ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מתי יחודשו ההרצאות על שם עמוס גפן?
- This topic has 10 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by אהרון.
-
מאתתגובות
-
-
?? ???????משתתף
והאם כבר מתוכננות הרצאות עד חודש מרץ הקרוב, או שיש סיכוי להכניס הרצאה נוספת לפני כן?
-
ארזמשתתף
הודעה כמובן תגיע בקרוב.
למיטב ידיעתי יש תכנון לשלושת החודשים הקרובים, אבל אהרון בטח יענה להודעתך ביתר פירוט, מאחר והוא אחראי לעניין. -
סידהרתאמשתתף
-
Boojieמשתתף
החלטת לרדת על האגודה? ממתי בדיוק כל אחד בארגון חייב לדעת מה שעושה כל אחד אחר? יש דבר כזה, חלוקת תפקידים. כל אחד מקבל תפקידים ספציפיים ודואג להם. זו הדרך הטובה ביותר לדאוג לזה שדברים באמת ייעשו. ברצינות נדמה לך שיו"ר האגודה צריך לדעת את כל הפרטים על כל פעילות של האגודה בכל רגע?
-
סידהרתאמשתתף
אני רק יציין מקרה שבו את תקפת את הוועד על מועד הבחירות, ככה שלא נראה לי שאת האדם המתאים להעיר לי.
-
Boojieמשתתף
שנראה לי שראוי להעביר ביקורת, וזכותו של כל אדם אחר להעביר ביקורת על כל מה שצריך להעביר ביקורת.
כמובן, מי שיבוא ויעביר ביקורת על זה שלא כל חברי ועד האגודה יודעים את כל הפרטים הקטנים של כל הפרויקטים שמריצה האגודה, יזכה ממני לגיחוך קל ולבוז קשה. גם מי שיבוא ויעביר ביקורת על זה שוועד האגודה לא חובש כובעים מייצגים, על זה שחברי הוועד לא שולטים מספיק טוב בסינית קנטונזית, ועל זה שהאגודה לא מקרינה סדרות תיעודיות על פיגמים. בקיצור, אם הביקורת שלך דבילית ולא עומדת בשום קריטריון ארגוני תקין, ונראית כאילו היא נמצאת שם סתם כדי לכסח, צפה לביקורת על הביקורת. ואם אין לך כוח להתווכח כדי להוכיח למה הביקורת שלך אינטליגנטית, מוצדקת והגיונית, כשאדם אחר טוען שהיא טפשית, חסרת כל הצדקה ולחלוטין לא הגיונית, אולי היה עדיף שלא תפרסם אותה מלכתחילה. -
סידהרתאמשתתף
יש מנכ"ל ויש סמנכ"ל.
המנכ"ל עסוק מדי בקידום הגוף לכן לא תמיד יש לו זמן לפרטים הקטנים, לכן הסמנכ"ל מארגן את הדברים האלו.
אבל כל הפרטים תמיד צריכים לעבור אישור של המנכ"ל והוא צריך להיות מעודכן בפרטים.
ואיך זה ייראה אם לקוח עסקי יבוא וישאל את המנכ"ל על הפעילות הקרובה שלהם והוא יגמגם משהו על זה שהוא צריך לדבר עם האדם האחראי על זה?
המנכ"ל צריך לדעת מה קורה בגוף שלו בכל רגע נתון, זו דעתי לפחות, התנגדות?
-
ארזמשתתף
לא עדיף, מר סידהארתא, שתתרכז במה שאתה מבין?
אם אתה רוצה קורס מתקדם בניהול, תיגש אלי בהפסקה, מייד לאחר הצילצול.
בכל אופן, קצת שבענו את השגותיך המרהיבות בתחומים בהם אתה, כפי הנראה, לוקה מעט בקטנות מוחין. -
איהמשתתף
המנכ"ל מתכונן מראש. כל כך ברור וגלוי שאין לך שמץ ומושג על מה אתה סח.
-
NYמשתתף
מנכ"ל מיקרוסופט, למשל, יודע בכל רגע נתון מה מצב התכנית שכותב חבר שלי, בחטיבה הישראלית בחיפה. הוא מתייעץ אישית עם ראש הצוות על כל בעיה, וכל לקוח עסקי של מיקרוסופט יוכל תמיד לשאול "ביל, מה המצב עם הפיתוח של הישראלי ההוא בחיפה, זה המתולתל?"
או הרמטכ"ל, למשל, שנהג לעקוב אחרי אישית בזמן שירותי הצבאי על מנת לברר כי איני מעביר סודות מדינה לאויב. ידוע לי כי הוא היה מעדכן את ראש הממשלה על כך בישיבתם השבועית, אך היות וזה האחרון אינו מנכ"ל של ממש, היו הפרטים נשמטים מזכרונו וכך נגרמו תקריות מצערות רבות. ביחוד זכורה פעם אחת בה נשאל, כשעמד מעל בימת הנאומים בכנסת, "מה עשית עם הזועם ההוא, אה?", ונשאר פעור פה ונטול תשובה.
אגב, אנחנו עוקבים גם אחריך.
-
אהרוןמשתתף
אשמח אם תפנה אלי ישירות בדוא"ל.
קרוב לוודאי שאפשר יהיה להשחיל אותה לפני מרץ.
-
-
מאתתגובות