ממשק חדש לאתר האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה ממשק חדש לאתר האגודה

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161191 הגב
      NY
      משתתף

במסגרת מאמצינו למען עולם טוב יותר, אנו שמחים לחנוך ממשק/עיצוב חדש לאתר האגודה. הממשק הנ"ל מיועד בעיקר לאלה מאתנו הנאלצים לעבוד עם מודמים איטיים, מספר מוגבל של צבעי מסך או תוכנות ישנות (Netscape 4.x, ותגיד שלא דואגים לך, גל…)
      העיצוב החדש נעשה על ידי, והוא כולל מינימום גרפיקה, אם כי כמה מהאלמנטים הגרפיים המצוינים של RedFish (שאחראי לעיצוב *הטוב* הנוכחי) נשארו על כנם.

כדי לנסות את העיצוב החדש, נקטו בצעדים הבאים:
      1. הכנסו לתפריט "התאמה אישית".
      2. אם עדיין אין לכם עדיין חשבון – צרו חשבון חדש, ולאחר מכן לחצו על "לשנות את פרטי החשבון שלך". אם כבר יש חשבון אך אינכם מחוברים אליו – הכנסו לחשבון ולחצו כנ"ל. אם אתם כבר Logged In, יופיע התפריט הנ"ל מיד עם הלחיצה על "התאמה אישית"
      3. בתפריט זה, בסעיף *עיצוב*, בחרו "*פשוט – LIGHT*".
      4. לחצו על הכפתור "שמור שינויים" (משתמשי Netscape לא יראו את העברית – אבל זהו ה*כפתור* היחיד בטופס).
      5. במסך שיופיע, לחצו על "חזור לעמוד הראשי כשהוא מותאם לפרטי החשבון שלך"

זה נשמע מסובך בהרבה ממה שזה באמת.

כדי לחזור לעיצוב הרגיל (*והיפה!*), בצעו את התהליך שוב ובחרו "*רגיל – Standard*".

טענות ומענות: בדואר אלקטרוני, תודה רבה. לחצו כאן.

• #168214 הגב
      שלמקו
      משתתף

יעיל, טיפה פחות ברור במבט ראשון מהממשק הרגיל וכמובן פחות יפה, אבל עומד בכבוד בתור אופציה למי שהממשק הרגיל לא טוב. רק לחפש את הלינק להתאמה האישית לקח קצת זמן.

• #168215 הגב
      NY
      משתתף

אבל אנשים נטולי התאמה אישית רואים סימון גדול מהבהב הצורח בכל ישותו "התאמה אישית", מימן לתפריט הרגיל. הכיצד לא מצאת?

• #168217 הגב
      שלמקו
      משתתף

אנשים נטולים התאמה אישית רואים סמל מהבהב גדול. אנשים שנכנסו להתאמה האישית שלהם (וזו הדרך היחידה לעבור לגרסת הלייט- פחות מ33% מהגרפיקה- של האתר), רואים סתם לינק- ואם הם רוצים לעבור מגסרת הלייט לגרסה הרגילה, צריך לחפש את הלינק בין שורה של לינקים אחרים- שזה אפשרי, ופשוט, אבל לא ברור כל כך וצורך מספיק זמן בשביל להחשב בפיצ'ר לא מוצלח.

למשל- אם הלינק להתאמה אישית, גם בגרסת הלייט, יהיה ישירות מעל הלינקים של הפורומים- דיינו.

• #168220 הגב
      גל
      משתתף

שמעתי תלונות על כמה הממשק החדש הוא מכוער. הוא לא. זה לא מכוער, זה פשוט וריק, זה הכל. שוב, תודה.

• #168221 הגב
      NY
      משתתף

זו אכן מטרת הממשק: פשטות ואפשור גישה לאנשים בעלי חומרה/תוכנה ישנה.

• #168228 הגב
      NY
      משתתף

כי מיקום הקישור לעמוד הראשי לא ברור. בגרסת הטקסט יש תפריט טקסט, וזהו. כל מי שהצליח לשנות את עיצוב האתר יודע כבר מהי "התאמה אישית", וכל שנותר לו הוא לחפש זאת בתפריט הטקסט הפשוט, הרגיל והקריא. לא צריך לכער את העיצוב ההוא מעבר למה שהוא כרגע.

• #168232 הגב
      Boojie
      משתתף

מה בדיוק היתה הבעייה שלו למצוא את ההתאמה האישית. קיבלת תשובה. מה אתה רוצה ממנו עכשיו? גם לי לקח זמן למצוא את ההתאמה האישית בעיצוב המצומצם. אני מניחה שאם הייתי משתמשת בו באופן קבוע, זה לא היה לוקח לי כל כך הרבה זמן, כי הייתי רגילה למבנה. אבל זה לא סותר את העובדה ששלמקו נתן לך תשובה פשוטה ומדוייקת על מה ששאלת אותו.

• #168233 הגב
      NY
      משתתף
    • #168235 הגב
      ???
      משתתף
    • #168238 הגב
      NY
      משתתף
    • #168249 הגב
      שלמקו
      משתתף
מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־ממשק חדש לאתר האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: