ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מוווווווווו!
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by cheshercat.
-
מאתתגובות
-
-
ג'סטין אנג'למשתתף
הנה הבעיה שלי, אני שלחתי לכם מעטפה עם צ'ק וביקשתי להצטרף לאגודה, אבל שתשלחו לי אי-מייל או תתקשרו אלי עם מספר החבר שלי כדי שאני אוכל לתת לאמבר את מספר האגודה שלי ושהיא באמת תשמור לי מקומות מראש.
בנוסף לכך זה יהיה נחמד עם יהיה לי את המספר שאני בא לשלם על הכרטיסים מחר.הנה השאלות שלי:
1) קיבלתם הרשמה על שם ג'סטין אנג'ל?
2) אם כן, מה הבעיה שלכם להרים את השפורפרת ולהגיד לי את המספר?!
2.1) תשלחו לי בבקשה את המספר לאי מייל, או עדיף בטלפון (03-9668041).
3) אם לא, אפשר להירשם בבוקר של אייקון (בערך בתשע) לאגודה ורק אז לקחת את הכרטיסים (בשביל ההנחה)
3.1) אפשר לשלם מחר בבוקר גם בצ'ק? (אני משתדל להסתובב מחר עם כמה שפחות מזומן)
4) אם אני נרשם מחר בבוקר אני רוצה שברגע שתקבלו את המעטפה שלי עם הצ'ק לא תרשמו אותי פעמים. -
אמברמשתתף
עם כרטיסי חבר שלהם (למי שהכרטיס לא נשלח לו בדואר). ואפשר להרשם באייקון ולקבל את ההנחות מייד (ואפשר לשלם גם בצ'קים), ואם לצ'שר תהיה יותר משניה פנויה היום אולי יהיה לה גם זמן לבדוק האם הטופס שלך הגיע אליה.
-
cheshercatמשתתף
היום קיבלתי את פרטי ההרשמה שלך ומחר יחכה לך בדוכן הכנס כרטיס חבר (לפחות כרטיס זמני אם לא נספיק להנפיק את הקבוע) כך שאתה לא צריך להרשם שוב או מספר חבר או כל דבר אחר. רק לקחת את הכרטיס מדוכן האגודה.
ועכשיו גם אמבר יודעת שאתה חבר מן המניין אז ה-כל בסדר. -
ג'סטין אנג'למשתתף
אוף… ובדיוק אמרתי בפורום של אייקון שאני אהרוג אחד מכם ואקח לו את המספר… ועכשיו אני צריך למצוא עיסוק חדש בין תשע לתשע וחצי מחר. ממש יופי
טוב זה היה בדיחה לא מוצלחת במיוחד… בכל מקרה תודה
-
אמברמשתתף
נו, זה היה מתבקש
-
cheshercatמשתתף
וגם זה היה מתבקש!
-
-
מאתתגובות