי כמובן)
-
-
מאתתגובות