ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › חידת הפיתה המזמרת!
- This topic has 11 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by אסטרו-נעמי.
-
מאתתגובות
-
-
NYמשתתף
חידת הפיתה המזמרת נועדה לאפשר לכם, בעלי האוזן החדה והכיס הריק, לזכות חינם באלבום האלמותי של להקת "פיתה מורגנה", אלבום המד"ב הראשון בארץ הקודש, הלא הוא "היקום בפיתה"!
על מנת להשתתף בחידון, עליכם להכנס לאתר המצורף, להוריד את שיר הנושא "היקום בפיתה", למצוא את ששת פסי הקול המפורסמים המתחבאים בו (סרטי מד"ב מוכרים בלבד) ולשלוח את התשובה לכתובת המצוינת.
שלושת הפותרים הראשונים יזכו במהדורתו המיוחדת של האלבום ל-ICon2001, אשר תשלח אליהם בדואר.
מן הדף המוזכר נתן, אגב, להוריד עוד שני שירי פיתה מורגנה בגרסאות שונות מאלו של האלבום.
נסו ותהנו! -
???משתתף
מה דעתכם לארגן הופעה המבוססת על אלבום המד"ב העברי הראשון?
היקום בפיתה הוא בהחלט יצירה ישראלית מקורית הקשורה למד"ב.
חוץ מזה, יהיה כיף. אני מבטיח לבוא.בכל מקרה, אם לא תקום היוזמה, איפה אפשר להשיג את האלבום / לראות את הלהקה בהופעה?
גם אם לא תקום הופעה – זה יהיה משעשע אם הופעות הלהקה יפורסמו בפורומים כפעילות מד"ב לכל דבר. -
NYמשתתף
ולו בגלל שהותו של המתופף בבוסטון. עם זאת, אנו עובדים כעת גם על קליפים, ויתכן כי ההופעה, במסגרת שונה במקצת, עוד תצא אל הפועל. כולי תקווה לחדשות מרנינות בואך פנטסיקון, לפחות…
-
NYמשתתף
שלח דואר אלקטרוני ל-ny@actcom.co.il
-
שלמקומשתתף
מי שכבר קנה את האלבום?
לא שיש חשש, לא הצלחתי להניח את האצבע על אף אחד מהקטעים המוזיקליים. אחד נשמע לי מאד מוכר, אבל לא הצלחתי להדביק תוויות…
-
גלמשתתף
אך לא יותר מכך, לבושתי כי רבה.
ומי שקנה את האלבום יוכל לעשות מעשה טוב ולתרום
את הדיסק הנוסף לחבר/ה אשר לא היה/באפשרותו/ה
לקנות את הדיסק בכנס.
או למכור במחיר מופקע. -
אסטרו-נעמימשתתף
וחרשתי את הדיסק לארכו ולרחבו בזמן ההפלגה…
זה הים הסיח את דעתי. זהו.
והשיר עצמו, שהוא החביב עלי ביותר מכל הדיסק… -
NYמשתתף
אבל אז הבנתי שאני מקשיב לשיר הלא נכון.
על כל פנים – האזנה באמצעות אזניות יכולה לעזור. זהירות על עור התוף – ביחוד אתה, שלמקו! לא בכזה ווליום! איי! לא! הצילו! -
סידהרתאמשתתף
מכיר נעימות של סרטים.
ושאלה אחת: שיר הנושא של הדיסק לא אמור להיות השיר הראשון במספר?
-
אסטרו-נעמימשתתף
אני מוצאת שהוא מאוד מתאים במקומו – מסכם את הדיסק. היתה נוצרת בעיה אם הוא היה הראשון – הייתי מקשיבה לו שוב שוב ושובושובושוב, ולא מגיעה לשאר הדיסק. אין ספק שאם יש שיר שווה שם, זה "היקום בפיתה".
-
סידהרתאמשתתף
-
אסטרו-נעמימשתתף
מצד אחד, מייד אהבתי. הזדהות, מה'ל'שות.
מצד שני, החל מהאזנה שנייה הרגיז אותי שהיא משתנה רק בגלל הגיטרה.
מצד שלישי, אולי הגיטרה היא רק דחיפה…
מצד רביעי, אולי אני סתם מתעסקת במשהו חסר משמעות.
מצד חמישי, זה הציק לי בכל זאת.
מצד… טוב, נרחם עליכם. נפסיק כאן.
-
-
מאתתגובות