תחרות הקצרצרים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה תחרות הקצרצרים

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161279 הגב
      יעל
      משתתף

נראה שהתחרות הוכתרה בהצלחה. יש כמות סבירה של יצירות, ויש שם כמה וכמה סיפורים טובים במיוחד. לשופטים תהיה עבודה קשה לדעתי (בהנחה, שהפעם לא הוגנבו מעטפות :-) ).

כל הכבוד למי שהחליט להגביל את מספר הסיפורים לכותב. זה עבד.

• #168791 הגב
      Boojie
      משתתף

שלמיטב ידיעתי, הגרפומנית הראשית בתחרות הקודמת הייתי אני (שלחתי שבעה סיפורים, אם אני זוכרת נכון), וזה דווקא עבד… :-P בכל אופן, אכן נדמה שהיה שיפור מסוים ברמת הסיפורים, או אולי לא שיפור דווקא, אלא שנשלחו הרבה פחות סיפורים גרועים (נדמה לי שמספרם הכולל של הסיפורים הסבירים ומעלה בתחרות די דומה למספר שהיה בתחרות הקודמת). לא רק זה, גם ראינו הפעם הרבה פחות עילגות לשון.
      אבל הפעם חייבת להיות תוצאה מעניינת, כי אני הקפדתי לשלוח סיפור שלא יזכה, בגדר בדיחה. נמאס לי מהבדיחות החבוטות על חשבוני, כך שהפעם נראה זוכה אחר…

• #168792 הגב
      NY
      משתתף

אכן, הנתונים נכונים. בתחרות הקודמת הזוכה במקום הראשון (בוג'י) שלחה שבעה סיפורים, הזוכה במקום השני (גל) שלח שישה, והרבה חבר'ה שלחו חמישה, ארבע ושלושה.
      אני אף מסכים כי התוצאה תהיה מעניינת, אך זאת מהטעם הפשוט שמעולם לא ראיתי תחרות סיפורים, כאן באתר, שתוצאתה *לא* מעניינת… ;-)

• #168793 הגב
      Nemo
      משתתף

במקרה הסיפור שהוצאת הוא תחת הכותרת "שוב"?
      :-)

• #168794 הגב
      Boojie
      משתתף

יותר מזה – ברור לך שלא היית צריך לשאול את זה, נכון?

• #168795 הגב
      Boojie
      משתתף

פרסמתי לאחרונה (בפורום אורט) "סיפור" לתחרות, שנכתב במצב רוח מחורפן ביותר. מי שרוצה לקרוא את ה"סיפור" ואת השתלשלות האירועים שהובילה אליו, מוזמן.

• #168796 הגב
      Nemo
      משתתף

ברור כמו כריסטל,
      בדיוק כמו שלא היית צריכה בכלל להגיב להודעה הקודמת שפירסמתי ;-)
      חג שמח

• #168797 הגב
      Boojie
      משתתף

:-P

• #168798 הגב
      יעל
      משתתף

אני בטוחה שכל מה שהם שלחו היה טוב מאוד, או במקרה הגרוע ביותר – סביר.

הבעיה היתה שמאחר שלא היתה הגבלה, אנשים שלחו את הדבר הראשון שיצא להם מתחת לידיים אפילו בלי לעשות הגהה כמו שצריך, ולכן היתה שם כמות מדהימה של זבל, שהסיפורים הטובים יותר היו קבורים בה, כמעט בלי יכולת להבחין בהם.

אם כולם היו מתייחסים לכתיבה שלהם ברצינות כמו בוג'י וגל, אני בטוחה שלא היה צריך להגביל הפעם.

עכשיו רואים שכמעט כל הסיפורים, גם אם הם לא טובים (לדעתי חלקם לא טובים), הם לפחות מושקעים כמו שצריך, ואנשים חשבו לפני ששלחו אותם. זו היתה המטרה, לא?

• #168799 הגב
      גל
      משתתף

ברובו הגדול היה זבל. כלומר אלו היו רעיונות לסיפורים, אבל לא סיפורים של ממש.
      בכל אופן, אני מבקש להפסיק את הדיון על טיב הסיפורים בתחרות הקודמת (והעכשווית) כאן בפורום. עוד כמה ימים יתפרסמו תוצאות התחרות כמאמר באתר ואז תוכלו להגיב שם כאוות נפשכם.
      תודה.

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־תחרות הקצרצרים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: