ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › דרושה עצה
- This topic has 15 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים by תומג'י.
-
מאתתגובות
-
-
שמואלמשתתף
חברים יקרים, עלה במוחי רעיון לפתוח חוג בנושא מד"ב לבני נוער בגיל תיכון פלוס מינוס במקום מגורי. רעיונות לפעילויות יש לי בצורה זו או אחרת אבל רציתי לדעת מהיכן (ואם בכלל) אני יכול לקבל תמיכה מוראלית, רעיונית וכו. וכן אם יש לאגודה פעילויות מוכנות כאלו או אחרות. כל עצה תתקבל בברכה.
שמואל -
זיו 1משתתף
תפנה לחברי
sfir
תעשה מה שהם עושים
אם תרצה יש לי טלפונים ונעמי תגיד לך מי ינהל את זה עכשיו שהיא עוזבת אותם -
אסטרו-נעמימשתתף
בשנה וחצי האחרונה אני מדריכה חוג שכזה ברחובות, ואמרו לי שהוא מוצלח למדי. אני כמובן, לא יכולה לשפוט.
אתה מוזמן לשלוח אלי מייל עם טלפון, ונדסקס עזרה – אמנם עזרה פיסית תהיה בעייתית משהו, אך אשמח לסייע לך בסיפורים, פעולות, רעיונות, עצות, תמיכה נפשית וליווי טלפוני צמוד. אני כבר עברתי את זה…
המון בהצלחה! -
שמואלמשתתף
כשאני אסיים לדסקס את נושא המקוםזמןמרחב עם המתנ"ס אני כבר אגש אליך
תודה
שמואל -
אסטרו-נעמימשתתף
אני עדיין חלק מרשת המתנ"סים רחובות בשלושת השבועות הקרובים, יכול להיות שיש לי קשרים איפהשזהלאיהיה…
-
שמואלמשתתף
מתנ"ס מעוז ציון בחור נידח ושחוח אל שנקרא מבשרת ציון.
אבל אל תדאגי, לי יש קשרים שם עקב היותי מדריך וחלק ממועצת נוער בית סיפריתישוביתמחוזית ב4 שנותי לפני ועד הגיוס (אפילו עזרתי למורה חיילת שלנו להקים את המועצה שנה שעברה). הצגתי לפניה את הרעיון שלי והיא נורא התלהבה (ובנינו, צריך לעשות משהו ראוי לשמו בחור ההוא). עכשיו אני צריך לשכנע את מנהל המתנ"ס, מה שאני לא חוזה בעיות כי
א. אני כנראה אעשה את זה בהתנדבות (אין אישור עבודה מצה"ל…כל הז').
ב. זה לא יעלה לו אגורה (פלוס מינוס)
הכל ממש ממש ראשוני כי אני לא יודע אם יעבירו אותי בסיס וכו…
חוץ מזה אני רוצה לגבש איזה שהוא סוג של קונטקסט (חוץ מ"בואו נתחיל חוג למד"ב") כדי לגשת איתו למנהל. בכל מקרה, צריך לעשות רושם ראשוני
אז חשבתי שאני אתחיל בגיבוש רעיונות כאן…
דרך אגב, יש המלצות לגבי הגילאים המתאימים?
תודה רבה על הנכונות לעזור
שמואל -
אסטרו-נעמימשתתף
עזרת למורה-חיילת, אה? איש טוב מי זו היתה? אני מכירה את רובן…
קודם כל, הגיל המומלץ הוא י'-יב' – אם אתה בונה על אנשים שכבר מכירים מד"ב. אם לא, אפשר להתמקד או בשכבה הזו או ב- ח'-ט', למרות שתחשוב פעמיים אם אתה מעוניין להדריך ח'טים: שכבה קשה מאוד, מנסיון ארוווווך. בכל מקרה, *אל* תערבב ז' עם ט'. כואב.
חוץ מזה, אני אשמח להעביר לך איך אני הצלחתי למכור למנהלת אגף הנוער של רחובות את הרעיון. שוב, עדיף בטלפון.
ואחרון אחרון חביב, באמת עדיף שנעביר את הדיון לצורה פרטית יותר. אנחנו אמנם און-טופיק, אבל אני בספק אם זה מעניין מישהו שהוא לא אחד משנינו.
-
שמואלמשתתף
עזרתי לרוב המורות החיילות שהיו בישוב ב3 שנים האחרונות האחרונה קוראים לה רננה.
לדעתי באמת כדאי שנמשיך את הדיון בפרטי…כרגע אני הולך לישון אבל אני אצור קשר מתישהו בשישי-שבת
האנשים שלי (שמסתכמים ב…אני) יתקשרו לאנשים שלך
שמואל -
סידהרתאמשתתף
-
סידהרתאמשתתף
שאמורים להתחיל הקרנות של סטארטארק+באפי הירושלים.
(אנחנו די קרובים אחרי הכל)מעוניין לשלוח אלינו כמה אנשים?
-
שמואלמשתתף
אבל כרגע אני אשלח רק את עצמי
כשיהיו לי אנשים (אם וכאשר) אני אשמח לשלוח אותם לשם…אבל אני לא יכול להתחייב לאף אחד חוץ מעצמי.
מתי ואיפה זה יהיה?
שמואל -
Nemoמשתתף
What season of buffy and startrek
-
סידהרתאמשתתף
זה מה שאמור להיות, אבל שום דבר עדיין לא סגור.
כשמי שמארגן את זה יסגור את הפרטים אני מבטיח להודיע לכם.
-
Nemoמשתתף
And where will it be posted?
-
סידהרתאמשתתף
-
תומג'ימשתתף
-
-
מאתתגובות