ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › סקירה על סטניסלב לם
- This topic has 11 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים by אהרון.
-
מאתתגובות
-
-
גרומיטמשתתף
חדש ב"בלי פאניקה" – סקירה פרי מקלדתי על סופר המד"ב הפולני סטניסלב לם.
תהנו (-:
-
שלמקומשתתף
למה לא לפרסם אותה גם באתר האגודה, מקום שנראה מתאים ביותר לסקירות שכאלו?
-
גרומיטמשתתף
ניר – לשלוח לך?
-
גלמשתתף
לפרסם אותו מאמר בשני מגזינים אינטרנטיים , שמבקר בהם פחות או יותר אותו קהל נראה לי קצת מיותר.
אבל אולי שווה לשלוח זאת למימד. -
NYמשתתף
וכבר היו מקרים של שיתוף פעולה. למה לא?
בדרך כלל אני מעדיף לפרסם כאן מאמרים שאינם מופיעים במקום אחר ברשת, על מנת לשמור על היחודיות. יתכן כי גם גרומיט נוקט בשיטה זו. עם זאת – יש חריגים. את המאמר על שגיאות הכתיבה הנפוצות אצל סופרים, למשל, הייתי שמח מאד לפרסם כאן, אולי בהרחבת מה ובלווית דיאגרמות ואיורים, לטובת אנשי פורום הסיפורים שלנו. -
גרומיטמשתתף
שטרם פורסם בשום מקום אחר, וכך מוטב לכולם. זה לא מונע, כמובן, שיתוף פעולה בינינו, ונראה לי ששנינו מעוניינים בשיתוף פעולה כזה. אני מניח שגם דותן מעדיף לפרסם חומר מקורי ב"מימד", אם כי אשמח בהחלט לתת לו את המאמר אם רק יבקש.
ולגבי לכסיקון טרקי סיטי – אתה מוזמן בהחלט לפרסם אותו. הוא לא מוגן בזכויות יוצרים ומספיק אם ינתן קרדיט הוגן לשני הכותבים המקוריים שלו ולמתרגם. מלכתחילה, הכוונה בלכסיקון הזה היתה שהוא יופץ בכמה שיותר מקומות.
לשלוח לך את הקובץ?
-
NYמשתתף
-
יעלמשתתף
אילו היתה הפנייה הדדית בין "בלי פאניקה" לבין אתר האגודה, אני חושבת שזה היה מגדיל את התנועה בשני האתרים.
-
אהרוןמשתתף
אלא לעשות את מה שהבטחתי לניר כבר לפני זמן רב (ברוב חסדו הוא לא הזכיר זאת כאן), ולשלוח לו קטעים נבחרים מעבודת מחקר מונומנטלית ומעניינת בשם "פשר לם" שנכתבה ע"י באוניברסיטת בר-אילן. אני מתכוון לערוך קטעים נבחרים מעבודה זו (ברשות המחבר, אברהם יוסף) ולפרסם באתר ובמימד.
(ראית, NY, סינדלתי את עצמי בהבטחה מחודשת -
גרומיטמשתתף
לפחות לקריאה, אם לא לפרסום. (-:
-
גרומיטמשתתף
באורט עובדים עכשיו על בניית אתר חדש לבלי-פאניקה. אני צריך לבדוק אם ניתן לשים שם קישור בולט לאתר האגודה.
-
אהרוןמשתתף
באתר (אם רק אמצא את החומר ואת הזמן כדי לערוך אותו).
-
-
מאתתגובות