מוווווווווו!

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מוווווווווו!

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161063 הגב

הנה הבעיה שלי, אני שלחתי לכם מעטפה עם צ'ק וביקשתי להצטרף לאגודה, אבל שתשלחו לי אי-מייל או תתקשרו אלי עם מספר החבר שלי כדי שאני אוכל לתת לאמבר את מספר האגודה שלי ושהיא באמת תשמור לי מקומות מראש.
      בנוסף לכך זה יהיה נחמד עם יהיה לי את המספר שאני בא לשלם על הכרטיסים מחר.

הנה השאלות שלי:
      1) קיבלתם הרשמה על שם ג'סטין אנג'ל?
      2) אם כן, מה הבעיה שלכם להרים את השפורפרת ולהגיד לי את המספר?!
      2.1) תשלחו לי בבקשה את המספר לאי מייל, או עדיף בטלפון (03-9668041).
      3) אם לא, אפשר להירשם בבוקר של אייקון (בערך בתשע) לאגודה ורק אז לקחת את הכרטיסים (בשביל ההנחה)
      3.1) אפשר לשלם מחר בבוקר גם בצ'ק? (אני משתדל להסתובב מחר עם כמה שפחות מזומן)
      4) אם אני נרשם מחר בבוקר אני רוצה שברגע שתקבלו את המעטפה שלי עם הצ'ק לא תרשמו אותי פעמים.

• #166834 הגב
      אמבר
      משתתף

עם כרטיסי חבר שלהם (למי שהכרטיס לא נשלח לו בדואר). ואפשר להרשם באייקון ולקבל את ההנחות מייד (ואפשר לשלם גם בצ'קים), ואם לצ'שר תהיה יותר משניה פנויה היום אולי יהיה לה גם זמן לבדוק האם הטופס שלך הגיע אליה.

• #166837 הגב
      cheshercat
      משתתף

היום קיבלתי את פרטי ההרשמה שלך ומחר יחכה לך בדוכן הכנס כרטיס חבר (לפחות כרטיס זמני אם לא נספיק להנפיק את הקבוע) כך שאתה לא צריך להרשם שוב או מספר חבר או כל דבר אחר. רק לקחת את הכרטיס מדוכן האגודה.
      ועכשיו גם אמבר יודעת שאתה חבר מן המניין אז ה-כל בסדר.

• #166840 הגב

אוף… ובדיוק אמרתי בפורום של אייקון שאני אהרוג אחד מכם ואקח לו את המספר… ועכשיו אני צריך למצוא עיסוק חדש בין תשע לתשע וחצי מחר. ממש יופי :)

טוב זה היה בדיחה לא מוצלחת במיוחד… בכל מקרה תודה :)

• #166842 הגב
      אמבר
      משתתף

נו, זה היה מתבקש

• #166850 הגב
      cheshercat
      משתתף

וגם זה היה מתבקש!

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־מוווווווווו!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: