ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › אייקון נגמר?
- This topic has 7 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by אהרון.
-
מאתתגובות
-
-
ארזמשתתף
למה נגמר? יש עוד דבר אחד…
כל הצלמים, החובבים והמקצועיים, מתבקשים לשלוח את התמונות המוצלחות, המתעדות רגעים היסטוריים באייקון, למנהל האתר, ניר.
התמונות יפורסמו באתר הכנס.
מי שלא יכול לסרוק או שלא הייתה לו מצלמה דיגיטלית, יכול לשלוח אלי את התמונות לסריקה. תאום דרך המייל.אישית, מאוד נהניתי מהכנס, למרות שבמהלך רובו הייתי כותל מערבי לאנשים, נשים וטף שונים ומשונים.
צר לי שלא הצלחתי להיכנס להרצאות, שלא לדבר על סרטים, ושלא הזדמן לי להכיר אישית חלק מהאנשים שאני רואה את הניקים שלהם בפורום. אולי בכנס הבא… -
NYמשתתף
נמסר לי כי חובבת זועמת חיפשה אחרי בנרות על מנת לעשות בי שפטים. מי? ומדוע?
חברתי כאן מוסרת כי היא מצטערת צער רב על אי קיומו של מפגש מעין זה, שכן כבר מזמן חפצה לעשות שפטים במישהו בעצמה, מכל סיבה שהיא.את התמונות אנא שלחו לכתובת ny@tti.co.il
תודה. -
???משתתף
של דיווחיו של ניר הזועם
-
NYמשתתף
אני מבטיח להתאמץ יותר בפנטסי.קון. שם גם לא יהיו טרקיז שיפריעו.
חוץ מזה – נראה לי כי ההספק שלי היה לא רע: נ. הזועם לכבוד הכנס במימד, דבר הלא-עורך במימד (לאחר יציאתו הלא מתוכננת של העורך לציד ערפדים), טקסט הפתיחה של גידי גוב (כן כן, חברים – זה אני עשיתי), הפקת אלבום מד"ב שלם בזמן כך שיוכל להגיע לכנס (בואו נחשוב, כנופיה – איזה ליצן מבינינו יעז להוציא אלבום בשם "היקום בפיתה"?), אתר הכנס על כל עדכוניו וזעקות השבר של המשתמשים בו… אני מרשה לעצמי לנוח מעט.
אני תוהה – האם, לקראת פנטסי.קון, כדאי לי לנסות להוציא אלבום פנטסיה? לאאא… -
סידהרתאמשתתף
-
גרומיטמשתתף
רק בעמוד הזה.
בכל מקרה – פסח
-
אהרוןמשתתף
ודווקא חיפשתי אותך!
במיוחד תמהתי שנעזבתי על ידך ועל ידי דותן לנפשי בטקס ההכרזה על זוכי תחרות הסיפורים היום שישי.
-
-
מאתתגובות