ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › איזה סיפור מפורום הסיפורים פורסם במימד?
- This topic has 15 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by Evil the Beaver.
-
מאתתגובות
-
-
יעלמשתתף
כמה מאיתנו חסרי מימד. לפחות זה שיצא עכשיו.
-
גלמשתתף
עכשיו!
והסיפור שפורסם הוא:
"אישתי התחלפה היום פעמיים" -
גלמשתתף
כאן.
-
NYמשתתף
אנו (דותן, הלא הוא עורך המימד, ואנכי) מחפשים אחר סיפורים נוספים הראויים לפרסום. הסיפור שפורסם הוא רק הראשון בסדרה. הסיפורים שנבחר יפורסמו במימד ו/או באתר (ברשות המחברים כמובן) ובדומה לסיפור שהוזכר כאן, יעברו עריכה תחת ידינו האוהבות.
בקיצור – כתבו, פרו ורבו ומלאו את המימד ואת האתר!
-
יעלמשתתף
מצויין.
דרך אגב, אני חושבת שהייתי מצטרפת לאגודה אילו היה לי זמן להגיע לאייקון, אבל נאלצתי לעבוד לפרנסתי (לא כולם תיכוניסטים או סטודנטים או בורחים מהעבודה מתי שבא להם). אילו היתה איזו פעילות מעניינת בערבים אז אולי…
אני בטח אשלח צ'ק במהלך החודש חודשיים הקרובים.
-
גלמשתתף
להשתתף בפורום הסיפורים מבלי שאת חברה באגודה
וברצינות, החברות מקנה לא רק הנחות בכנסים (ולהזכירך
מתוכנן עוד כנס בפסח) ושלל פעילויות נוספות וכמובן
גם המימד העשירי, אלא גם הזדמנות פז לתרום לקהילת המד"ב בארץ.(הודעה זו מיועדת לא רק ליעל אלא גם לשאר ה"מתלבטים")
-
ארזמשתתף
מעבר למה שפורסם בתוכניה.
ואגב, רבים מחברי האגודה כבר שכחו את שלב הלימודים שלהם…
ואגב נוסף, פני אלי במייל.
-
???משתתף
מעניינת בערבים"? האם ההקרנות לא היו מעניינות מספיק או שרצית משהו אחר? (וכל זה לטובת הפקת הלקחים לשנה הבאה)
-
יעלמשתתף
היו המון הרצאות מעניינות בבוקר ואחר הצהריים. שום דבר בערב, לאחר שעות העבודה. אין לי טענות, זאת אומרת, אני אפילו לא חברה באגודה (לפחות בינתיים), אבל רוב האנשים עובדים בבוקר, ולא כולם יכולים לקחת חופש מתי שהם רוצים, כך שאם לפחות חלק מההרצאות היו בערב, אני חושבת שזה היה מושך קהל נוסף וגם לטובת העניין.
-
אמברמשתתף
כלומר, את תגיעי רק להרצאות?
-
יעלמשתתף
לפי התוכניה היו הרבה סרטים של STAR TREK ואני לא רואה שום סיבה להעניש את עצמי, ועוד בתשלום.
היו דברים שכבר ראיתי, והיו עוד דברים שלא כל כך עניינו אותי. סרטים אחרי הכל אפשר לקחת בוידאו, אבל הרצאות זה דבר שאין כל יום, וגם כשיש, לא תמיד שומעים עליהן בזמן. -
רנימשתתף
אותך ב"אייקון" האחרון? ואם כבר על הגל: אילו הרצאות עניינו אותך?
-
אמברמשתתף
הן בשעות הבוקר (כדי שלא תחשבי שמדובר בהתעללות שרירותית באנשים עובדים)- רק בשעות האלה עומד לרשותנו האולם הקטן של הסינמטק (עד חמש בצהריים). וכרגע אין מספיק ביקוש להרצאות כדי לתת להן את האולם הגדול בשעות הערב.
-
cheshercatמשתתף
ההרצאות ע"ש גפן יתחילו שוב בנובמבר
-
Rogue 7משתתף
לצערנו לא כולנו מקבלים/ או בבית לפתוח את הדואר בזמן. ואני כן חבר באגודה.
-
Evil the Beaverמשתתף
לצערי מדינת ישראל החליטה שעלי לשרת אותה בדיוק בתקופת הכנס הכה מדובר, ולכן, במקום להסתער על דוכני היד-שניה באייקון, הסתערתי על מטרות קרטון משמימות ומקום לקבל לידי את המימד החדש, נאלצתי לקבל לידי פיקוד על בט"שית באחד מגבולות המדינה.
אין מה לעשות, מילואים מוצצים.
אה, כל הלהג הזה נועד להסביר כי זוהי הפעם הראשונה שאני שומע על כך שסיפורי פורסם.
לבושתי עליי להודות ששלחתי את טופס ההצטרפות לאגודה רק ב- 23.9.01 .
האם יש סיכוי שהמימד הרלוונטי יישלח לביתי באיזשהו שלב ?
-
-
מאתתגובות