תזכורת לגבי נושאי העיסוק של הפורום:

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה תזכורת לגבי נושאי העיסוק של הפורום:

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161117 הגב
      Boojie
      משתתף

בניגוד לרושם שנוצר פה בימים האחרונים, שבהם הייתי חולה ולא ממש יצא לי להכנס לכאן (אלא לדקות ספורות ונטולות מוטיבציה בכל יום), נושא הפורום הזה אינו שמרים, פיצה, איזון גלגלים ושאר ירקות, כי אם האגודה הישראלית למד"ב ולפנטזיה, פעילויותיה, והודעות אחרות שמעניינות חובבי מד"ב.
      כפי שכבר ציינתי בהודעה שסיפחתי לפתיל הזוועתי למטה, בפורום הזה דפי פורום מתמלאים לפי מספר הודעות כללי, לא לפי מספר הודעות ראשיות, ולפיכך כל הודעה שאתם מחרטטים כאן, אפילו אם היא "רק הודעת תגובה", מקצצת מקום בפורום ולפיכך גוזלת מקום מהודעות רלוונטיות.
      לא עסקתי במחיקה נמרצת של חלקים נבחרים מהפתיל המפלצתי שלמטה מהסיבה הפשוטה שבמערכת הפורומים הזו צריך למחוק כל תגובה בנפרד (מחיקת פתילים אפשרית רק מההודעה הראשית שלהם, אבל אי אפשר למחוק את כל הפתיל שיוצא מהודעת תגובה מסוימת), ובמלוא הכנות – אין לי כוח להתחיל למחוק עכשיו כמה עשרות הודעות אחת-אחת. אם יהיה לי כוח מאוחר יותר (נגיד, אחרי שאני אגמור להבריא), אל תתפלאו אם תראו פתאום כמה הודעות נעלמות באופן מסתורי.
      אנא הימנעו מהסחפות לפרסום הודעות מיותרות בפורום. הודעה אחת או שתיים פה ושם זה לא נורא. הצפה נוראית כמו זו שמופיעה למטה פוגעת בצורה רצינית במטרות הפורום, ומעצבנת נורא את מנהלת הפורום שנקרעת בין חובתה למחוק לבין עצלנותה הטבעית.
      תודה על שיתוף הפעולה.

• #167399 הגב
      גל
      משתתף

המפלצפתיל המדובר, למרות מספר מכובד של הודעות עוף,
      עדיין התעסק רובו ככולו בנושאי האגודה:
      הוא החל בהצעות לנושאים לאייקון.
      המשיך בהצעה לבחון את יחסי האגודה-מועדון.
      הסטייה לנושא השמרים הובילה באופן טבעי לשני רעיונות הנוגעים
      לאגודה – קיום ערב פיצות ומאמר בנושא שמרים במד"ב (זו לא היתה בדיחה. אני בהחלט מתכוון לבדוק את הנושא).
      כמו כן היתה העלאת זכרונות נעימה (?) מאייקון האחרון
      והבטחה שלי להנציח רגעים דומים בכנסים הבאים.
      בסך הכל – יצא פתיל פרודקטיבי למדי, מבחינתי.

אף על פי כן, אני מתנצל על שנגררתי (או הובלתי, תלוי איך מסתכלים על זה) לדיוני אוף טופיק וסתם הודעות ללא משמעות.
      סליחה, המנהלת.

• #167401 הגב
      Boojie
      משתתף

נמנעתי מלמחוק, כי אין לי כוח להתחיל ללקט הודעה הודעה, ומצד שני לא רציתי למחוק את כל העסק – היו שם דברים משמעותיים.
      הדברים הלא משמעותיים היו מה שהטריד אותי. ואני מניחה שלא רק אותי.

• #167402 הגב
      שלמקו
      משתתף

אני לא יודע כמה אני אוכל לעזור לך, אבל אני אשמח אם תתעייץ איתי לפני הכתיבה שלה… זה גם מעניין אותי…

• #167403 הגב
      ???
      משתתף

גם אני מוסיפה התנצלות לאחר שנסחפתי אחרי אי השפיות של גל…
      ומתנצלת בשם עצמי על מספר שטויות שכתבתי. למרות שיש לי תירוץ: הקוקטייל האנטיביוטי שאני לוקחת כרגע.
      שתהיה לכולנו החלמה מהירה!!

• #167410 הגב
      זיו 1
      משתתף

בזה שכולם יתמצךו זה רק יהפוך לעוד פתיל…
      אז לנושא חשוב באמת ערב פיצה?

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־תזכורת לגבי נושאי העיסוק של הפורום:

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: