פנטסי.קון2002 – הפקת לקחים ובקשות לעתיד

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה פנטסי.קון2002 – הפקת לקחים ובקשות לעתיד

מציג 2 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161289 הגב
      אמבר
      משתתף

עכשיו כשפנטסי.קון 2002 נגמר – לטובת הכנסים הבאים נשמח לשמוע הערות על הכנס – מה אהבתם, אלו בעיות היו בארגון ובתכנים, איזה מרצים אתם רוצים לשמוע שוב וכל מה שעולם בדעתכם…

• #168827 הגב
      יעל
      משתתף

אבל מה שלי הפריע יותר מכל היה העובדה שהרצאות וסרטים מעניינים התנגשו להם. לפעמים מאוד הצטערתי שלא היה "שידור חוזר" של הרצאה או סרט כדי שאוכל לשמוע את שניהם, או כדי לשמוע הרצאה שהתקיימה בדיוק כשהייתי במשמרת ליד אחד הדוכנים.

אני מניחה שמיעוט המשתתפים היחסי הוא מה שלא מאפשר לתת את אותה הרצאה פעמיים. זאת אומרת, אם היו כעשרים איש בהרצאה של איתמר פארן, מן הסתם היו באים אולי חמישה להרצאה חוזרת, ובשביל זה לא כדאי להטריח אותו שוב. (דרך אגב, צל"ש לאיתמר על כך שלמרות מחלתו נתן הרצאה מצויינת ומרתקת. כל הכבוד.).

בכל מקרה, אולי אפשר היה להקליט בוידאו או בקלטות לפחות את ההרצאות, וכך מי שנאלץ להפסיד הרצאה מאחר שהיה בתפקיד, סרט מקביל או סתם חולה בבית, יוכל לצפות בהן מאוחר יותר, וגם הן ישמרו לדורות הבאים של חברי האגודה.

אני בטוחה שזה לא "יגנוב" משתתפים מההרצאות, כי הרי בכל זאת אי אפשר להשוות צפיה בקלטת או האזנה לקלטת להשתתפות פעילה בהרצאה.

דבר נוסף, שהפריע לי והבנתי מרני שחוזר על עצמו בכל כנס, הוא מועד הפקת הפוסטרים. אני התנדבתי לתלות פוסטרים כשלושה שבועות לפני מועד הכנס, מתוך מטרה לתלות אותם באוניברסיטת תל אביב, בשנקר, ברחבי גבעתיים ואולי גם בפתח תקוה, היכן שאני עובדת. בסופו של דבר הם הופקו רק ביום ראשון שלפני הכנס, ואני קיבלתי אותם רק ביום שני, מה שמנע את האפשרות לתלות אותם בתל אביב ובשנקר (חופשת פסח), וכך החשיפה לכנס נמנעה מהרבה מאוד סטודנטים. וגם הטיול שלי בגבעתיים היה קצר יותר מהמתוכנן כי נאלצתי לעשות אותו בערב החג.
      לטובת אמצעי הפרסום הדלים של האגודה, עדיף להפיק את הפוסטרים מוקדם יותר, ואפילו על חשבון כמות הפרטים המופיעים בהם, כדי שניתן יהיה לתלות אותם בזמן וביותר מקומות.

אני אחשוב על עוד דברים מאוחר יותר.

• #168828 הגב
      NY
      משתתף

אבקש *לא* לכתוב ביקורות על פנטסי.קון כאן, אלא בעמוד המיוחד שיצרנו לטובת העניין, כאן.
      תודה.

מציג 2 תגובות משורשרות
מענה ל־פנטסי.קון2002 – הפקת לקחים ובקשות לעתיד

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: