ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מי מיתמודד על חברות בועד?
- This topic has 21 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 11 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
כדאי שאנשים יציגו את עצמם
-
???משתתף
-
גלמשתתף
שבוע-שבועיים לפני-זה הזמן. ואאל"ט בוג'י וניר לא ירצו שזה יעשה כאן בפורום. אולי בדף החדשות כתגובה לידיעה על המפגש!
-
???משתתף
מקובל ביותר!
רק רצינו להכיר את המועמדים…
אבל נכון לא בפורום עצמו! -
זיו 1משתתף
אני זיו רובכם אולי מכירים אותי…
אני מציע מועמדותי ומקווה שהיותי לא חבר לא תגרום לאפליה…
אני רוצה להודות לכל מי שעזרו לי להגיע ולאחל לשאר המשתתפים בהצלחה
(איך קניתי את דעת הקהל בשורה האחרונה… עד שקוראים את זה… יש אפשרות לערוך
את הטקסט?) -
Kipodמשתתף
מצטער, זהו אכן המקום המתאים יותר לכך, וחלק עקרי מהסיבה לקיום הפורום – קיום דיונים הנוגעים לאגודה.
גל – כפי שאמרת, הידיעה בדף החדשות היא על -המפגש-, המכיל בעיקר את הבחירות. לא את הבחירות עצמן.וכן, אני בהחלט ארצה לדעת מי המועמדים המציגים את עצמם, -לפני- שאגיע לבחירות.
אחרת, אני חושש שזה יראה כמו תוכנית הכרויות – "קוראים לי יוכבד ואני אוהבת חלליות מהירות, ושיחות עמוקות אל תוך הלילה". לא תודה. -
NYמשתתף
גל, מה לעשות, צודק – לפחות עקרונית.
בכוונתי לפתוח "מאמר" במדור החדשות בנושא הבחירות, ולתת שם במה למועמדים השונים להתנצח.
למה לא כאן? כדי למנוע את הדיון הנ"ל מלהציף את הפורום, וכדי שאלה מאיתנו המעוניינים בחיים שקטים, ללא תעמולת בחירות וללא קשקושים, יוכלו להמשיך בכך ללא הפרעה.את ה-"מאמר" הנ"ל יש בכוונתי לפתוח כשבוע לפני מועד קיום הבחירות. אולי מעו יותר, אם יקום ועד האגודה ויבקש זאת (מה שלא יקרה, כנראה, היות וחברי הועד הנוכחי סובלים ממקרה קשה של הגיון בריא). אם שבוע לא מספיק למישהו כאן על מנת להחליט, כנראה גם תקופת חיים שלמה לא תספיק.
בכך סיימתי את נושא תעמולת הבחירות בפורום זה. מועמדים פוטנציאליים מתבקשים להמתין עד לשבוע שלפני הבחירות, כאמור. הודעות תעמולה כאן *יוסרו באכזריות*.
-
גלמשתתף
-
???משתתף
-
???משתתף
[ כנראה שזה יכול לקרות לכל אחד. עובדה, אפילו לי החליקה האצבע. ]
תעמולת בחירות ובכלל כל נושא התפקוד המצוי והרצוי של ועד האגודה הוא אחד הנושאים החשובים ביותר הנוגעים לאגודה שניתן לדון עליהם. מכיון שמטרתו של פורום זה הוא דיונים בנוגע לאגודה ותפקודה, זוהי שגיאה לא לאפשר כאן דיונים בנושא זה (כולל תעמולת בחירות בטוב טעם).
באופן מקביל האם היית ממליץ שלא לאפשר דיונים בנושא ספרים בפורום אורט בתקופה שלפני ההצבעה לפרס גפן?
-
זיו 1משתתף
אוקיי אז סתם יש לי סיפור הלכתי ברחוב לפגוש חבר בשם רולס אני והוא
טיילנו ופגשנו עוד חבר שצעק לנו "זיו, רולס, זה הדבר הכי טוב ששמעתם"
המשך יבוא…
מוגש מטעם עמותת זיו לשלטון (עמותה שלזיו אין שום קשר אליה אבל אנחנו משתמשים
ביוזר שלו כל הזמן…) -
גלמשתתף
רולז, לא רולס.
-
Boojieמשתתף
או שתימחק.
אדם שאינו חבר באגודה לא יכול להציג מועמדות לוועד. איש בפורום האגודה לא מתעניין בסיפורים מהסוג הזה. אנא קח זאת בחשבון לפני שיפול עלי התקף של מצב רוח עצבני ומחקני. -
NYמשתתף
מדוע אני צודק ואתם טועים:
א. כי לדיון ולתעמולה הנ"ל יש פוטנציאל חזק להתנפח בגדלם ולדחוק החוצה הודעות אחרות, חשובות באותה מידה (על פעילויות, מפגשים, הרצאות, הקרנות, אתרים וכו').
ב. כי לדיון ולתעמולה יש פוטנציאל חזק לרדת לפסים אישיים ולהדרדר להשמצות – דבר הגורם לי לרצות לבודד אותו ככל האפשר.
ג. טכנית: כי בניגוד לפורום, מאמר באתר *לא מעביר דף*, ואפשר לראות בו בבת אחת את הודעותיהם של כל המועמדים ללא צורף בקפיצות קדימה ואחורה בין דפים שונים.
ד. לאלו מבינינו המתקשים להבין הגיון פשוט, סיבה אחרונה בהחלט: *כי אני אמרתי*.אם יש למישהו תלונה עקרונית על תפקוד האגודה או הועד, הוא מוזמן לכתוב על כך כאן או בדואר אלקטרוני לחבר הועד המדובר או ליו"ר – כתובות כולם נמצאות בעמוד "אודות האגודה".
על ענייני האתר, בכללם מראהו, ניהולו ואפיו האיום של המנהל, רצוי לכתוב ישירות אלי – או, שוב, לחברי הועד.בקרוב נכריז כאן על התאריך בו יפתח "מאמר הבחירות", בו יתבקשו המועמדים לשים את נאומי התעמולה שלהם.
-
Kipodמשתתף
NY מאושר כתב/ה:
>
> מדוע אני צודק ואתם טועים:
> א. כי לדיון ולתעמולה הנ"ל יש פוטנציאל חזק להתנפח בגדלם ולדחוק
> החוצה הודעות אחרות, חשובות באותה מידה (על פעילויות, מפגשים,
> הרצאות, הקרנות, אתרים וכו').צודק, אבל טועה.
הפורום בהגדרתו נועד לדיונים. לא להודעות, לא לפרסומים.
את אלו ניתן לעשות ברשימות תפוצה, ובמדור החדשות בדף האגודה. בשביל זה הוא שם.> ב. כי לדיון ולתעמולה יש פוטנציאל חזק לרדת לפסים אישיים ולהדרדר
> להשמצות – דבר הגורם לי לרצות לבודד אותו ככל האפשר.צודק אבל טועה.
זהו טיבו של דיון בחירות.
בידוד אינו דבר חיובי, אם אתה רוצה דיון.
אם אתה רוצה רק כמה הצהרות, כדי לצאת ידי חובה, אז כן, אתה צודק.> ג. טכנית: כי בניגוד לפורום, מאמר באתר *לא מעביר דף*, ואפשר
> לראות בו בבת אחת את הודעותיהם של כל המועמדים ללא צורף בקפיצות
> קדימה ואחורה בין דפים שונים.צודק, ולכן יש להגביל את כל דיון הבחירות לעץ אחד. גם כך לא יהא צורך לקפוץ קדימה ואחורה.
> ד. לאלו מבינינו המתקשים להבין הגיון פשוט, סיבה אחרונה בהחלט:
> *כי אני אמרתי*.אה, כן.
-
גלמשתתף
א- דיון בחירות יתפח למפלצפתיל ענק שידחוק כל דיון אחר מהפורום. ואם תקרא את כללי הפורום תראה שהפורום מיועד ל-"דיונים, הודעות, מסירת מידע…."
ב – התוכנה של טל הוכיחה עצמה יפה מאוד שניתן לקיים דיונים בעזרתה. לא חייבים פורמט של פורום כמו זה.
ג – ראה סיבה א. ומה יקרה לאחר שהמפלצפתיל יעבור לעמוד הקודם?
ד – נו, איך אפשר להתווכח?
-
?? ???????משתתף
כלומר, כאשר תעלה באתר הבמה בה הם יוכלו לעשות זאת, יש לי בקשה מאותם אנשים יקרים: אנא צמצמו ככל האפשר את החלקים הנוגעים לביוגרפיה שלכם, או לרקורד המקצועי (בתוך או מחוץ לתחום המד"ב והפנטסיה). אני לא סבור שלדברים האלה אין מקום – אם למישהו יש רקורד שהוא רוצה ויכול להתגאות בו, אין סיבה שהוא לא יציין זאת בעת ההכרזה על מועמדותו – אבל לא על דברים כאלו צריך להיות הפוקוס. כאשר אני מתלבט אם להצביע למישהו בבחירות לוועד, מעניין אותי בעיקר מה הוא מתכנן לעשות במסגרת חברותו בגוף הנ"ל, מה לדעתו לקוי באגודה ואיך הוא מתכוון לפעול לתיקון הליקויים הנ"ל, וכן הלאה.
אציין עוד כי אני (ואני מדבר פה באופן אישי *לחלוטין*) לא נוטה להתרשם ממועמדים אשר יציגו תוכניות שאפתניות או גרנדיוזיות מדי בנוסח "נטלי פורטמן לכל חבר אגודה" ומועמדים אשר יעלו תוכניות פחות מרשימות, אשר מחוברות יותר אל קרקע המציאות, הם בעלי סיכוי גבוה יותר לקבל את הקול שלי. -
Boojieמשתתף
בניגוד למקובל בפורומים אחרים, בפורום הזה דף עובר לא אחרי מספר מסוים של הודעות ראשיות, אלא אחרי מספר מסוים של שורות בפורום. אמנם הגדלנו את מספר השורות הזה באופן משמעותי יחסית למספר ברירת המחדל, אבל עדיין – כל הודעה בפורום הזה (ראשית או תגובה) נספרת. עם הנקודה הספציפית הזו בדבריו של ניר אני מסכימה.
-
גרומיטמשתתף
הבטחות, גם כאלה שעומדות יפה על שתי רגליהן, קל מאוד לתת. הרי גם אני יכול למצוא כמה וכמה תוכניות יפות לשיפור המצב באגודה, רק שקרוב לודאי שבסופו של דבר לא יהיה לי זמן וכוח להפעיל אותן בעצמי. מי שכבר התנדב בעבר לארגון פעילויות דומות ויכול להציג על כך קבלות, בהחלט מציע לי יותר ממי שיש לו רעיונות מצוינים ושבסופו של דבר ינסה להפיל הכל על שאר חברי הועד או על מתנדבים אחרים באגודה.
-
?? ???????משתתף
אני טוען שעל הרקורד לבדו לא אבחר במישהו לועד – גם אם יש לו קבלות על עשייה בעבר, צריכה להיות לו (לכל הפחות) הצהרת כוונות כלשהי לגבי מה הוא מתכנן לעשות.
-
זיו 1משתתף
פארטי פופר…
-
???משתתף
כדי לאזן את הדברים אני אציין שאני מבקש מהמועמדים *כן* לציין את הרקע והרקורד שלהם גם בתחומים שאינם נוגעים במישרין לאגודה. בהחלט הייתי מעוניין לדעת עם מי יש לי עסק. כמובן שמשקל ניכר ביותר בהתלבטות עבור מי להצביע ניתן אצלי לחלק זה בביוגרפיה של המועמד.
תיקו.
-
-
מאתתגובות