המימד (או מה שנשאר ממנו)

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה המימד (או מה שנשאר ממנו)

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161247 הגב
      Evil
      משתתף

אינני יודע אם אני היחיד שנתקל בכך, אך המימד החדש הגיע אלי כשכל דפיו דבוקים אחד לשני. תוך כדי ניסיון להפריד בין העמודים אבדו לנצח(=נקרעו) לפחות שליש מהם. ככלל, המימד נראה כאילו הוא שכב בשלולית מצחינה כשבוע ולאחר מכן נשלח אלי במעטפה צחה כשלג. ניתן להסיק מכך שההתעללות בחוברת, יהי טבעה אשר יהיה, התרחשה *לפני* שהיא נשלח אלי.

אם אני היחיד שנתקל בתופעה מעציבה זו, ניחא. אך אם זו תופעה רווחת, מן הראוי לבדוק היכן בדיוק מאוכסנות החוברות לפני שליחתן לקוראים.

בעלי שררה רלוונטיים, לטיפולכם.
      (ובתודה מראש)
      Evil

• #168631 הגב
      ארז
      משתתף

פנה אליו, טלפונית או במייל, וחוברת חדשה תישלח אליך.
      אני מאמין שהתופעה חד פעמית. התנצלותי.

• #168632 הגב
      גל
      משתתף
    • #168634 הגב
      NY
      משתתף

הנוזל ההוא הנו, מסתבר, ריר ברונטוזאורים אותנטי, תוצא של עוד אחת מהרפתקאות הועד ומכונת הזמן. בנסיון לחסוך אנרגיה, עלויות וזמן, הוחלט לרתום את הבהמות הנ"ל למכונת הדפוס של המימד. היות וקשה לאפסן ברונטוזאורים בבניין הלא גדול העומד לרשות ההוצאה לאור, הועברה מכונת הדפוס על עובדיה לתקופת הדינוזאורים לפרק זמן בלתי מוגבל. כך הושגו גם כמה מטרות צדדיות:
      א. היו"ר הצליח, סוף סוף, לעסוק בספורט עליו הוא חולם כבר שנים: סקי-טי-רקס
      ב. חברי ועד עודפים "הוצאו לגמלאות" (בועד המקורי היו עשרים וחמישה חברים, ביניהם שופט בבג"צ, אורי גלר וח. נ. ביאליק)
      ג. המימד הגיע לידי החברים בזמן

למרות אמצעי השמירה הקפדניים – קולר וזמם לכל ברונטוזאורוס – הצליחה אחת הבהמות להגשים חלום ישן וללעוס כמה מגליונות המימד בעודם רכים וטריים מן הדפוס. גליונות אלה הנם, כמובן, בעלי ערך רב לאספנים, אם כי ערכו של הברונטוזאורוס עצמו גדול עוד יותר. זה האחרון שמור לבטח, מפוחלץ, בסלון ביתו של היו"ר, ועל פניו חרוט הרגש האחרון שעבר בו, בעודו מקנח את ארוחתו בפועל דפוס, כאשר החל תוכן המימד לחלחל בדמו:
      "האימה! האימה!"

• #168635 הגב
      שלמקו
      משתתף

מכיוון ש*מישהו* שוב שכח להזמין כמה ביולוגים לטיול, אולי תוכל לשלוח לנו דגימה של המימד? יש לנו תיאוריה שמערבת את אלו ששמם לא יוזכר כאן והם לא טמפלרים (אבל ניתן לרמוז שמצבם די *שמ*ו*ר*) וריר של ברונטוזאורים. יותר נכון, דיפלודוקים, אבל זה אותו דבר.

• #168636 הגב
      גל
      משתתף

שזה מטופל

• #168642 הגב
      ???
      משתתף
    • #168647 הגב
      ???
      משתתף

ואפשר לקנות את זה בחניות בכלל?

• #168648 הגב
      יעל
      משתתף

(מה שעוד לא עשיתי, ולכן אני לא מקבלת את המימד)

• #168650 הגב
      ארז
      משתתף

ינשוף ויעל, כדאי שתירשמו.
      מאחר והולך להיות מבצע מעניין מאוד לחברי אגודה בנושא נרשמים חדשים, כדאי מאוד.
      למסוקרנים – המשך יבוא.

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־המימד (או מה שנשאר ממנו)

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: