חנוכיית פתיל הטרמפים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה חנוכיית פתיל הטרמפים

מציג 12 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161188 הגב
      צור 4
      משתתף

לאור דרישת הקהל, כל המעוניין לתת למצוא טרמפ שר הטבעות מוזמן לעלות כאן. ובעזרת השם, והיזמה החפשית – מי שירצה יגיע.
      אתכבד ואציע טרמפ איתי, עד ארבעה מקומות פנויים כרגע , יציאה מחדרה, דרך הכביש הישן או החדש.
      תגובה לדואל"י או כאן.

• #168196 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

ככל הנראה שאוכל לספק טרמפ לחיפה ו/או יקנעם לאחר האירוע. יהיו לי שני מקומות פנויים.
      לצערי, זה עדיין לא סגור סופית שכן עדיין איני בטוח אם בכלל יהיה לי צורך לנסוע צפונה לאחר האירוע.
      תשובה בנושא תהיה לי כנראה לקראת סוף השבוע הנוכחי.
      בכל אופן, אם יש מעוניינים/ות, שלחו דואל (באנגלית). כרגיל, כל הקודם זוכה.

• #168209 הגב
      ???
      משתתף

במידה ואני אכן אגיע אליו (אם יהיה לי טרמפ חזרה זה מעלה מאוד את הסבירות…)

כמו כן, נשלח לך דוא"ל באנגלית קלוקלת בנושא. אודה לך אם תודיע לי בדוא"ל במידה ואכן תוכל לקחת אותי.

• #168219 הגב
      Talash
      משתתף

צריך טרמפ לרעננה בחזרה מהאירוע. אשמח אם מישהו יעזור. אפשר ליצור קשר דרך דואל או דרך כאן.

• #168229 הגב
      גל
      משתתף
    • #168236 הגב

אתה מוזמן להצטרף אליי,אני אהיה במדי חייל של חיל האויר או בחולצה לבנה עם תדפיס של הכריכה של "ההוביט",הגרסה הלבנה,שמי רמי.

• #168237 הגב
      VultureSlayer
      משתתף

שלום אנשים!
      אני צריכה טרמפ חזרה לנהריה או לפחות לחיפה אחרי ההקרנה,מישהו מוכן לעזור,בתודה רבה רבה מראש…
      פרטים:
      יפעת הרניב
      טלפונים:
      עבודה-08-8685055
      פלאפון-054-685618

• #168244 הגב
      שמואל
      משתתף

טרמפים באותו הזמן. עכשיו, בגלל הנסיעה חינם באוטובוסים, אם מ"צ תופסים אותך חבל לך על הזמן. אני פגשתי פעם שני מפק"צים בנח"ל שהיו במעצר 70 יום אחרי משפט קחנ"ר (קצין חינוך ראשי – תא"ל גולנצ'יק מעצבן עם כיפה) אחרי שהם תפסו טרמפים. לא נעים בכלל…

• #168247 הגב

קחנ"ר הוא לא גולנצ'יק ומעולם לא היה. הוא צנחן ומפקד לשעבר של בה"ד 1.

מעצבן הוא כן. הוא מסוגל לפלוט יותר בולשיט למטר רבוע מאשר כל קצין אחר שפגשתי (ופגשתי רבים).

כיצד אני יודע זאת, תשאל, ובכן אני שירתתי בחיל החינוך ויצא לי לראות אותו כל שני וחמישי (וזו לא חוויה מרנינה).

ול – Powers that be, קבלו את התנצלותי על האוף-טופיקיות הבוטה, אך טעויות כאלו יש לתקן.

• #168258 הגב
      גל
      משתתף
    • #168263 הגב
      ???
      משתתף

לאור דרישות העבודה, כנראה אסע לת"א בסביבות שש וחצי בבוקר ואגיע לאירוע משם. הצעה לטרמפ חזרה בעינה עומדת, אחרי ההרצאות.

• #168265 הגב
      untitled
      משתתף

אני צריך טרמפ צפונה (לחיפה או מזרחה לה או לכיוון עפולה) לאחר הסרט. 2 מקומות.

אני אשמח לכל הצעה.

בתודה רבה,
      רונן.

• #168268 הגב
      גל
      משתתף

נאלץ לבטל נסיעה מתוכננת (כלומר צפונה). לעומת זאת, אם יש מעוניינים בנסיעה רחובותה לאחר הסרט, תוכלו למצוא אותי באחד מדוכני האגודה (בהנחה שתראו הודעה זו. נו טוף).

מציג 12 תגובות משורשרות
מענה ל־חנוכיית פתיל הטרמפים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: