ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › רק רציתי לומר תודה לכל מי שארגן
- This topic has 32 תגובות, 16 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 10 חודשים by שמואל.
-
מאתתגובות
-
-
אמברמשתתף
את ההקרנה הזו כי היה מדהים
-
???משתתף
שתפיסתית קצת לא מסתדר לי עם הקהל המסורתי שלהם – הפעם, כל הכבוד לוואלה, ובגדול. הרעיון והביצוע….הרבה תודה!
-
שמואלמשתתף
אני אפילו מוכן לא לקרוא לפיטורו ורק להסתפק בלשרוף קצת את המועדון
-
גרומיטמשתתף
האירוע האחרון הוא עוד אחד בשורת האירועים שהועד הנוכחי היה מעורב בביצועם ובארגונם השנה, במה שמתגלה כאחת השנים הפוריות ביותר שהיו לאגודה מעולם. חברי הועד עשו השנה המון ונראה לי שהם לא זוכים למספיק קרדיט על פעילותם כפוית הטובה והמפרכת.
בתקופה האחרונה נשמעו ברמה קולות (מעטים אמנם, אבל רמים) שלא הסכמתי איתם לגבי התנהלות האגודה וזו כמובן זכותם. כשלעצמי, אני רואה צורך להודות לאגודה על האירוע האחרון ועל אלה שקדמו לו ולהביע את תקוותי שחברי הועד הנוכחי יתמודדו שוב. ובעיקר אני מתכוון להדס, עירית וארז שאני מכיר מקרוב את מידת ההשקעה והמאמצים שהם שמו השנה באגודה.
-
רנימשתתף
-
ארזמשתתף
אני שמח שאנשים מרוצים מפעילות הוועד.
נדבר שוב על נושא הבחירות החל מתחילת ינואר, אני מניח. -
גלמשתתף
הועד הנוכחי שולת!!!1
-
???משתתף
אם ני יעמוד במילתו וימחוק מהפורום תעמולת בחירות כפי שהצהיר.
אני כשלעצמי מתנגד למחיקת תעמולת בחירות (או כל נושא רלוונטי אחר) אך מאידך אני תומך נלהב בקונסיסטנטיות של מנהל האתר.
-
NYמשתתף
ותומך בכל לב בזכותי הקדושה להחליט, *לבדי*, מהי תעמולת בחירות ומה לא. אני גם תומך בזכותו הטבעית של כל משתתף בפורום לסתום את פיו אם אין לו משהו אינטליגנטי להגיד. אני עקבי ("קונסיסטנטי" בעברית) להפליא בדיעותי אלה ובדרך ניהול האתר הנובעת מהן.
בקיצור – חפש לך מישהו אחר לטפס עליו, ומהר. -
???משתתף
טעית בכך שאסרת בצורה גורפת לפרסם תעמולת בחירות בפורום ובמקום להודות ולתקן אתה דבק בתירוץ המטופש "אני אחליט מהי תעמולת בחירות".
קריטריונים ברורים הרי לא תפרסם וגם אם כן תעמוד על זכותך לפרשם בצורה החביבה עליך ("שחור – עיין ערך לבן" וכדומה).
-
גלמשתתף
איפה בדיוק בפתיל זה יש תעמולת בחירות?
-
NYמשתתף
ולפני שיפתח מר משלם את מלעסותיו לפלוט איזו שטות חדשה, או לענות את התשובה הלא נכונה לשאלה רטורית, אבהיר:
*אין בפתיל זה תעמולת בחירות על פי כל הגדרה רציונאלית של המושג*.ואם המילים "הגדרה רציונאלית" אינן מספקות את מר משלם, יסתפק מר בהסבר הרגיל, לאמור – *כי אני אמרתי*.
-
NYמשתתף
אין לי שום כוונה לפרסם "קריטריונים ברורים" בנושא "מהי תעמולת בחירות", שכן חטטנים ותוקעי-מקלות-בגלגלים כמר משלם ישמחו מיד לנתחם באריכות ולנסות למצוא בהם פגמים מפגמים שונים. היות וכל אדם בר דעת פרט למר משלם יודע היטב מהי תעמולת בחירות, והיות ותרומתו של מר משלם לדיון כאן מתמצית, למרבה הצער, בקרקורים חוזרים ונשנים על מיני זוטות תוך נסיון מעורר רחמים להתבלט על ידי כך, איני רואה כל סיבה לתת לו חומר נוסף ללעיסה. גם כך אנו זוכים למנת יתר שלו.
-
???משתתף
אני מקבל. תשבוחות לועד הנוכחי הן לא בהכרח תעמולת בחירות.
[ זה לא מפחית מזה שאני חושב שני מעצבן וטועה (באופן כללי ובפרט בכל עניין שהוא). ]
-
גל מבולבלמשתתף
אלא אם כן אתה גם מגדיר טרוניות וטענות נגד הועד כתעמולת בחירות, שאז גם הודעות אלו צריכות להמחק לפי הגדרתך.
-
שמואלמשתתף
-
Boojieמשתתף
למה לעזאזל צריכים להתפתח פה הויכוחים המטופשים האלה? למה לעזאזל כל מי שמעביר ביקורת על מדיניות הניהול של ניר צריך להיות ישר מותקף? למה לעזאזל צריך להעביר ביקורת בצורה כל כך קנטרנית? ואיך לעזאזל הקשקוש הזה הצדיק את כל הפתיל המטופש הזה?
בחיאת, אנשים, אין לכם פרופורציות? למה אתם *מלכלכים* את הפורום עם הויכוחים הילדותיים האלה?
אני מצהירה בזאת מעל דפי הפורום, שחור על גבי לבן: בפעם הבאה שמתפתח פה כזה ויכוח מטופש, אני מוחקת אותו. ולא מעניין אותי אם האחראי לו הוא ניר, ארז או אלוהים בכבודו ובעצמו. נמאס לי מהשטויות האלה בפורום! -
NYמשתתף
-
אסטרו-נעמימשתתף
היה מדהים ,היה נפלא, ומזוית המבט שלי על הסרט – היה גדול מהחיים
-
שלמקומשתתף
-
ארזמשתתף
לדירוג האחראי, כמובן…
"ניר, ארז או אלוהים"…. זו הרוח הנכונה, בוג'י. -
GODמשתתף
ניר הזועם וארז הקשוח מאחורי. אני חושש לכסאי.
-
???משתתף
'ארז' באיות הפוך זה 'זרא'.
[ וואו! ]
-
???משתתף
ניסיתי לחפש בכל מני מקומות הגדרה קוהרנטית של המושג "תעמולת בחירות" ולא הצלחתי למצוא כזו. המילון מגדיר "תעמולה" באופן כללי אך גזירת המונח "תעמולת בחירות" ישירות מהגדרה זו תקבל משמעות רחבה יתר על המידה (בפרט ההודעה האמורה תחשב תעמולת בחירות). גם מנהל האתר סירב לקבוע קריטריונים אשר יגדירו את המושג היטב.
על כן פניתי למנועי חיפוש בנסיון למצוא הגדרה כלשהי למושג. "חוק הבחירות (דרכי תעמולה)" (התשי"ט – 1959) קובע איסורים וסייגים על תעמולת בחירות אך אינו עוסק ישירות בהגדרתו של המושג.
כמו כן מצאתי איזכור לטענת ערוץ 7 בדיוני ועדת הבחירות המרכזית טרם הבחירות האחרונות. לועדת הבחירות הוגשה עתירה המאשימה את ערוץ 7 בהפצת תעמולה לטובת המועמד אריאל שרון. ערוץ 7 טען כי השידורים בהם מדובר אינם מהווים תעמולה. בפסיקתו קבע יו"ר הועדה, השופט מיכאל חשין, כי ההגדרה המדויקת של תעמולת בחירות אינה ברורה. במקרה הנדון, אגב, פסק חשין כי ערוץ 7 לא עבר על הוראת החוק.
מאמר נוסף שמצאתי דן בדרכי תעמולה והשפעתן על קהל הבוחרים. גם שם אין הגדרה מדויקת של המושג ומוזכרת בו (אם כי לא בהבלטה) העמימות שבמושג. במאמר זה מובאים מספר תקדימים בהם פורש המושג "תעמולת בחירות" לחומרה: הסרט "הלהקה" לא הוקרן בטלוויזיה כיוון שהשחקן מאיר סוויסה ששיחק בו היה מועמד במקום לא ריאלי (80) ברשימת מר"צ לכנסת. שחקן הכדורגל משה סיני נאלץ לפרוש מרשימת המערך על מנת לאפשר את שידור הדרבי התל-אביבי בטלוויזיה.
על פניו נראה מדוגמאות אלה שהכללת ההודעה הנידונה בתחום "תעמולת הבחירות" אינה משוללת כל בסיס. לכל היותר ניתן לטעון כי אימוץ הגדרה ליברלית של "תעמולת בחירות" מתאים יותר לאופי האגודה ולתחומי פעולתה. אני יכול לקבל טענה כזו (וראה תגובתי להודעתך הקודמת) אך נדמה כי מכאן ועד הפסקנות המובעת בהודעתך הנוכחית הדרך ארוכה.
-
???משתתף
ניסיתי לחפש בכל מני מקומות הגדרה קוהרנטית של המושג "תעמולת בחירות" ולא הצלחתי למצוא כזו. המילון מגדיר "תעמולה" באופן כללי אך גזירת המונח "תעמולת בחירות" ישירות מהגדרה זו תקבל משמעות רחבה יתר על המידה (בפרט ההודעה האמורה תחשב תעמולת בחירות). גם מנהל האתר סירב לקבוע קריטריונים אשר יגדירו את המושג היטב.
על כן פניתי למנועי חיפוש בנסיון למצוא הגדרה כלשהי למושג. "חוק הבחירות (דרכי תעמולה)" (התשי"ט – 1959) קובע איסורים וסייגים על תעמולת בחירות אך אינו עוסק ישירות בהגדרתו של המושג.
כמו כן מצאתי איזכור לטענת ערוץ 7 בדיוני ועדת הבחירות המרכזית טרם הבחירות האחרונות. לועדת הבחירות הוגשה עתירה המאשימה את ערוץ 7 בהפצת תעמולה לטובת המועמד אריאל שרון. ערוץ 7 טען כי השידורים בהם מדובר אינם מהווים תעמולה. בפסיקתו קבע יו"ר הועדה, השופט מיכאל חשין, כי ההגדרה המדויקת של תעמולת בחירות אינה ברורה. במקרה הנדון, אגב, פסק חשין כי ערוץ 7 לא עבר על הוראת החוק.
מאמר נוסף שמצאתי דן בדרכי תעמולה והשפעתן על קהל הבוחרים. גם שם אין הגדרה מדויקת של המושג ומוזכרת בו (אם כי לא בהבלטה) העמימות שבמושג. במאמר זה מובאים מספר תקדימים בהם פורש המושג "תעמולת בחירות" לחומרה: הסרט "הלהקה" לא הוקרן בטלוויזיה כיוון שהשחקן מאיר סוויסה ששיחק בו היה מועמד במקום לא ריאלי (80) ברשימת מר"צ לכנסת. שחקן הכדורגל משה סיני נאלץ לפרוש מרשימת המערך על מנת לאפשר את שידור הדרבי התל-אביבי בטלוויזיה.
על פניו נראה מדוגמאות אלה שהכללת ההודעה הנידונה בתחום "תעמולת הבחירות" אינה משוללת כל בסיס. לכל היותר ניתן לטעון כי אימוץ הגדרה ליברלית של "תעמולת בחירות" מתאים יותר לאופי האגודה ולתחומי פעולתה. אני יכול לקבל טענה כזו (וראה תגובתי להודעתך הקודמת) אך נדמה כי מכאן ועד הפסקנות המובעת בהודעתך הנוכחית הדרך ארוכה.
-
???משתתף
חוק הבחירות (דרכי תעמולה):
http://www.knesset.gov.il/elections/chakika/darchey_taamula.html
המאמר:
http://www.amalnet.k12.il/sites/commun/library/pirsum/comi0367.htm
-
גרומיטמשתתף
בחיי שניסיתי להימנע מלהגיב לויכוח הלא רלבנטי הזה, אבל מסתבר שזה קשה מדי.
כהבהרה – אני לא מתמודד בעצמי לאגודה, לא מתכוון להתמודד לועד האגודה, ואין לי אינטרס אישי בזכיה של אנשים מסוימים בבחירות על חשבון אחרים. מאידך, אני בהחלט מרוצה מרוב פעולותיו של הועד הנוכחי (למען החור השחור והמוזנח ששמו יחסי-ציבור) וחושב שהם לא מקבלים מספיק קרדיט על ההשקעה שלהם.
ההגדרה של ההודעה המקורית שלי כתעמולת בחירות דורשת חשיבה צדקנית ומתקטננת במיוחד, שאני משוכנע שאינך ניחן בה, כך שלא עדיף לעזוב את הנושא הזה לפני שיאמרו כאן עוד שטויות? כבר נוכחנו באורט וכאן כמה טעם רע יכול להישאר מויכוחים פורומיים על נושאים קטנים וחסרי חשיבות. שמור את האנרגיה שלך לדברים שבאמת משנים. למשל – רד קצת על הניק של NY שמעצבן את כולם כאן בעליזות שלו.
-
NYמשתתף
רצית לומר – *לפניך*…
-
Preacherמשתתף
לך תחפש את *זה* במילון.
-
Boojieמשתתף
למקרה שלא הבנת בפעם הקודמת שהסברתי את זה: תפסיק לבלבל את המוח עם הויכוח המטומטם הזה, הבנת??? הפורום הזה הוא לא פורום חוק ומשפט, האגודה היא לא בית המשפט העליון, ואף אחד כאן לא שם קצוץ על אוסף התקדימים והחוקים המטופש שלך. לא מעניין פה אף אחד מה הגדרתה החוקית, המילונית או כל הגדרה אחרת של תעמולת בחירות, וצריך להיות לך מינימום השכל להפסיק לבלבל את המוח כשמבקשים ממך.
אתה רוצה לעשות מעצמך אידיוט ונודניק? בכיף. לא כאן, ולא על חשבון שטח פורום שמיועד לדברים חשובים יותר. ואני רוצה להסב את תשומת לבך לעובדה שאני *לא* נוהגת להתבטא ככה בדרך כלל. זכית בכבוד מיוחד, ואתה צריך להרגיש הרבה מאד גאווה על כך. או לא.
אז הנה הסבר במילים קלות: כשמנהלת הפורום מתעצבנת ודורשת להפסיק ויכוח כי הוא מטומטם ולא שייך לפורום, *מפסיקים את הוויכוח*. אפילו אם אתה *ממש ממש ממש בטוח* שאתה צודק. הפעם הבנת? -
איילת אלונימשתתף
אירוע כייפי לאללה.
בהתחלה עמדתי בדוכן העמותה למשחקי תפקידים עם דותן, יואב איוב ושחר, ויחד איתם ניסיתי כמיטב יכולתי להראות לאנשים את האור. אח"כ הייתי בהרצאה על השפעת היצירה של שר הטבעות על כתיבת מד"ב ופאנטסיה. הרצאה מצויינת ומרתקת. דותן, זו הזדמנות לי להודות שהסכמת להישאר בדוכן ולתת לי ללכת להרצאה. אתה ויקינג קדוש. זה מה שאתה. האיש שנולד עם הסניץ' ביד. Da MAN. תודה.
ואז… ההקרנה. מה לומר, יצאתי משם בברכיים פקות, בפנים רטובות וחיבקתי באושר כל דבר שעבר בדרכי. תודה לאגודה על ההקרנה, ועל ההזדמנות לחדש (סוף סוף) את החברות מעלת האבק שלי. לא יאומן כמה "המימד העשירי" קיבלתי לפתע…
איילת
-
שמואלמשתתף
בעיקרון על של גרומיט אבל אני מוכן גם לחתום על המילים שלך שחתמת על המילים שלו.
ובזאת באנו על החתום:
שמואל שמואל (אנאלפאבת)
-
-
מאתתגובות