סיכומים ותודות

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה סיכומים ותודות

מציג 2 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161084 הגב
      ???
      משתתף

אחרי שהתאוששתי קצת, אז הנה גם התודות שלי, למי שלא הספקתי להודות לו באופן אישי –

* לצוות המנהל של אייקון – ארז אברמוביץ ועירית דורון מהאגודה, בני שלו, אורי אביב ודובי זולטי מהמועדון – שהרימו את הכנס הזה בזמנם הפנוי (עלק), על חשבון העבודה (ותוך מריבות מתמידות עם הבוסים) וכל דבר אחר שנקרא חיים.

* לכל שאר צוות אייקון שעשו ועזרו ותרמו את חלקם, ובמיוחד לורד, לאהרון, ירון, שני האספים, רני (שהיה מוכן לעשות כל עבודה שביקשו ממנו בלי להתלונן) ורז גרינברג (רק תזכרו שלא קוראים לזה מאנגה).

* לכל מי שעשה והתאמץ ועזר מאוד (והצליח לא להרגיז אף אחד בדרך) – תומג'י (שארגנה לבד את התערוכה המצחיקה ואת דוכן היד שניה), דו"ק שהתמודדה בסבלנות עם המקרין המעצבן של הסינמטק, דרגורן שהצליח לחבר יחד את המחשבים, הכבלים ונקודת הטלפון למשהו שממש הצליח לעבוד, בוג'י על האירועים שארגנה, מירנית' והצ'טים, לזייגון שתרם חלק מספרייתו, לממסד שתרם את עצותיו וכל מי שדאג לארגן לי תמיכה נפשית ולשכנע אותי שלמרות כל הסיכויים – יהיה בסוף אייקון….

* משה, גיורא וצוות המתנדבים שמילאו הרים של טפסים, ניסו להחזיק את דוכן הכנס למרות ההסתערות עליו, ולמלא קבלות בלי לשכוח את נייר הקופי. ותודה מיוחדת לגל, יוני, שלמקו ופלג על ההשקעה והנכונות לעשות מעל ומעבר ….

* ועוד תודה מיוחדת לאלמוני שכתב "פאקינג חמ"ל" על דלת חדר הצוות וכל פעם הצליח להצחיק אותי כשעברתי על ידו.

* לכל המרצים, מעבירי הסדנאות והאירועים שהגיעו, והרצו וענו על שאלות – עוד תודה.

* וכל מי שמגיעה לו תודה, ובמקרה שכחתי אותו – עימו הסליחה.

• #166980 הגב
      cheshercat
      משתתף

אומם כבר כולם הודו לכולם … אז מה???
      מי שבכל זאת רוצה שידור נוסף שילך לכאן

• #167003 הגב

ואת התודות שלי ניתן למצוא כאן וגם בקישור הבא (בעית תאריכים קטנה).

מציג 2 תגובות משורשרות
מענה ל־סיכומים ותודות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: