חלון לעולם חדש – אנימה מנגה ושאר ירקות

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה חלון לעולם חדש – אנימה מנגה ושאר ירקות

מציג 8 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161249 הגב
      cheshercat
      משתתף

ההרצאה של רז גרינברג על הייאו מיאזאקי (שנערכה במסגרת ההרצאות ע"ש גפן) הייתה פשוט נפלאה!!!
      בתור מי שהדבר היחיד שהיא מכירה (וגם זה בקושי) בעולם האנימה זה את "הנסיכה מונונוקי", זכיתי בהצצה חטופה לעולם קסום מעניין ולא מוכר (ולפרקים לא מובן, אבל רק בגלל שהוא ביפנית).
      עד היום גם רק שמעתי שמועות על ההרצאות של רז ואתמול הייתה לי הזכות לחזות בדבר האמיתי – שעתיים (כמעט) של שליטה מדהימה בחומר שהועבר לנבערים שכמוני בצורה בהירה ומרתקת.

והכי נחמד – יש צ'שר יפני. הוא נראה כמו פרבי והוא יודע גם לשאוג :-)

• #168637 הגב
      אמבר
      משתתף

שרז ירצה גם בפנטסי.קון

• #168638 הגב
      cheshercat
      משתתף
    • #168640 הגב
      Dragoran
      משתתף

לגבי טוטורו, אני חשבתי שהחתול של קיקי (צי'צי') הוא מועמד יותר מתאים לצשר (אבל זה רק אני…)
      בלינק הבא יש כמה תמונות נחמדות מהסרטים של סטודיו ג'יבלי (הסטודיו של מייזאקי)
      http://www.animecellar.com/animecels/mononoke/mononoke.html

• #168641 הגב

עכשיו מה זה בא לי לראות את הסרטים המלאים. רז בהחלט יודע לעשות חשק, המון חשק. אפילו את מונונוקי בא לי לראות פעם נוספת.

• #168644 הגב
      NY
      משתתף

אבל רז – האם קיבלת, לפני זמן מה, את הדואר האלקטרוני ממני בעניין האתר שלך? היו לי כמה הצעות לשיפור וכן הצעתי לעזור לך בכך. למיטב זכרוני, מעולם לא קיבלתי תגובה…

• #168649 הגב
      ?? ???????
      משתתף

"עליסה בארץ הפלאות" הוא אכן אחד מהספרים האהובים על מיאזאקי, וחתול הצ'שר אכן שימש השראה ל-"טוטורו" וכנראה גם (למרות שלא מצאתי לכך התייחסות ישירה) לחתול ג'יג'י ב-"שירות המשלוחים של קיקי". "טוטורו" הוא סרט ש-"עליסה" השפיע עליו גם במונחי עלילה (צריך לראות את הסרט) וטוטורו בהחלט קיבל כמה מהגנים של חתול הצ'שר (יש לפחות סצינה אחת בסרט שבה מיאזאקי גנב מקרול בלי בושה…).

• #168651 הגב
      cheshercat
      משתתף
    • #168655 הגב
      ???
      משתתף
מציג 8 תגובות משורשרות
מענה ל־חלון לעולם חדש – אנימה מנגה ושאר ירקות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: