ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › פנטסי.קון2002
- This topic has 10 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים by ענת 1.
-
מאתתגובות
-
-
cheshercatמשתתף
אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה שמחה להודיע על כנס פנטסי.קון2002, אשר יתקיים בחול המועד פסח (31.3-2.4).
רעיונות לנושא הכנס, הצעות לסרטים ובקשות למרצים יתקבלו בברכה לדואל של אמבר
-
הייזלמשתתף
אפשר לקבל קצת יותר פרטים?
כמו למשל מי מארגן את הכנס? (אני מניחה שאמבר, הצדקתי?)
מיקום כבר נקבע? -
Ange noirמשתתף
אני חייב לשאול אם יהיה אפשר לשלב את נושא מפגש הקבוצות הארצי בפנטסי.קון
-
שמואלמשתתף
אך אומר שנית:
אני מתנדב לעזור בכל נושא הקשור להכנתהרצתסגירת הכנס.
הדואל שלי ידוע. -
Boojieמשתתף
וזה תלוי במקום שאפשר יהיה להשיג בשביל פנטסי.קון, שעד כמה שהבנתי כרגע עוד לא סגור (אם כי מה שאני הבנתי לא בהכרח נכון, כי אני לא בין המארגנים). אבל אם לשפוט מהנסיון של הפעם הקודמת, פנטסי.קון הוא כנס קטן, במקום קטן, ועם לוח זמנים קצר ועמוס. מה שאומר שקשה להאמין שאפשר יהיה לארגן חדר מתאים ומשבצת זמן מתאימה. האמת – אייקון נשמע לי מתאים הרבה יותר למטרה הזו.
-
Ange noirמשתתף
כל מקום שזה לא יהיה, כל עוד לא יורד גשם (שלג אפשר להסתדר) אפשר לעשות את זה בחוץ, אם יהיה אפשר להשיג מגהפון
-
Boojieמשתתף
ב. לפחות מנסיון פנטסי.קון הקודם, בחוץ עמוס. ורועש. ומבולגן.
ג. אני אמנם לא קשורה לעסק, אבל אני במקומכם לא הייתי מבלה יותר מדי זמן בחוץ, בשמש, בפנטסי קון. מנסיון העבר העגום שלי… -
Ange noirמשתתף
אני חושב
-
גלמשתתף
-
Dragoranמשתתף
If there is a will there is a way
ומכוון שרצון יש, אז בטוח תמצא דרך…. -
ענת 1משתתף
אממממממ…… איך זה עובד בדיוק?
הדואל שלי פה, אני רק רוצה להגיד שאני מתנדבת לעזור התכנון/הרמת הכנס או מה לא….. יש לי הרבה זמן להקדיש לזהסתם, סתם
חיחי, טוב, אני השמעתי את קולי…ובקשר להצעות לנושא הכנס, יש מלא מלא דברים שאפשר לעשות, כבר עכשיו עולים לי רעינות למשהו כמו עשרה, וגם מקום לא צריך להיות כל כך קשה להשיג, אם הבנתי נכון שזאת הבעיה..? אם צריך מקום עם אולמות קולנוע, הכנס בסינמטק היה אחלה (לא הייתי בכל כך הרבה כנסים אז אני לא יודעת במה זה כרוך ואיפה כבר היה ולא היה) ואפשר בתיאטרון "דוהל" בתל אביב, יש שם הרבה אולמות וזה מקום ממש נחמד ונח.
יש עוד הרבה מקומות…………….
-
-
מאתתגובות