ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › לא יעלה על הדעת!!!
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 10 חודשים by NY.
-
מאתתגובות
-
-
anakin 2משתתף
שבאתר האגודה, בפורום האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה יכונה יו"ר האגודה בכינויים שמפאת כבוד הפורום (האבוד) לא אחזור עליהם, והודעה זו תחזיק מעמד יותר מעשר דקות.
אינני נכנס כלל לויכוח שהתנהל בנוגע למועד הבחירות. הוא אינו רלוונטי כעת.
לפורום זה יש כללים – והחשוב שבהם הוא תרבות הדיבור, והכבוד בין אדם לחברו, ובעיקר לאדם שבפועלו – לטוב או לרע, לטעמכם או שלא, מנהל את האגודה ללא כל שכר.אני דורש ובמפגיע, כי ההודעות המכילות את הביטויים גסי הרוח שפורסמו כאן – יימחקו לאלתר.
לא ייתכן שכללי הפורום הבסיסיים ביותר יכופפו בכל פעם שהמקורבים לצלחת תופסים את הקריז על מישהו – על אחת כמה וכמה כאשר המדובר בפגיעה ישירה, בוטה ומעליבה ביו"ר האגודה.וסליחה על הבוטות, שאף אחד לא יבלבל לי את המוח על ביקורת לגיטימית – ביטויים מסוג זה אינם לגיטימיים ומי שמעוניין להכניס אותם לז'ארגון של האגודה, מוטב לו כי יקום ויעזוב שכן אינני מוצא בליבי כל סובלנות לביטויים שכגון אלו.
עצם פרסום הביטיים הללו שלא לאמר העובדה שטרם נמחקו היא חוצפה יוצאת דופן, יהירות ועזות מצח, ואני פונה למנהל האתר הזועם להחיל את זעמו גם כאן!
-
NYמשתתף
א. תגובתי להודעה הנ"ל מכילה את הסיבות המדויקות מדוע לא נמחקה.
ב. אבקשך בכל לשון של בקשה: להבא, אנא פנה אלי ישירות בדואר אלקטרוני, ICQ או טלפון (יש לך לפחות אחד מהם) בבקשות שכאלה. הדבר נוגע גם לכל שאר חברי האגודה או משתתפי הפורום המעוניינים לחוות דעה על ההתרחשות כאן. אנו אמורים לדון כאן, אני מזכיר לכולם, בענייני האגודה, *לא* בענייני דרך ניהול הפורום.
ג. אבקש *לא* להגיב לעץ זה. טענות ומענות: Email.
-
-
מאתתגובות