ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › ותודה לרז גרינברג..
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by Preacher.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
שטרח להרוס את הסוף של הנסיכה מונונוקי היום.
אנא, אל תעשה את זה גם מחר (יום חמישי).
אה כן, ולמארגנים – לפעם הבאה – שמקרינים סרט של שעתיים פלוס, ועוד עם הקדמה, נא לתכנן את לוח הזמנים כך, שתהיה גם הפסקה קלה באמצע.
ומעבר לכך, ח"ח.
-
?? ???????משתתף
בהרצאה שלי התייחסתי לכל הסרטים שמיאזאקי ביים _עד_ למונונוקי. על מונונוקי כמעט ולא אמרתי אף מילה להוציא את המשפט "אני לא מתכוון לפרט על הצורה שבה הוא טיפל בנושא של אלים ואלוהות בסרט הזה, ואני אניח לכם לשפוט לבד".
-
???משתתף
טוב, ראשית אני אתנצל על הטון בהודעה הראשונה.
ולעניין: התיחסת לסיום דרך היחס שלו לדת והניגוד של הנס האלוהי הגדול בסוף.
שאכן לא ממש השתלב עם הסרט. יענו: ספויילר. -
???משתתף
קלקול הסרט/ספר/סדרה על ידי גילוי פרטים מהותיים שיהרסו לצופה את ההנאה.
לא ספוילר: גילוי פרטים על סרט קודם של הבמאי שקשור בעקיפין לדרך התייחסותו לדת ולאלוהות – נושא הכנס.
עוד לא ספוילר: אמירה שהסוף אינו מתאים לסרט
ועוד לא ספוילר: גילוי פרט על סרט אחר שאינו נכון בנוגע לסרט הנ"ל. -
?? ???????משתתף
התגובה שלך מתמצתת במדיוק את מה שרציתי להגיד.
אך מאחר ונראה לי שכותב ההודעה שהתחיל את הפתיל המיותר הזה מתכוון להתעקש, אבהיר את הדברים כאן: בהרצאה שלי לא נאמרה *אף מילה* בנוגע לסיומו של "הנסיכה מונונוקי". כלום. נאדה. גורנישט. התייחסתי לסיומו של סרט אחר של אותו במאי, והשתדלתי לעשות זאת בצורה כללית ככל האפשר כדי להימנע מספויילר.
מאז ומעולם החזקתי בדיעה שכאשר מתייחסים למשהו כמו הרצאה, מן הראוי לעשות זאת לאחר שהקשיבו למה שנאמר בה ולא רק שמעו אותה. -
???משתתף
כלומר, אתה טוען בלקונייות שאדון גרינברג לא טען שמתרחש בסוף הסרט "הנסיכה מונונוקי" נס אלוהי וכו' ? אם אכן כך הדבר, אני לוקח את דברי בחזרה. ואם לא, זה אכן ספויילר.
-
???משתתף
-
Preacherמשתתף
נאמר ראית סרט בלשי עם תעלומת רצח. להגיד "המשרת עשה את זה" יהיה ספוילר. להגיד "מוצאים בסוף מי הרוצח" זה לא ספוילר. ב-מונונוקי, העובדה שיש ארוע בעל קונוטציה דתית בסוף היא אמירה כללית מדי בשביל להיות ספוילר.
-
-
מאתתגובות