סקירה על סטניסלב לם

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה סקירה על סטניסלב לם

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161145 הגב
      גרומיט
      משתתף

חדש ב"בלי פאניקה" – סקירה פרי מקלדתי על סופר המד"ב הפולני סטניסלב לם.

תהנו (-:

• #167762 הגב
      שלמקו
      משתתף

למה לא לפרסם אותה גם באתר האגודה, מקום שנראה מתאים ביותר לסקירות שכאלו?

• #167763 הגב
      גרומיט
      משתתף

ניר – לשלוח לך?

• #167766 הגב
      גל
      משתתף

לפרסם אותו מאמר בשני מגזינים אינטרנטיים , שמבקר בהם פחות או יותר אותו קהל נראה לי קצת מיותר.
      אבל אולי שווה לשלוח זאת למימד.

• #167770 הגב
      NY
      משתתף

וכבר היו מקרים של שיתוף פעולה. למה לא?
      בדרך כלל אני מעדיף לפרסם כאן מאמרים שאינם מופיעים במקום אחר ברשת, על מנת לשמור על היחודיות. יתכן כי גם גרומיט נוקט בשיטה זו. עם זאת – יש חריגים. את המאמר על שגיאות הכתיבה הנפוצות אצל סופרים, למשל, הייתי שמח מאד לפרסם כאן, אולי בהרחבת מה ובלווית דיאגרמות ואיורים, לטובת אנשי פורום הסיפורים שלנו.

• #167771 הגב
      גרומיט
      משתתף

שטרם פורסם בשום מקום אחר, וכך מוטב לכולם. זה לא מונע, כמובן, שיתוף פעולה בינינו, ונראה לי ששנינו מעוניינים בשיתוף פעולה כזה. אני מניח שגם דותן מעדיף לפרסם חומר מקורי ב"מימד", אם כי אשמח בהחלט לתת לו את המאמר אם רק יבקש.

ולגבי לכסיקון טרקי סיטי – אתה מוזמן בהחלט לפרסם אותו. הוא לא מוגן בזכויות יוצרים ומספיק אם ינתן קרדיט הוגן לשני הכותבים המקוריים שלו ולמתרגם. מלכתחילה, הכוונה בלכסיקון הזה היתה שהוא יופץ בכמה שיותר מקומות.

לשלוח לך את הקובץ?

• #167772 הגב
      NY
      משתתף
    • #167773 הגב
      יעל
      משתתף

אילו היתה הפנייה הדדית בין "בלי פאניקה" לבין אתר האגודה, אני חושבת שזה היה מגדיל את התנועה בשני האתרים.

• #167774 הגב
      אהרון
      משתתף

אלא לעשות את מה שהבטחתי לניר כבר לפני זמן רב (ברוב חסדו הוא לא הזכיר זאת כאן), ולשלוח לו קטעים נבחרים מעבודת מחקר מונומנטלית ומעניינת בשם "פשר לם" שנכתבה ע"י באוניברסיטת בר-אילן. אני מתכוון לערוך קטעים נבחרים מעבודה זו (ברשות המחבר, אברהם יוסף) ולפרסם באתר ובמימד.
      (ראית, NY, סינדלתי את עצמי בהבטחה מחודשת :-)

• #167776 הגב
      גרומיט
      משתתף

לפחות לקריאה, אם לא לפרסום. (-:

• #167777 הגב
      גרומיט
      משתתף

באורט עובדים עכשיו על בניית אתר חדש לבלי-פאניקה. אני צריך לבדוק אם ניתן לשים שם קישור בולט לאתר האגודה.

• #167778 הגב
      אהרון
      משתתף

באתר (אם רק אמצא את החומר ואת הזמן כדי לערוך אותו).

מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־סקירה על סטניסלב לם

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: